COVID-19: Οι αποθήκη μας δεν έχει επιρρεαστεί. Χρόνος αποστολής είναι 2 έως 5 εργάσιμες μέρες.

IOLITE Original

Βαθμολογία:
4.55

99 € 109 € Γλιτώνετε: 10 €

SKU
ignore-this-25
Νέα Έκδοση! (2021.01)
Το TightVac MiniVac διατηρεί τα βότανά σας φρέσκα και περιορίζει την μυρωδιά μέσα
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα βότανά σας είναι ένα αυθεντικό TightVac MiniVac! Αφού προσθέσετε τα βότανά σας και κλείσετε το καπάκι, πατήστε το κουμπί για να αποκλείσετε τον αέρα. Τα βότανά σας τώρα διατηρούνται φρέσκα και δε διαφεύγει καμία μυρωδιά από το MiniVac. Για να το ανοιξετε, πατήστε ξανά το κουμπί για να αφαιρέσετε το καπάκι. 

Το TightVac MiniVac έχει χωρητικότητα 0,12 L δηλαδή χωράει περίπου 10 έως 30 γραμμάρια βοτάνων, ανάλογα με την πυκνόητα των βοτάνων. Χάρις τον καινοτόμο του σχεδιασμό είναι πολύ ανθεκτικό, πλήρως αεροστεγές, και εντελώς αδιάβροχο. 

Το "Vapor Optimizer" για τους vaporizers IOLITE αυξάνει την πυκνότητα του ατμού
IOLITE - "Vapor Optimizer"
18,75 € 25 €

To "Vapor Optimizer" είναι σχεδιασμένο για να βελτιώσει την πυκνότητα του ατμού, προσθέτοντας 3 επιπλέον καρφίτσες θερμότητας στον θάλαμο θέρμανσης. Καθώς οι vaporizers IOLITE έχουναρκετά μεγάλο θάλαμο, αυτό το αξεσουάρ συγκεντρώνει αυτόν τον χώρο και αυξάνει τον ρυθμό εξαγωγής των βοτάνων κατά περίπου 15%.

Προορίζεται για χρήση με: IOLITE Original και IOLITE WISPR 2.

Αυτές οι Σίτες για τους vaporizers IOLITE χωράνε στον θάλαμο γεμίσματος και αποτρέπουν μέρη από τα βότανα από το να εισέλθουν στο στόμιο
IOLITE - Σίτες
6,75 € 9 €

3-τεμάχια Σίτες από ανοξείδωτο ατσάλι για χρήση εντός του στομίου του θαλάμου γεμίσματος  για να αποτρέψουν το υλικό από το να εισέλθει μέσα. 

Περιλαμβάνει:

 • Σίτες (3)
 • Δίσκους Σίτας (3)

Προορίζεται για χρήση με: IOLITE Original και IOLITE WISPR 2.

Αυτές οι Σίτες Λεπτού Πλέγματος μπλοκάρουν ακόμα και τα μικρότερα κομμάτια βοτάνων και κρατάνε τη ροή ατμού καθαρή στον vaporizer σας IOLITE
IOLITE - Σίτες Λεπτού Πλέγματος
6,75 € 9 €

6-τεμάχια από Σίτες Λεπτού Πλέγματος για τον IOLITE Original και τον IOLITE WISPR 2. Αυτές οι σίτες χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο όπως οι απλές σίτες, αλλά έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν ακόμα μικρότερα κομμάτια από το να εισέλθουν μέσα.

Περιλαμβάνει:

 • Σίτες λεπτού πλέγματος (6)

Προορίζεται για χρήση με: IOLITE Original και IOLITE WISPR 2.

Αυτός ο Θάλαμος Γεμίσματος (και στόμιο) είναι για τον IOLITE Original σε περίπτωση που πρέπει να αντικαταστήσετε τον αρχικό
IOLITE Original - Θάλαμος Γεμίσματος
14,25 € 19 €

Αντικαθιστώμενο στόμιο και Θάλαμος Γεμίσματος για τον vaporizer IOLITE Original.

Περιλαμβάνει:

 • Θάλαμο γεμίσματος (1)
 • Ευλύγιστο καλαμάκι (1)

Προορίζεται για χρήση με: IOLITE Original.

