Οι χαμηλότερες τιμές
Αποστολή την επόμενη μέρα
Εξουσιοδοτημένος διανομέας
Δωρεάν αποστολή σε vaporizer

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VAPORIZER

Να έχετε πάντα κατά νου ότι ο καλύτερης ποιότητας ή ο πιο ακριβός vaporizer δεν προσφέρει καλά αποτελέσματα αν δεν ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ο αριθμός των διαφορετικών vaporizer αυξάνεται ταχύτατα. Η ποικιλία των εναλλακτικών μπορεί να είναι πολύπλοκη, ακόμη και για άτομα τα οποία σήμερα χρησιμοποιούν vaporizer. Πώς μπορεί κάποιος που είναι καινούριος στον τομέα να αποφασίσει ποιο προϊόν να πάρει; Και ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφορετικών ειδών vaporizer; Δεν υπάρχει κάποιος ευρέως "καλός" vaporizer, απλά ο καλύτερος για τις ανάγκες σας. Για να προσδιορίσετε ποιος είναι αυτός, αξιολογήστε με βάση τις απαιτήσεις που είναι κρίσιμες για σας. Εδώ είναι μια λίστα με τα σημεία που πρέπει να εξετάσετε, αλλά η προτεραιότητα σημαντικότητας είναι αποκλειστικά δική σας απόφαση:

 

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Μολονότι το κόστος και η ποιότητα τείνουν να συνδέονται, υπάρχουν ορισμένοι εξαιρετικά προσιτοί vaporizer. Οι τιμές στο MagicVaporizers κυμαίνονται από 109 € για το απλό αλλά αξιόπιστο Magic Flight Launch Box έως 499 € για το olcano Digit που κάποιοι το θεωρούν ως την Rolls Royce των vaporizer. Η ευρύτερη επιλογή βρίσκεται στα 150-300 € και περιλαμβάνει ορισμένους από τους πιο δημοφιλείς vaporizer όπως το Arizer Solo και το WISPR 2.

 

Υπάρχουν πολύ φθηνότεροι φθηνότεροι vaporizer για αγορά στο eBay και σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες, αλλά αυτά είναι πιθανά αντιγραφές ή απλώς φτιαγμένα από χαμηλής ποιότητας υλικά και θεραπείες. Γενικά, δεν καλύπτονται από εγγύηση ή η υπηρεσία εγγύησης δεν παρέχεται όταν την απαιτείτε. Επώνυμες συσκευές σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές από αυτές του κατασκευαστή συχνά παρέχονται από μη εξουσιοδοτημένους διανομείς, κάτι που μπορεί να περιπλέξει την υπηρεσία εγγύησης, ή είναι απολύτως απομιμήσεις.

 

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η αξιοπιστία είναι πολύ σημαντική εάν βασίζεστε στον vaporizer σας για θεραπεία. Συνήθως, τα απλά σχέδια είναι πολύ πιο αξιόπιστα αν αναλογιστούμε ότι υπάρχουν λιγότερα πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά. Οι πιο περίπλοκοι vaporizer χρειάζονται υψηλής ποιότητας κατασκευή και υλικά για να εγγυηθούν μια αξιόπιστη απόδοση. Ελέγξτε τις κριτικές των πελατών και τα φόρουμ, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους vaporizer που επιλέξατε. Ένα καλό ιστορικό κριτικών υποδεικνύει ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας. Τέλος, εάν μπορείτε να το πληρώσετε, σκεφτείτε να αγοράσετε και έναν δεύτερο vaporizer για εφεδρικό.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ανεξάρτητα από το πόσο αξιόπιστος είναι ο vaporizer σας, υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα να χρειαστεί να βασιστείτε στην εγγύηση. Αν δεν έχετε την πολυτέλεια να είστε χωρίς vaporizer, χρειάζεστε οπωσδήποτε μια καλή υπηρεσία εγγύησης. Δεν αρκεί να έχετε μια εξαιρετική εγγύηση στο χαρτί· η υπηρεσία πρέπει να συμβαδίζει με την εγγύηση. Ξανά, ελέγξτε τα σχόλια των πελατών και τα φόρουμ για να δείτε ακριβώς τι να περιμένετε.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Επειδή οι vaporizer λειτουργούν μέσω της δημιουργίας μιας θερμοκρασίας μέσω της θερμότητας, όλα αυτά πρέπει να ζεσταθούν και να φτάσουν σε μια θερμοκρασία λειτουργίας. Οι περισσότεροι το επιτυγχάνουν αυτό σε μερικά δευτερόλεπτα, ενώ άλλοι μπορεί να κάνουν μέχρι και 30-45 λεπτά. Οι vaporizer που χρησιμοποιούν απευθείας φλόγα ως πηγή θερμότητας θερμαίνονται γρήγορα, όπως και ορισμένες κινητές μονάδες που λειτουργούν με μπαταρία. Από την άλλη πλευρά, οι vaporizer που χρησιμοποιούν κεραμικούς θερμαντήρες γενικά χρειάζονται περισσότερο χρόνο προθέρμανσης· εντούτοις, ορισμένοι από αυτούς έχουν φτιαχτεί για να διατηρούνται όλη την ημέρα, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις φτάσει σε θερμοκρασία λειτουργίας.

