COVID-19: Οι αποθήκη μας δεν έχει επιρρεαστεί. Χρόνος αποστολής είναι 1 έως 3 εργάσιμες μέρες.

Flowermate V5.0S Pro V2

Βαθμολογία:
4.45

109 € 169 € Γλιτώνετε: 60 €

SKU
ignore-this-44
Νέα Έκδοση! (2020.08)
Το TightVac MiniVac διατηρεί τα βότανά σας φρέσκα και περιορίζει την μυρωδιά μέσα
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα βότανά σας είναι ένα αυθεντικό TightVac MiniVac! Αφού προσθέσετε τα βότανά σας και κλείσετε το καπάκι, πατήστε το κουμπί για να αποκλείσετε τον αέρα. Τα βότανά σας τώρα διατηρούνται φρέσκα και δε διαφεύγει καμία μυρωδιά από το MiniVac. Για να το ανοιξετε, πατήστε ξανά το κουμπί για να αφαιρέσετε το καπάκι. 

Το TightVac MiniVac έχει χωρητικότητα 0,12 L δηλαδή χωράει περίπου 10 έως 30 γραμμάρια βοτάνων, ανάλογα με την πυκνόητα των βοτάνων. Χάρις τον καινοτόμο του σχεδιασμό είναι πολύ ανθεκτικό, πλήρως αεροστεγές, και εντελώς αδιάβροχο. 

Ζυγαριά Τσεπης - On Balance Champion - 500 με 0,01γρ
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 500 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 500 g, 17,64 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

Flowermate - Σίτες υγρών/κεριών
Flowermate - Σίτες Θαλάμου
4,50 € 6 €

Κρατήστε τον vaporizer σας καθαρό με αυτές τις Σίτες Θαλάμου. Οι σίτες θαλάμου διασφαλίζουν πως δεν γίνεται άμεση επαφή μεταξύ στου στοιχείου θέρμανσης και του υλικού στο θάλαμο. 

Περιλαμβάνει:

 • Σίτες θαλάμου (2)

Προορίζεται για χρήση με: Flowermate Aura και Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5.0S Pro - Προσαρμογέας Νερόπιπας
Flowermate V5.0S Pro - Προσαρμογέας Νερόπιπας
11,25 € 15 €

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τον Flowermate V5.0S Pro μέσα από την αγαπημένη σας νερόπιπα, το "bong" ή το "bubbler" σας με αυτόν τον Προσαρμογέα Νερόπιπας. Ταιριάζει με συνδέσεις 18 mm, 14 mm και 10 mm ανεξαρτήτως της νερόπιπας που έχετε θα μπορείτε να ψύξετε και να φιλτράρετε τον ατμό σας. 

Προορίζεται για χρήση με: Flowermate V5.0S Pro V2.

Κρατείστε τον Flowermate vaporizer σας καθαρό όταν ατμίζετε βότανα με αυτή τη Κάψουλα Βοτάνων
Flowermate - Κάψουλα Βοτάνων
3,75 € 5 €

Η Κάψουλα Βοτάνων χρησιμοποιείται για το εκ των προτέρων γέμισμα του vaporizer Flowermate με βότανα και το άτμισμα αυτών χωρίς να λερωθεί η συσκευή. Είναι επίσης τέλειο αν θέλετε να έχετε μαζί σας επιπλέον βότανα αν έχετε σκοπό να τα ατμίσετε εκτός σπιτιού. 

Προορίζεται για χρήση με: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano και Flowermate V5.0S Pro V2.

Αυτή η Κάψουλα Συγκεντρώσεων χρησιμοποιείται όταν θέλετε να ατμοποιήσετε συγκεντρώσεις όπως έλαια και κεριά με τον vaporizer Flowermate
Flowermate - Κάψουλα Συγκεντρώσεων
3,75 € 5 €

Η Κάψουλα Συγκεντρώσεων πρέπει να χρησιμοποιείται αν θέλετε να ατμοποιήσετε συγκεντρώσεις όπως κεριά και έλαια με τον vaporizer Flowermate. Απλά τοποθετήστε τη συγκέντρωση πάνω στο pad από βαμβάκι μέσα στην κάψουλα και μετά εισάγετε την κάψουλα στον vaporizer. 

Προορίζεται για χρήση με: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano και Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5.0S Pro - Στόμιο
Flowermate V5.0S Pro - Στόμιο
11,25 € 15 €

Αυτό το Στόμιο είναι ανταλλακτικό για το Flowermate V5.0S Pro σε περίπτωση που πρέπει να αντικαταστήσετε το αρχικό στόμιο, ή απλά θέλετε ένα επιπλέον. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλασικό και είναι ίδιο με εκείνο που περιλαμβάνεται με τη συσκευή. 

Προορίζεται για χρήση με: Flowermate V5.0S Pro V2.

