COVID-19: Οι αποθήκη μας δεν έχει επιρρεαστεί. Χρόνος αποστολής είναι 1 έως 3 εργάσιμες μέρες.

IOLITE WISPR 2

Βαθμολογία:
4.65

99 € 129 € Γλιτώνετε: 30 €

SKU
ignore-this-26
Η On Balance Champion είναι Ζυγαριά Ακριβείας που μπορεί να ζυγίσει μέχρι 500 g με 0,01 g ακρίβεια
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 500 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 500 g, 17,64 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

Το "Vapor Optimizer" για τους vaporizers IOLITE αυξάνει την πυκνότητα του ατμού
IOLITE - "Vapor Optimizer"
18,75 € 25 €

To "Vapor Optimizer" είναι σχεδιασμένο για να βελτιώσει την πυκνότητα του ατμού, προσθέτοντας 3 επιπλέον καρφίτσες θερμότητας στον θάλαμο θέρμανσης. Καθώς οι vaporizers IOLITE έχουναρκετά μεγάλο θάλαμο, αυτό το αξεσουάρ συγκεντρώνει αυτόν τον χώρο και αυξάνει τον ρυθμό εξαγωγής των βοτάνων κατά περίπου 15%.

Προορίζεται για χρήση με: IOLITE Original και IOLITE WISPR 2.

Αυτές οι Σίτες για τους vaporizers IOLITE χωράνε στον θάλαμο γεμίσματος και αποτρέπουν μέρη από τα βότανα από το να εισέλθουν στο στόμιο
IOLITE - Σίτες
6,75 € 9 €

3-τεμάχια Σίτες από ανοξείδωτο ατσάλι για χρήση εντός του στομίου του θαλάμου γεμίσματος  για να αποτρέψουν το υλικό από το να εισέλθει μέσα. 

Περιλαμβάνει:

 • Σίτες (3)
 • Δίσκους Σίτας (3)

Προορίζεται για χρήση με: IOLITE Original και IOLITE WISPR 2.

Αυτές οι Σίτες Λεπτού Πλέγματος μπλοκάρουν ακόμα και τα μικρότερα κομμάτια βοτάνων και κρατάνε τη ροή ατμού καθαρή στον vaporizer σας IOLITE
IOLITE - Σίτες Λεπτού Πλέγματος
6,75 € 9 €

6-τεμάχια από Σίτες Λεπτού Πλέγματος για τον IOLITE Original και τον IOLITE WISPR 2. Αυτές οι σίτες χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο όπως οι απλές σίτες, αλλά έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν ακόμα μικρότερα κομμάτια από το να εισέλθουν μέσα.

Περιλαμβάνει:

 • Σίτες λεπτού πλέγματος (6)

Προορίζεται για χρήση με: IOLITE Original και IOLITE WISPR 2.

Αυτός ο Θάλαμος Γεμίσματος (και στόμιο) για τον IOLITE WISPR 2 είναι για την περίπτωση που χρειάζεται να αντικαταστήσετε τον αρχικό
IOLITE WISPR 2 - Θάλαμος Γεμίσματος
29,25 € 39 €

Ανταλλακτικό στόμιο και Θάλαμος Γεμίσματος για τον vaporizer IOLITE WISPR 2.

Περιλαμβάνει:

 • Θάλαμο γεμίσματος (1)
 • Ευλύγιστο καλαμάκι (1)

Προορίζεται για χρήση με: IOLITE WISPR 2.

Χαρακτηριστικά

 • Θέρμανση με αέριο βουτανίου 
 • Γρήγορη θέρμανση (30 δευτερόλεπτα)
 • Εύκολο στη χρήση
 • Ελαφρύ με στόμιο που διπλώνει 
 • Μοναδικός σχεδιασμός
 • 2,5 hours ατμίσματος με μία φόρτιση 
 • Αναβαθμισμένο σύστημα βουτανίου 

Σε ποιόν ταιριάζει το IOLITE WISPR 2;

Αν εκτιμάτε τόσο το στυλ όσο και τη λειτουργικότητα όταν επιλέγετε έναν vaporizer, τότε το WISPR 2 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Διαθέτει μοναδικό εξωτερικό περίβλημα σε πολλά χρώματα που είναι και ξεχωριστό αλλά και αισθητικά όμορφο. Αν εκτιμάτε το άτμισμα εκτός σπιτιού, τότε θα εκτιμήσετε το ανανωμένο σύστημα θέρμανσης βουτανίου που εγγυάται πυκνό, εύγευστο ατμό σε κάθε συνεδρία. Και λειτουργεί αποκλειστικά με αέριο βουτανίου, ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για το επίπεδο της μπαταρίας σας ή το να ψάχνετε πρίζα για να φορτίσετε. 