Χαρακτηριστικά

 • Λειτουργεί με βουτάνιο – χωρίς μπαταρίες ή καλώδια!
 • 100% φορητό
 • Εύκολο στη χρήση
 • Χρόνος θέρμανσης 45 δευτερόλεπτα 
 • Ελαφρύς σχεδιασμός 

Σε ποιόν ταιριάζει το IOLITE Original;

Το IOLITE Original είναι ένα κλασσικό μοντέλο στον κόσμο του ατμίσματος και είναι μία από τις καλύτερες επιλογές αν ψάχνετε για έναν vaporizer που είναι έμπιστος, εύκολος στη χρήση και θα αντέξει εγγυημένα για χρόνια. Είναι ειδικά σχεδιασμένος για μέγιστη ανθεκτικότητα και από τη στιγμή που λειτουργεί με βουτάνιο μπορείτε να ξεχάσετε τη φόρτιση και να ατμίσετε τα βότανά σας για όσο έχετε αέριο βουτανίου - δεν χρειάζεται ρεύμα!

Εύκολο στη χρήση 

Σε αντίθεση με πολλούς φορητούς vaporizers που έχουν περίπλοκους συνδυασμούς κουμπιών, εφαρμογών και οθονών LED, το IOLITE Original εστιάζει μόνο στην απλότητα. Έχει ένα μόνο κουμπί για να ξεκινήσει ο μηχανισμός θέρμανσης και είναι ικανό να φτάσει μέγιστη θερμοκρασία σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, που σημαίνει πως μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην ποιότητα της ατμιστικής εμπειρίας αντί να προσπαθείτε να βρείτε πως να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα βότανά σας. 

Βελτιωμένη Αποτελεσματικότητα 

Το IOLITE Original έχει ανανεωθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και τώρα είναι πιο αποτελεσματικό από ποτέ. Το κάνιστρο βουτανίου γεμίζει γρήγορα, και σας επιτρέπει 2 ολόκληρες ώρες ατμίσματος πριν ξαναχρειαστεί γέμισμα. Η αποτελεσματική φύση αυτού του vaporizer δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και δεν έχει μπαταρίες που πιάνουν ανούσια χώρο ή καλώδια φόρτισης. 

100% Φορητό

Χάρις στο μικρό του μέγεθος αυτός ο vaporizer μπορεί να έρθει παντού μαζί σας χωρίς να κουβαλάτε πολύ βάρος ή να πιάνει πολύ χώρο στην τσέπη σας, επιτρέποντάς σας έτσι καλό άτμισμα όταν δεν είστε στο σπίτι σας. Το IOLITE Original περιλαμβάνει επίσης μία μοντέρνα θήκη μεταφοράς για να είναι όσο το δυνατόν πιο διακριτικό γίνεται, όταν χρειάζεται. 

Ενσωματωμένος Έλεγχος Θερμοκρασίας 

Ο νέος σχεδιασμός του IOLITE Original αξιοποιεί ποιοτικό δι-μεταλλικό ρυθμιστή και εγγυάται έτσι ακριβή διατήρηση θερμοκρασίας καθ' όλη τη διάρκεια της ατμιστικής συνεδρίας. Το αέριο βουτανίου θερμαίνει τη συσκευή με ευκολία και απελευθερώνεται από τον vaporizer σας άκακο νερό για μέγιστη ασφάλεια κατά τη χρήση. 

Εγγύηση

Εγγύηση κατασκευαστή 2 ετών, που περιορίζεται σε κανονική χρήση. 

IOLITE Original

Περιεχόμενο

 • IOLITE Original vaporizer
 • Στόμιο
 • Θήκη Μεταφοράς
 • Συμπυκνωτής υγρασίας
 • Εργαλείο καθαρισμού 
 • Εργαλείο συντήρησης
 • Σίτα φούρνου 
 • Σίτες θαλάμου (7)
 • Καθαριστικά σωληνώσεων (2)
 • Εγχειρίδιο Χρήσης
IOLITE Original

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 5,6 x 2,5 x 10,7 cm
Βάρος: 81 g
Θέρμανση: Αγωγιμότητα
Χρόνος θέρμανσης: 50 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Βουτάνιο
Θερμοκρασία: 190°C
Κατασκευαστής: IOLITE
Εγγύηση: 2 έτη
Χώρα κατασκευής: Ιρλανδία
Αξιολογείτε:IOLITE Original
Βαθμολογία