COVID-19: Οι αποθήκη μας δεν έχει επιρρεαστεί. Χρόνος αποστολής είναι 1 έως 3 εργάσιμες μέρες.

DynaVap M 2020

Βαθμολογία:
4.65

79 €

SKU
ignore-this-61
Λάβετε αμέσως ειδοποίηση μέσω email μόλις το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο
Το TightVac MiniVac διατηρεί τα βότανά σας φρέσκα και περιορίζει την μυρωδιά μέσα
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα βότανά σας είναι ένα αυθεντικό TightVac MiniVac! Αφού προσθέσετε τα βότανά σας και κλείσετε το καπάκι, πατήστε το κουμπί για να αποκλείσετε τον αέρα. Τα βότανά σας τώρα διατηρούνται φρέσκα και δε διαφεύγει καμία μυρωδιά από το MiniVac. Για να το ανοιξετε, πατήστε ξανά το κουμπί για να αφαιρέσετε το καπάκι. 

Το TightVac MiniVac έχει χωρητικότητα 0,12 L δηλαδή χωράει περίπου 10 έως 30 γραμμάρια βοτάνων, ανάλογα με την πυκνόητα των βοτάνων. Χάρις τον καινοτόμο του σχεδιασμό είναι πολύ ανθεκτικό, πλήρως αεροστεγές, και εντελώς αδιάβροχο. 

Η On Balance Champion είναι Ζυγαριά Ακριβείας που μπορεί να ζυγίσει μέχρι 500 g με 0,01 g ακρίβεια
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 500 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 500 g, 17,64 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

DynaVap M 2020 Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Τέλειο για μικρές δόσεις 
  • Μοναδικό καπάκι "κλικ" 
  • Υβριδική θέρμανση 
  • Πλήρως ανακυκλούμενη συσκευασία 
  • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στις ΗΠΑ 

Σε ποιόν ταιριάζει το DynaVap M 2020;

Το VapCap M 2020 από την DynaVap είναι τέλειο για εκείνους που ψάχνουν ένα εύκολο στη χρήση, χειροκίνητο vape με έναν πρακτικά άφθαρτο σχεδιασμό. Ο απλός σχεδιασμός του παράγει γευστικό, καλό ατμό και επιτρέπει διακριτικό άτμισμα εκεί που άλλοι vaporizers γίνονται αμέσως αντιληπτοί. 

Τι καινούργιο έχει η “M” έκδοση; 

Για να διασφαλίσει τη μέγιστη γεύση, το DynaVap M 2020 έχει κατασκευαστεί από ιατρικής κλάσης ανοξείδωτο ατσάλη αλλά τώρα συμπεριλαμβάνεται και το καινούργιο “Captive Cap” με δύο μικρές οπές κοντά στο τέλος για να κρατάνε το καπάκι με ασφάλεια στη θέση του χωρίς να επηρεάζεται η ροή του αέρα. 

Κάτι επίσης καινούργιο σε αυτή την έκδοση είναι πως μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος του μπολ στο μισό του μέγεθος για πιο εύκολες μικρές δόσεις. Αν σας αρέσει ο ψυχρός ατμός, θα εκτιμήσετε και το κωνικό στόμιο που σας επιτρέπει να το συνδέσετε με ένα εργαλείο νερού γρήγορα και εύκολα.  

Τέλιος, το DynaVap δεν είναι συσκευασμένο σε πλαστικό και πλέον στέλνουμε το VapCap M 2020 σε 100% ανακυκλωμένο σκληρό χαρτί που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως θήκη. 

Χειροκίνητος έλεγχος 

Το DynaVap M 2020 μπορεί να θερμαίνεται από μία πρακτικά εξωτερική πηγή θέρμανσης, όπως ένα φλόγιστρο ή επαγωγική θερμάστρα. Χάρις στον ευφυή σχεδιασμό του μπορεί και παράγει δυνατές και γευστικές τζούρες από πολύ μικρές ποσότητες βοτάνων, στιγμιαία. Το "καπάκι" κάνει ένα κλικ όταν έχει φτάσει την ελάχιστη θερμοκρασία λειτουργίας και είναι έτοιμο να παράγει ατμό.  