Έξυπνος Σχεδιασμός

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του WISPR 2 σας επιτρέπει να δείτε το επίπεδο βουτανίου που απομένει όταν το κρατάτε όρθιο, που σημαίνει πως θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πότε θα ξεμείνετε από καύσιμο. Άλλο ένα χαρακτηριστικό είναι το αναδιπλούμενο στόμιο από σιλικόνη που μπορεί να κρυφτεί με αυκολία όταν δεν είναι σε χρήση, καθιστώντας το WISPR 2 πολύ εύκολο να το πάρετε μαζί σας σε κάθε μεγάλη τσέπη ή τσάντα. 

Γρήγορη Θέρμανση

Το WISPR 2 μπορεί να φτάσει μέγιστη θερμοκρασία 210°C σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, καθιστώντας το τέλειο για γρήγορο άτμισμα ανά πάσα στιγμή. Το απίστευτα αποδοτικό σύστημα θέρμανσης βουτανίου σημαίνει πως πυκνός, καθαρός ατμός παράγεται αμέσως με το που θερμανθεί και ότι τα βότανά σας ατμοποιούνται πλήρως. 

Εντυπωσιακή διάρκεια λειτουργίας

Το WISPR 2 χρειάζεται μόλις 10 δευτερόλεπτα για να γεμίσει και μετά το γέμισμα μπορεί να αντέξει μέχρι και 2,5 ώρες συνεχούς ατμίσματος. Χάρις στην απουσία μεγάλης μπαταρίας, είναι απίστευτα ελαφρύ και τέλειο για να το έχετε μαζί σας σε εκδρομές για κάμπινγκ και φεστιβάλ. Το WISPR 2 είναι απίστευτα αποδοτικό και σε χαμηλή τιμή, και εγγυημένα θα εντυπωσιάσει τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους χρήστες. 

Εύκολο στη Χρήση & τον Καθαρισμό 

Το αποσπώμενο στόμιο του WISPR 2 σημαίνει πως είναι πάρα πολύ εύκολο να το κρατήσετε πάντα καθαρό. Καθώς είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, το στόμιο δεν έχει πόρους και εγγυάται μέγιστη υγιεινή.  Αυτός ο vaporizer μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αρχάριους με μικρή εμπειρία ατμίσμαος καθώς είναι κατασκευασμένος για ευκολία στη χρήση - και αυτό πραγματικά φαίνεται. Μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο με τη χρήση ενός κουμπιού, και μετά το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε 30 δευτερόλεπτα για να φτάσει τη μέγιστη θερμοκρασία και από εκεί και έπειτα είστε έτοιμοι να ατμίστε. 

Στυλάτη Εμφάνιση

Το μοντέρνο ντιζάιν του WISPR 2 είναι αυτό που κάνει αυτόν τον vaporizer να ξεχωρίζει από το πλήθος. Αν ψάχντε κάτι λίγο πιο μοναδικό από τον σημερινό απλό φορητό vaporizer, και να έχει ένα ομοιόμορφο γυαλιστερό τελείωμα, ο εξωτερικός σχεδιασμός του WISPR 2 είναι καλαίσθητος και θα μοιάζει σαςν διακοσμητικό όταν δεν τον χρησιμοποιείτε. 

Εγγύηση

Όλοι οι IOLITE WISPR 2 που πωλούνται από την MagicVaporizers έχουν 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή που περιορίζεται σε κανονική χρήση. 

IOLITE WISPR 2

Περιεχόμενο

 • Vaporizer WISPR 2
 • Στόμιο
 • Θήκη μεταφοράς
 • Εργαλείο συντήρησης 
 • Θάλαμος γεμίσματος
 • Σίτα λεπτού πλέγματος
 • Καθαριστικά σωληνώσεων (2)
 • Καλύμματα στομίου (2)
 • Εγχειρίδιο Χρήσης
IOLITE WISPR 2

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 8,6 x 2,8 x 7,0 cm
Βάρος: 126 g
Θέρμανση: Αγωγιμότητα
Χρόνος θέρμανσης: 30 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Βουτάνιο
Θερμοκρασία: 210°C
Κατασκευαστής: IOLITE
Εγγύηση: 2 έτη
Χώρα κατασκευής: Ιρλανδία
Αξιολογείτε:IOLITE WISPR 2
Βαθμολογία