Χαρακτηριστικά

 • Ψηφιακός έλεγχος θερμοκρασίας
 • Εύκολο στη χρήση 
 • Συμβατό με βότανα, κεριά & έλαια 
 • Γρήγορη θέρμανση (30 δευτερόλεπτα) 
 • Εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας 
 • Μικρό και διακριτικό 

Σε ποιόν ταιριάζει το Flowermate V5.0S Pro;

Το Flowermate V5.0S Pro είναι η τέλεια επιλογή αν ψάχνετε έναν γερό και διακριτικό vaporizer. Μοιάζει με κινητό τηλέφωνο ως προς το μέγεθος και χωράει τέλεια στην παλάμη του χεριού σας, που μαζί με το επίπεδο στόμιο καθιστά εύκολη τη μεταφορά του στην τσέπη ή την τσάντα σας. Χάρις στη μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας είναι εγγυημένο το ευχάριστον άτμισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάθε φορά. 

3 σε 1

Σε αντίθεση με άλλους φορητούς vaporizers, το Flowermate V5.0S Pro είναι για πολύπλευρη χρήση καθώς ατμοποιεί τα πάντα με ευκολία, από βότανα και κεριά μέχρι έλαια. Στη συσκευασία θα βρείτε ακόμα μία κάψουλα για βότανα και μία κάψουλα για συγκεντρώσεις, δίνοντάς σας έτσι πλήρη έλεγχο των υλικών που ατμίζετε, ενώ ο ίδιος ο vaporizer παραμένει καθαρός.

Μπαταρία που διαρκεί 

Με τις δύο ενσωματομένες 2600 mAh μπαταρίες, το Flowermate V5.0S Pro προσφέρει 2.5 έως 3 ώρες διαρκούς παραγωγής ατμού όταν οι μπαταρίες είναι πλήρως φορτισμένες, για να ατμίζετε επί μακρόν χωρίς να χρειαστεί να σταματήσετε για να τις φορτίσετε. Αυτός ο vaporizer είναι τέλεια επιλογή αν εκτιμάτε τις μεγάλες μπαταρίες που διαρκούν πολύ, στην καλύτερη φυσικά τιμή. 

Εύκολο στη Χρήση 

Το Flowermate V5.0S Pro έχει σχεδιαστεί ειδικά για μέγιστη ευκολία χρήσης, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για αρχάριους χρήστες ή γι εκείνους που δεν θέλουν πολύπλοκους μχανισμούς. Με τα βολικά κουμπιά συν & πλην και την οθόνη OLED που δείχνει ακριβείς μετρήσεις θερμοκρασίας και μπαταρίας ανά πάσα στιγμή, δε θα χρειαστεί και να μελετήσετε για να ατμίσετε με αυτή τη συσκευή. 

Ατμός Μέγιστης Ποιότητας 

Καθώς το Flowermate V5.0S Pro έχει πλήρως απομονωμένη ροή αέρα, όλος ο ατμός που παράγεται είναι καθαρός και γεμάτος γεύση -εγγυημένα θα τον νοιώσετε πυκνό και με εξαιρετική γεύση κάθε φορά. Όλος ο ατμός που παράγεται προσπερνά αμέσως όλα τα ηλεκτρονικά της συσκευής, που σημαίνει πως ο ατμός δεν θα είναι ποτέ ακάθαρτος ή με μεταλλική γεύση.

Γρήγορη Θέρμανση

Ο V5.0S Pro θεωρείται ο πιο γρήγορος στη θέρμανση vaporizer της Flowermate που κατασκευάστηκε ποτέ και μπορεί να φτάσει μέγιστη θερμοκρασία σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Διαλέξτε οποιαδήποτε θερμοκρασία θέλετε, από 40 έως 230°C, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Όποια θερμοκρασία κι αν επιλέξετε, ο Flowermate V5.0S Pro και πάλι θα διατηρήσει τη γρήγορη θέρμανση 30 δευτερολέπτων, δηλαδή δε θα περιμένετε καθόλου για να θερμανθεί η συσκευή σας και να παράγει ποιοτικό ατμό. 

Εγγύηση

Όλες οι συσκευές Flowermate που πωλούναι από τη MagicVaporizers  έχουν 2 χρόνια εγγύηση (6 μήνες για τις μπαταρίες), που περιορίζεται σε κανονική χρήση. 

Flowermate V5.0S Pro V2

Περιεχόμενο

 • Flowermate V5.0S Pro V2 vaporizer
 • Γυάλινο στόμιο
 • Καλώδιο ταχείας φόρτισης USB 
 • Κάψουλα βοτάνων 
 • Κάψουλα συγκεντρώσεων 
 • Εργαλείο καθαρισμού 
 • Εργαλείο συσκευασίας 
 • Σίτες από ανοξείδωτο ατσάλι (5)
 • Εγχειρίδιο Χρήσης
Flowermate V5.0S Pro V2

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 6,3 x 1,9 x 10,1 cm
Βάρος: 140 g
Θέρμανση: Αγωγιμότητα
Χρόνος θέρμανσης: 30 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (2 x 2600 mAh)
Θερμοκρασία: 40°C έως 230°C
Κατασκευαστής: Flowermate
Χώρα κατασκευής: Κίνα
Εγγύηση: 2 έτη
Αξιολογείτε:Flowermate V5.0S Pro V2
Η βαθμολογία σας