Hydrology 9 NX

Βαθμολογία:
Hydrology 9 NX 4.5 5

299 €

SKU
ignore-this-90
Δωρέαν Αποστολή
Δείτε περισσότερα grinders
Δείτε περισσότερα Αξεσουάρ

Χαρακτηριστικά

 • Τελευταία έκδοση (2024.05)
 • Μοντέρνος σχεδιασμός με σώμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο
 • Ενσωματωμένο φιλτράρισμα νερού
 • Αντικαθιστώμενοι θάλαμοι θέρμανσης για βότανα και συμπυκνώματα
 • Μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασιών (Βότανα: 180°C - 235°C. Συμπυκνώματα: 290°C - 410°C)
 • Μαγνητική θύρα φόρτισης USB
 • Αφαιρούμενη και αντικαθιστώμενη μπαταρία 1900 mAh
 • Εύκολη πρόσβαση για καθαρισμό

Σε ποιον ταιριάζει το Hydrology 9 NX;

Το Hydrology 9 NX είναι ένας vaporizer διπλής λειτουργικότητας, ο οποίος σχεδιάστηκε για να είναι λειτουργικός αλλά και διασκεδαστικός στον χειρισμό. Οι νέες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν ειδικούς θαλάμους για βότανα και συμπυκνώματα, ενώ όλες οι λεπτομέρειες είναι προσεκτικά σχεδιασμένες, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων που ταιριάζουν τέλεια και κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά. Επιπλέον, τα μαγνητικά μέρη του κάνουν πολύ πιο εύκολο το γέμισμα και τον καθαρισμό.

Αν ψάχνετε έναν vaporizer όλα-σε-ένα, που μπορεί να ατμοποιήσει τα πάντα, από ξηρά βότανα μέσω συμπυκνώματα, τότε ο Hydrology 9 NX είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με το ενσωματωμένο σύστημα φιλτραρίσματος νερού και τις δυνατότητας ψύξης που διαθέτει, θα σας χαρίζει καθαρό και εύγευστο ατμό για χρόνια.

Σχεδιασμός που αποτρέπει τις διαρροές

Το Hydrology 9 NX θα το λάβετε συναρμολογημένο, αλλά θα χρειαστεί να ξεβιδώσετε το πάνω μέρος για να το γεμίσετε με νερό. Ο σχεδιασμός που αποτρέπει τις διαρροές, διασφαλίζει πως το νερό δεν θα έρθει σε επαφή με τα ηλεκτρονικά τμήματα.

Θάλαμος θέρμανσης βοτάνων

Ο υβριδικός θάλαμος θέρμανσης του Hydrology 9 NX για βότανα, διασφαλίζει πως τα βότανά σας θερμαίνονται ομοιόμορφα και πλήρως. Ο ειδικός θάλαμος αξιοποιεί τεχνολογία θέρμανσης δύο στρωμάτων, πράγμα που σημαίνει πως συνδυάζοντας την θέρμανση αγωγιμότητας με την θέρμανση μεταγωγής, σας παρέχει ισχυρό και εύγευστο ατμό κάθε φορά! 

Θάλαμος συμπυκνωμάτων

Ο ολοκαίνουργιος θάλαμος συμπυκνωμάτων διαθέτει μία επαναστατική τεχνολογία θέρμανσης, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με το γυάλινο μπολ από χαλαζία ή το κεραμικό μπολ, ανάλογα με την επιθυμητή θερμοκρασία. Αυτό το σύστημα θέρμανσης εγγυάται αποτελεσματική παραγωγή θέρμανσης, ενώ παράλληλα καλύπτει όλες τις περιοχές του μπολ, χωρίς να αφήνει ψυχρά σημεία. 

Ρυθμιζόμενος διακόπτης θερμοκρασίας

Το Hydrology 9 NX διαθέτει έναν αισθητήρα που αναγνωρίζει τον θάλαμο θέρμανσης και ρυθμίζει αυτόματα τα επίπεδα της θερμοκρασίας για να σας παρέχει συγκεκριμένες ρυθμίσεις τόσο για τα συμπυκνώματα όσο και για τα βότανα. 

Μπορείτε να αλλάξετε την επιθυμητή θερμοκρασίας, γυρίζοντας τον διακόπτη που υπάρχει στο κάτω μέρος του Hydrology 9 NX. Υπάρχουν 6 διαφορετικές επιλογές θερμοκρασίας: 180°C έως 235°C για βότανα, και 290°C έως 410°C για συμπυκνώματα όπως έλαια και κεριά.