Με τη χειροκίνητη θέρμανση του DynaVap M, έχετε τον απόλυτο έλεγχο της πυκνότητας του ατμού σας. Δημιουργήστε γρήγορο και ελαφρύ ατμό, ή παχύ και βαρύ ατμό, ανάλογα με το που θερμαίνετε το καπάκι. Ακόμα και με μικρό μέγεθος μπολ, κάθε τζούρα είναι δυνατή και γεμάτη γεύση. 

Προσαρμοσμένο μέγεθος μπολ 

Αν σας αρέσει να αλλάζετε την κατανάλωση βοτάνων ανάλογα με την περίπτωση, τότε θα εκτιμήσετε το πως το DynaVap M 2020 μπολ έχει δύο ρυθμίσεις λειτουργίας - 0.1 γραμμάρια και 0.05 γραμμάρια. Τέλειο για μικρές δόσεις! Το μπολ από ανοξείδωτο ατσάλι είναι εντυπωσιακά αποτελεσματικό, ακόμα και με πολύ μικρες ποσότητες βοτάνων. Επίσης μπορείτε να το γεμίσετε εύκολα, έτσι ώστε να ατμίσετε το επόμενο μπολ γρήγορα αφού τελειώσετε με το προηγούμενο.

Μπορεί να ατμοποιήσει ολόκληρο το μπολ σε 1 ή 2 τζούρες, αλλά αν δεν το τελειώσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάλι το ίδιο μπολ αργότερα, καθώς το DynaVap M 2020 δεν θερμαίνει τα βότανά σας μεταξύ εισπνοών. 

Βολικό να το πάρετε μαζί σας παντού 

Το DynaVap M 2020 έχει 9 εκατοστά μήκος και ζυγίζει μόλις 19 γραμμάρια, πράγμα που το καθιστά το μικρότερο vape στην αγορά. Δεν είναι μόνο το ιδανικό vaporizer για να το πάρετε μαζί σας σε φεστιβάλ ή για κάμπινγκ, είναι επίσης ιδανικό για κάθε ταξιδιώτη, καθώς τα μόνα άλλα αξεσουάρ που θα χρειαστείτε είναι ένας αναπτήρας και μερικά βότνα. Κανένα άλλο φορητό vaporizer βοτάνων δεν προσφέρει τόσο άμεσο και δυνατό ατμό σε τόσο λογική τιμή. 

Πως το χρησιμοποιώ;

Γεμίστε το DynaVap M 2020 είτε προσθέτοντας τα βότανα στο πάνω μέρος ή πατήστε την άκρη των βοτάνων μερικές φορές για να το γεμίσετε. Χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να αφαιρέσετε όποια επιπλέον βότανα ξεχειλίζουν και βάλτε πάλι το καπάκι.

Μόλις το μπολ σας έχει γεμίσει, θερμάνετε το καπάκι είτε με ένα φλόγιστρο είτε με επαγωγική θερμάστρα μέχρι να ακούσετε το διάσημο DynaVap “κλικ” το οποίο σας γνωστοποιεί πως είναι έτοιμο για χρήση. Μπορείτε να ελέγξετε την ροή αέρα καλύπτοντας την είσοδο αέρα ενώ εισπνέετε για πιο πυκνό ατμό, ή να την αφήσετε ακάλυπτη για πιο ελαφριές και απαλές τζούρες.  

Εγγύηση

Όλοι οι DynaVap M 2020 vaporizers που πωλούνται από τη MagicVaporizers, εγκεκριμένο διανομέα των προιόντων DynaVap, είναι αυθεντικοί και έχουν 2 χρόνια εγγύηση, περιορισμένη σε κανονική χρήση. 

DynaVap M 2020

Περιεχόμενο

  • DynaVap VapCap M 2020 vaporizer
  • Ανακυκλώσιμη συσκευασία
DynaVap M 2020

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 9,2 x 1,2 x1,2 cm
Βάρος: 20 g
Θέρμανση: Υβριδική (Αγωγιμότητα+Συναγωγή)
Χρόνος θέρμανσης: 12 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Φλόγιστρο ή Επαγωγή
Θερμοκρασία: 150°C έως 230°C
Κατασκευαστής: DynaVap
Εγγύηση: 2 έτη
Χώρα κατασκευής: Ηνωμένες Πολιτείες
Αξιολογείτε:DynaVap M 2020
Βαθμολογία