 

ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Σκεφτόμενοι τον vaporizer ως ένα προϊόν με πολλές χρήσεις, ίσως να μην θέλετε να το έχετε δεσμευμένο σε ένα μέρος όταν το χρησιμοποιείτε. Ενώ πολλοί vaporizer μπορούν να μετακινηθούν εύκολα, μερικοί είναι κατά κύριο λόγο κατασκευασμένοι για να χρησιμοποιούνται κατά την κίνηση. Οι φορητοί είναι μικροί, ελαφριοί, χωράνε εύκολα σε μια τσέπη ή σε μια μικρή τσάντα μεταφοράς, και δεν χρειάζεται να συνδεθούν για λειτουργία.

 

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι φορητοί δεν λειτουργούν αρκετά γρήγορα ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, απλώς δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί όσο οι μη φορητές συσκευές. Μερικά μοντέλα έχουν καλύτερες επιδόσεις από άλλα, όμως, και να θυμάστε ότι αυτό που δεν είναι αρκετό για κάποιον άλλο μπορεί να είναι το πιο κατάλληλο για σας.

 

ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΑΘΗΣΗΣ

Το να πάρετε τον καλύτερο δυνατό ατμό από πολλούς vaporizer απαιτεί να κατακτήστε τη σωστή μέθοδο. Οι συσκευές που λειτουργούν με φλόγα απαιτούν τόσο το σωστό μήκος φλόγας και την σωστή χρήση. Οι vaporizer που γεμίζουν μπαλόνια, από την άλλη, είναι εύκολοι στη χρήση από όλους.

 

Ενώ η διαδικασία της μάθησης μπορεί να είναι δύσκολη την πρώτη φορά, συνήθως αντισταθμίζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα· ωστόσο, εάν είστε πρόθυμοι, προσπαθήστε να βρείτε ένα προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία από την πρώτη χρήση.

 

ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Είναι σημαντικό να συνυπολογίσετε τον αριθμό των χεριών που απαιτούνται για την προετοιμασία και τη χρήση του vaporizer, καθώς εκείνοι που αναζητούν εξαιρετική άνεση ή έχουν περιορισμένη χρήση των χεριών πρέπει να αναζητήσουν έναν vaporizer που μπορεί να λειτουργήσει μόνο με το ένα χέρι. Αυτό ισχύει για την προετοιμασία καθώς και για τη χρήση, δεδομένου ότι ορισμένοι vaporizer απαιτούν το μείγμα της αρωματοθεραπείας να είναι λεπτά αλεσμένο, και ενδεχομένως να μην έχετε τη δυνατότητα να χειριστείτε ένα grinder άνετα. Κοιτάξτε τις  κριτικές πελατών  για να μάθετε πόσο εύκολος είναι ο κάθε vaporizer στη χρήση.

