Οι χαμηλότερες τιμές
Αποστολή την επόμενη μέρα
Εξουσιοδοτημένος διανομέας
Δωρεάν αποστολή σε vaporizer

Μεταλλικό Grinder

29 €
Μεταλλικό Grinder - Μαύρος Όνυχας
Μεταλλικό Grinder - Μεταλλικά Δόντια Grinder Μεταλλικό Grinder - 4 Κομμάτια Μεταλλικό Grinder - Συναρμολογημένο Μεταλλικό Grinder - Σε Μεταλλικό Μπλε και Μαύρο Όνυχα Μεταλλικό Grinder - Σε Μεταλλικό Μπλε Μεταλλικό Grinder - Περιλαμβάνει σπάτουλα Μεταλλικό Grinder - Μαύρος Όνυχας
29 €
29 €

Το Μεταλλικό Grinder από την MagicVaporizers είναι το απόλυτο 4 τεμαχίων grinder που είναι ιδανικά εξοπλισμένο για μείγματα αρωματοθεραπείας όλων των ειδών. Η διάμετρος του grinder είναι 4 εκατοστά και το 4,5 εκατοστών ύψος του σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να το χωρέσετε στην τσέεπη σας. Για πραγματικό άλεσμα, το Metal Space Grinder διαθέτει αιχμηρά μεταλλικά δόντια σε σχήμα διαμαντιού που θα παραμείνουν αιχμηρά για πολλά χρόνια. Στο πάνω μέρος μπορείτε να τοποθετήσετε το προϊόν και να το αλέσετε. Από εκεί όλα πέφτουν μέσα από το πιο κάτω μέρος πάνω σε μια σίτα. Μπορείτε να συλλέξετε ότι βγαίνει από την σίτα στο κάτω μέρος για άμεση πρόσβαση.


Έχοντας κατασκευαστεί σε CNC εργαλεία από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου σημαίνει ότι τα κομμάτια αυτού του Μεταλλικού Grinder ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, και το καθιστούν ανθεκτικό αν και ελαφρύ (95 γρ). Τα κομμάτια κουμπώνουν μεταξύ τους με μαγνήτες και παραμένουν στη θέση τους ενώ εσείς αλέθετε ή το κουβαλάτε. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλά ανοίξτε το πάνω μέρος, προσθέστε το μείγμα αρωματοθεραπείας που θέλετε, κλείστε το και περιστρέψτε το πάνω μέρος για να αλέσετε. Ανοίξτε το και θα δείτε τη μαγεία μπροστά σας!


Περιλαμβάνει:

 • Μεταλλικό Grinder Τεσσάρων Κομματιών

 • Σπάτουλα για τη διαχείριση υπολειμμάτων

 • Ανθεκτική θήκη μεταφοράς


 • Διαθέσιμο σε Μαύρο Όνυχα και Μεταλλικό Μπλε.

  Πρόσθετες Πληροφορίες

  Remove Compare Link Ναι
  Κατασκευαστής MagicVaporizers
  Μέγεθος (μήκος x πλάτος x ύψος) 5 x 5 x 4,5 cm
  Στυλ Μαύρος Όνυχας ή Μεταλλικό Μπλε

  Κριτικές από Μεταλλικό Grinder

  Μέση Βαθμολογία:

  0 (Based on 0 rating)

  • 5 Star
    0
  • 4 Star
    0
  • 3 Star
    0
  • 2 Star
    0
  • 1 Star
    0

  Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

  Γράφετε κριτική: Μεταλλικό Grinder

  Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *