Hydrology 9

Βαθμολογία:
4.35

239 €

SKU
ignore-this-71
Λάβετε αμέσως ειδοποίηση μέσω email μόλις το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο
Το TightVac MiniVac διατηρεί τα βότανά σας φρέσκα και περιορίζει την μυρωδιά μέσα
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα βότανά σας είναι ένα αυθεντικό TightVac MiniVac! Αφού προσθέσετε τα βότανά σας και κλείσετε το καπάκι, πατήστε το κουμπί για να αποκλείσετε τον αέρα. Τα βότανά σας τώρα διατηρούνται φρέσκα και δε διαφεύγει καμία μυρωδιά από το MiniVac. Για να το ανοιξετε, πατήστε ξανά το κουμπί για να αφαιρέσετε το καπάκι. 

Το TightVac MiniVac έχει χωρητικότητα 0,12 L δηλαδή χωράει περίπου 10 έως 30 γραμμάρια βοτάνων, ανάλογα με την πυκνόητα των βοτάνων. Χάρις τον καινοτόμο του σχεδιασμό είναι πολύ ανθεκτικό, πλήρως αεροστεγές, και εντελώς αδιάβροχο. 

Η On Balance Champion είναι Ζυγαριά Ακριβείας που μπορεί να ζυγίσει μέχρι 500 g με 0,01 g ακρίβεια
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 1000 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 1000 g, 35,28 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

Το Γυάλινο Βοριοπυριτικό Τζαμάκι είναι ίδιο με εκείνο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του Hydrology 9
Hydrology 9 - Γυάλινο Βοριοπυριτικό Τζαμάκι
11,25 € 15 €

Πρέπει να αντικαταστήσετε το Γυάλινο Βοριοπυριτικό Τζαμάκι που περιλαμβάνεται με τον vaporizer Hydrology 9; Τότε πρέπει σίγουρα πρέπει να αγοράσετε αυτό το ανταλλακτικό. 

Έχει διαστάσεις 7 cm σε μήκος και διάμετρο 4,5 cm.

Προορίζεται για χρήση με: Hydrology 9.

Χαρακτηριστικά

 • Καινοτόμα υδραυλική τεχνολογία 
 • Εμπειρία τύπου bong
 • Εύγευστος και γεμάτος ατμός 
 • Ενσωματωμένο εργαλείο ανάμειξης 
 • Δυνατή μπαταρία 
 • Ακριβής διατήρηση θερμοκρασίας 
 • Εύκολο στη χρήση

Σε ποιόν ταιριάζει το Hydrology 9;

Το Hydrology 9 επαινείται ως ένας από τους πιο τεχνολογικά καινοτόμους vaporizers στην αγορά του σήμερα, και είναι μια εξαιρετική επιλογή για έμπειρους ατμιστές που θέλουν να προκαλέσουν τα όρια του ατμίσματος. Εκτενής έρευνα έχει δημιουργήσει αυτόν τον vaporizer ώστε να μιμείται την αίσθηση χρήσης ενός bong και να εγγυάται όσο το δυνατόν καλύτερο ατμό. Αξιοποιεί ένα μοναδικό υδραυλικό σύστημα και είναι κατασκευασμένο από υλικά υψίστης ποιότητας τα οποία σε συνδυασμό με τον φουτουριστικό του σχεδιασμό το κάνουν να ξεχωρίζει από τους άλλους vaporizers.  

Καινοτόμο φιλτράρισμα υγρών 

Εντός του Hydrology 9 υπάρχει ένα περίπλοκο υδραυλικό σύστημα φιλτραρίσματος που ψύχει αποτελεσματικά τον ατμό μέσω νερού, αφού δημιουργηθούν σύννεφα ατμού με εξαιρετική γεύση. Ο λόγος για να επιλέξετε ένα τέτοιο σύστημα φιλτραρίσματος είναι για τη μίμηση τόσο της γεύσης, όσο και της αίσθησης ενός bong, για να έχετε μία πραγματικά μοναδική εμπειρία σε σύγκριση με όλους τους άλλους φορητούς vaporizers. 

Δεν έχει ακριβώς μέγεθος τσέπης, αλλά είναι φορητό και εύκολο στη μεταφορά, ενώ επίσης δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν διαρροές. Παρά τη παρουσία του υγρού στοιχείου μέσα στο σύστημα, όλη η δομή του vaporizer είναι σχεδιασμένη για να είναι 100% αδιάβροχη.

Σταθερή παροχή θερμότητας 

Σε αντίθεση με πολλούς vaporizers στους οποίους είναι δύσκολο να ανακατέψετε τα βότανά σας κατά τη διάρκεια του ατμίσματος για να διασφαλίσετε ομοιόμορφη ατμοποίηση, το Hydrology 9 κάνει μόνο του όλη τη σκληρή δουλειά για εσάς. Αυτός ο vaporizer έχει ενσωματωμένο, ανθεκτικό στη ζέστη εργαλείο ανάμειξης από ανοξείδωτο ατσάλι μέσα στον κάτω θάλαμο, πράγμα που σας επιτρέπει να ανακατέψετε αποτελεσματικά για βότανά σας με ελάχιστη προσπάθεια. Ακόμα βοηθά στη μείωση υπολειμμάτων και διασφαλίζει πως λαμβάνετε όλες τις ουσίες από τα βότανά σας κάθε φορά.  

Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας 

Το Hydrology 9 είναι εξοπλισμένο με καινοτόμο επεξεργαστή μικροτσίπ για την καλύτερη διατήρηση και έλεγχο της θερμοκρασίας. Αφού επιλέξετε την επιθυμητή θερμοκρασία, ο ενσωματωμένος επεξεργαστής παρακολουθεί με ακρίβεια την θερμοκρασία της συσκευής και την κρατάει σταθερή κάθε στιγμή. Καθώς η θερμοκρασία αλλάζει μέσα σε δευτερόλεπτα για να αποφευχθεί η διακύμανση της θερμοκρασίας, εγγυάστε μία διαρκώς σταθερή θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια του ατμίσματος - χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία ρύθμιση χειροκίνητα. 

Εύκολο στη χρήση  

Αν και το σύστημα του Hydrology 9 ακούγεται κάπως περίπλοκο, στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο στη χρήση! Απλά πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης τρεις φορές συνεχόμενα για να ξεκινήσει η διαδικασία θέρμανσης. Για να ελέγξετε τη διαδικασία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε το σύστημα που βασίζεται στα φωτάκια. 

Χρειάζεται μόνο 60 δευτερόλεπτα για να θερμανθεί, και μόλις φτάσει την ελάχιστη θερμοκρασία θα ανάψει ένα φωτεινό μπλε LED φωτάκι. Αναλόγως, διαφορετικά φωτάκια θα εμφανιστούν με βάση το τρέχον επίπεδο της θερμοκρασίας. Θα βρείτε ακόμα μία χρήσιμη LED οθόνη μπαταρίας που παρέχει ακριβείς μετρήσεις για τη μπαταρία. Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη, έχει χωρητικότητα 2000 mAh και μπορεί να διαρκέσει για 15 συνεδρίες. 

Εγγύηση

Όλοι οι vaporizers Hydrology 9 που πωλούνται από την MagicVaporizers, εγκεκριμένο διανομέα της Cloudious 9, είναι αυθεντικοί και έχουν εγγύηση 2 χρόνων. 

Οδηγίες Χρήσης

Hydrology 9

Περιεχόμενο

 • Vaporizer Hydrology 9 
 • Καλώδιο USB 
 • Εργαλείο συσκευασίας 
 • Βουρτσάκια καθαρισμού (2)
 • Οδηγίες Χρήσης
Hydrology 9

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 4,5 × 17,6 cm
Βάρος: 413 g
Θέρμανση: Αγωγιμότητα
Χρόνος θέρμανσης: 60 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (2000 mAh)
Θερμοκρασία: 170°C έως 210°C
Κατασκευαστής: Cloudious 9
Εγγύηση: 2 έτη
Χώρα κατασκευής: Κίνα
Write your own review about Hydrology 9
Αξιολογείτε:Hydrology 9
Βαθμολογία