 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη ατμοποίησης: Η Αγωγιμότητα, η οποία θερμαίνει το υλικό αμέσως μέσω επαφής με μια θερμή επιφάνεια, καθώς και η Συναγωγή, η οποία θερμαίνει έμμεσα με τη μεταφορά θερμού αέρα μέσω του υλικού. Όλοι οι vaporizer διαθέτουν ορισμένα στοιχεία και των δύο, αλλά είναι κυρίως ενός τύπου. Οι περισσότεροι καινούριοι vaporizer ακολουθούν την συναγωγή, αλλά κατασκευάονται ακόμη μοντέλα που ακολουθούν την αγωγιμότητα.

 

Τα μοντέλα συναγωγής συνήθως θεωρούνται ως κορυφαία καθώς είναι αποφεύγεται ευκολότερα η καύση, ο θερμός αέρας διέρχεται μέσω του μείγματος αρωματοθεραπείας καλύτερα και ζεσταίνεται πολύ πιο ομοιόμορφα, και ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι πολύ ευκολότερος. Τα μοντέλα αγωγής θερμαίνουν κυρίως την επιφάνεια, οπότε γενικά χρειάζονται ένα πιο λεπτοαλεσμένο μείγμα, και πρέπει να αναδεύετε ή να ανακινείτε το υλικό μεταξύ των χρήσεων για να εκθέσει περισσότερη επιφάνεια στην θερμότητα. Έχουν την τάση να είναι απλούστεροι, πιο συμπαγείς και λιγότερο ακριβοί από τους ατμοποιητές συναγωγής. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα αγωγής έχουν ελαχιστοποιήσει ή αφαιρέσει πλήρως τις ατέλειες και δεν χρειάζεται να τα αποκλείετε λόγω της διαφορετικής τεχνικής θερμότητας.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Ο ατμός συνήθως μεταφέρεται απευθείας μια κεφαλή, από ένα σωλήνα ή στέλεχος, ή απευθείας από την ίδια τη μονάδα. Οι τεχνικές αυτές είναι συχνά γνωστές ως έμμεση παράδοση. Έμμεση παράδοση σημαίνει το γέμισμα μιας θήκης ή ενός μπαλονιού κάνοντας χρήση ενός ανεμιστήρα ή αντλίας, και συχνά ονομάζεται υποβοηθούμενη παράδοση. 

 

Η τεχνική της παράδοσης έχει επιπτώσεις στο άρωμα του ατμού:  ο ατμός απευθείας από τον ατμοποιητή δίνει το καλύτερο άρωμα, ακολουθούμενος από σωλήνες ή στελέχη, μετά κεφαλή και, στη συνέχεια στα μπαλόνια ή τις θήκες. Η τελευταία επιλογή δεν έχει καλή αναλογία υψηλού ατμού προς αέρα και ο ατμός που κρατιέται στη θήκη αρχίζει να συμπυκνώνεται και να ελαττώνεται. Επιπλέον, ο ατμός που δημιουργείται στην επιφάνεια από οτιδήποτε χρησιμοποιείται για την παροχή ατμού αργά ή γρήγορα θα έχει αντίκτυπο σε άρωμα.

 

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΤΜΟΥ

Καθώς οι vaporizer είναι θεραπευτικά προϊόντα, οι καταναλωτές ανησυχούν για τα υλικά που επιλέγονται στην κατασκευή, και κυρίως ποια είναι η διαδρομή του αέρα και του ατμού. Κατά γενικό κανόνα, οι αξιόπιστοι κατασκευαστές αναφέρουν εάν τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι συμβατά με RoHS και ποια ακριβώς είναι η διαδρομή ειδικά αφού θερμανθεί ο αέρας.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι σημαντικός για δύο λόγους: σας επιτρέπει να αποφεύγετε την καύση, και, δεύτερον, να απελευθερώσετε αρώματα σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες, που είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ατμοποιητή. Η καύση εκλύει όχι μόνο όλα τα αρώματα την ίδια στιγμή, αλλά επιπλέον απελευθερώνει και τοξίνες.

