Οι χαμηλότερες τιμές
Αποστολή την επόμενη μέρα
Εξουσιοδοτημένος διανομέας
Δωρεάν αποστολή σε vaporizer

Magic Flight - Αντάπτορας Ρεύματος 2.1

69 €
Magic Flight - Αντάπτορας Ρεύματος 2.1
Magic Flight - Αντάπτορας Ρεύματος 2.1 Magic Flight - Αντάπτορας Ρεύματος 2.1 Magic Flight - Αντάπτορας Ρεύματος 2.1 Magic Flight - Αντάπτορας Ρεύματος 2.1
69 €
Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο
Φορτώνει...

Ο Magic-Flight Αντάπτορας Ρεύματος 2.1 αντικαθιστά την ανάγκη για μπαταρίες και είναι μια ανεξάντλητη πηγή ρεύματος όταν συνδεθεί στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο σας με το συμπεριλαμβανόμενο αντάπτορα αυτοκινήτου. Παρέχει σταθερή ισχύ για τέλεια και συνεπή λειτουργία του Launch Box σας κάθε φορά.


Το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο ισχύος σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο στην εμπειρία ατμοποίησης σας καθώς σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Box με μια μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων θερμοκρασίας. Μπορεί να λειτουργήσει και σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες για τα μείγματα αρωματοθεραπείας σας και σε πιο μεγάλες θερμοκρασίες για ατμοποίηση με το Στόμιο Νερού και τους Δίσκους Συμπύκνωσης. Το νέο σχέδιο του βύσματος μπανάνα της μπαταρίας τιαριάζει άψογα σε οποιαδήποτε έκδοση του Launch Box και εξασφαλίζει μια σίγουρη σύνδεση που μένει αμετάβλητη μόλις χρησιμοποιηθεί. Το Launch Box σας τροφοδοτείται μέσω ενός εύκολου στο πάτημα κουμπιού που βρίσκεται στην άκρη του αντάπτορα μπαταρίας και κάνει την ατμοποίηση με το Launch Box σας πιο εύκολη από ποτέ.


Όπως πάντα, με το Magic Flight προσφέρεται εγγύηση εφ'όρου ζωής για τον Magic Flight Αντάπτορα Ρεύματος 2.1.