Το επίπεδο θερμοκρασίας υποδεικνύεται από τα χρώματα μπλε (χαμηλότερο), γαλάζιο, κίτρινο, μοβ, κόκκινο και λευκό (υψηλότερο). Το κωδικοποιημένο σύστημα μέσω των χρωμάτων θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε ποια θερμοκρασία έχει ρυθμιστεί, και καθιστά εύκολη την εναλλαγή χωρίς να χρειαστεί να κοιτάξετε την οθόνη.

Το Hydrology 9 NX θα παραμείνει στην επιθυμητή θερμοκρασία για δύο λεπτά, πριν μπει στην αναμονή, και μετά θα παραμείνει στην αναμονή μέχρι να το απενεργοποιήσετε ή απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από 10 λεπτά.

Αντικαθιστώμενη μπαταρία

Ακόμα μία αναβάθμιση από το παλαιότερο Hydrology 9 είναι πως η μπαταρία του είναι πολύ πιο ισχυρή (1900 mAh) και μπορείτε να την αντικαταστήσετε. Με μία ανταλλακτική μπαταρία, μπορείτε να επεκτείνετε τον χρόνο ζωής της συσκευής σας, απλά αγοράζοντας νέες μπαταρίες. Είναι μία καλή ιδέα να αγοράσετε μία έξτρα μπαταρία εξαρχής σε περίπτωση που θέλετε να παίρνετε το Hydrology 9 NX σε μεγάλα ταξίδια όπου δεν θα έχετε πολλές επιλογές φόρτισης.

Κατά την διάρκεια των δοκιμών, ανακαλύψαμε πως μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία προσφέρει περίπου 5 έως 7 ατμιστικές συνεδρίες για βότανα, και 10 έως 12 συνεδρίες ατμίσματος για συμπυκνώματα. 

Μαγνητική θύρα φόρτισης USB

Σε αυτήν την νέα έκδοση του Hydrology 9, ο φορτιστής αναβαθμίστηκε, και πλέον διαθέτει μαγνητική σύνδεση, για καλύτερη συνδεσιμότητα από ποτέ άλλοτε. Όταν συνδέετε την συσκευή σας για να φορτίσει, θα αναβοσβήσει ένα κόκκινο φωτάκι, μέχρι η μπαταρία να φορτίσει πλήρως μέσα σε μία ώρα από την έναρξη της διαδικασίας φόρτισης. Το φωτάκι θα γίνει πράσινο όταν φορτίσει πλήρως, έτσι ώστε να ξέρετε αμέσως πως η συσκευή είναι έτοιμη!

Περιλαμβάνονται εργαλεία καθαρισμού

Ο καθαρισμός του vaporizer σας είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία με τα υψηλής ποιότητας εργαλεία καθαρισμού που περιέχονται στην συσκευασία. Με τα βουρτσάκια μπορείτε να καθαρίζετε καλά όλα τα εξαρτήματα της συσκευής ανά πάσα στιγμή, για να δουλεύει άριστα για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Εγγύηση

Όλοι οι Hydrology 9 NX vaporizers που πωλούνται από την MagicVaporizers, έναν εγκεκριμένο διανομέα της Cloudious 9, είναι αυθεντικοί και διαθέτουν 2 χρόνια εγγύηση.

Οδηγίες Χρήσης

Hydrology 9 NX

Περιεχόμενο

 • Hydrology 9 NX vaporizer
 • Κάλυμμα σιλικόνης
 • Μαγνητικό κιτ φόρτισης
 • Θάλαμος θέρμανσης βοτάνων
 • Θάλαμος θέμανσης συμπυκνωμάτων
 • Γυάλινο μπολ από χαλαζία
 • Κεραμικό μπολ
 • Μαγνητικό κάλυμμα στομίου
 • Εργαλεία ανάμειξης
 • Εργαλεία καθαρισμού
 • Ερχειρίδιο χρήσης
Hydrology 9 NX

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 17,5 x 4,5 × 4,5 εκ.
Βάρος: 413 γρ.
Θέρμανση: Υβριδική (Αγωγιμότητα + Μεταγωγή)
Χρόνος θέρμανσης: 30 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (1900 mAh)
Θερμοκρασία: Βότανα: 180°C - 235°C / Συμπυκνώματα: 290°C - 410°C
Κατασκευαστής: Cloudious 9
Εγγύηση: 2 έτη
Χώρα κατασκευής: Κίνα
Φόρτωση...
Γράψτε την δική σας κριτική για τον Hydrology 9 NX