 

Πολλοί vaporizer παρέχουν ψηφιακές οθόνες που δείχνουν τη θερμοκρασία στο εσωτερικό τους, όμως είναι γενικά η θερμοκρασία θέρμανσης και όχι η θερμοκρασία ατμοποίησης. Το κρίσιμο σημείο εδώ είναι ότι παρόλο που δεν δείχνουν την πραγματική θερμοκρασία ατμοποίησης, παρέχουν ένα μέσο σταθερής χρήσης της ίδιας ακριβώς θερμοκρασίας σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.

 

Αρκετοί άλλοι vaporizer απλά έχουν έναν απλό κλιμακωτό έλεγχο, που εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό, αφού σας επιτρέπει να διαλέξετε την ίδια ρύθμιση κάθε φορά. Αρκετοί vaporizer πράγματι έχουν σταθερά σημεία θερμότητας που μπορείτε να επιλέξετε, πάλι παρέχοντας μια σταθερή εμπειρία, και μερικοί ατμοποιητές είναι απλά ρυθμισμένοι σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία.

 

Οι vaporizer που δεν είναι σταθεροί και δεν παρέχουν έλεγχο διαφέρουν ανάλογα με την χρήση που κάνετε για τη διαχείριση της θερμοκρασίας. Αυτό συνήθως απαιτεί να μάθετε τη σωστή μέθοδο για τη μονάδα σας: πολύ γρήγορα αποτελέσματα στην ψύξη, επομένως δεν παράγεται ατμός, και πολύ αργά μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση και καύση. Το να το τελειοποιήσετε αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται, ωστόσο, κάποιοι εξαιρετικοί vaporizer δεν διαθέτουν έλεγχο της θερμοκρασίας.

 

ΠΗΓΗ ΙΣΧΥΟΣ

Υπάρχουν δύο τρόποι που τροφοδοτούνται οι vaporizer: με φλόγα ή με ηλεκτρική ενέργεια.

 

Οι vaporizer που λειτουργούν με φλόγα χρησιμοποιούν αέριο βουτανίου, συνήθως από εξωτερική πηγή, όπως έναν αναπτήρα. Για το λόγο αυτό, ορισμένοι χρήστες αποφεύγουν ακόμα και αυτούς τους ατμοποιητές που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να διατηρούν το βουτάνιο εκτός του κυκλώματος αέρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις το αέριο βουτανίου χρησιμοποιείται εσωτερικά, τροφοδοτώντας ένα καταλυτικό μετατροπέα.

 

Οι ηλεκτροκίνητοι vaporizer είναι πολύ πιο δημοφιλείς, συνήθως με κάποια παραλλαγή ενός κεραμικού θερμαντήρα. Είτε μπαίνουν στη πρίζα ή λειτουργούν με μπαταρίες. Οι ατμοποιητές που μπαίνουν στη πρίζα είναι φυσικά λιγότερο φορητοί και συχνά είναι γνωστοί ως επιτραπέζια μοντέλα. Οι vaporizer που λειτουργούν με μπαταρία, από την άλλη πλευρά, είναι γνωστοί ως φορητοί. Ορισμένοι vaporizer λειτουργούν με αποσπώμενες μπαταρίες, αλλά γενικά η μπαταρία είναι εσωτερικού τύπου επαναφορτιζόμενη. Το πρόβλημα με αυτούς είναι εάν μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την μπαταρία μόνοι σας. Γενικά, δεν μπορείτε, και παρόλο που οι κατασκευαστές παρέχουν μια υπηρεσία αντικατάστασης έναντι μιας προσιτής τιμής, αυτό απαιτεί την αποστολή του vaporizer και δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε μέχρι να σας το στείλουν πίσω ξανά.

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αρκετοί vaporizer θεωρούνται πιο αποτελεσματικοί από άλλους, αλλά αυτό συνήθως επιτυγχάνεται με τη διατήρηση της θερμοκρασίας ατμοποίησης σε χαμηλά επίπεδα καθώς και με τη διατήρηση της ποσότητας των υλικών μικρή. Αυτό βελτιώνει το άρωμα και παράγει πολύ πιο ομαλό ατμό, ίσως όμως να μην απελευθερώνει όλα τα αρώματα που επιδιώκετε.