COVID-19: Οι αποθήκη μας δεν έχει επιρρεαστεί. Χρόνος αποστολής είναι 1 έως 3 εργάσιμες μέρες.

Puffco Plus V2

Βαθμολογία:
4.45

89 € 99 € Γλιτώνετε: 10 €

SKU
SKU2900
Λάβετε αμέσως ειδοποίηση μέσω email μόλις το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο
Το TightVac MiniVac διατηρεί τα βότανά σας φρέσκα και περιορίζει την μυρωδιά μέσα
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα βότανά σας είναι ένα αυθεντικό TightVac MiniVac! Αφού προσθέσετε τα βότανά σας και κλείσετε το καπάκι, πατήστε το κουμπί για να αποκλείσετε τον αέρα. Τα βότανά σας τώρα διατηρούνται φρέσκα και δε διαφεύγει καμία μυρωδιά από το MiniVac. Για να το ανοιξετε, πατήστε ξανά το κουμπί για να αφαιρέσετε το καπάκι. 

Το TightVac MiniVac έχει χωρητικότητα 0,12 L δηλαδή χωράει περίπου 10 έως 30 γραμμάρια βοτάνων, ανάλογα με την πυκνόητα των βοτάνων. Χάρις τον καινοτόμο του σχεδιασμό είναι πολύ ανθεκτικό, πλήρως αεροστεγές, και εντελώς αδιάβροχο. 

Η On Balance Champion είναι Ζυγαριά Ακριβείας που μπορεί να ζυγίσει μέχρι 500 g με 0,01 g ακρίβεια
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 500 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 500 g, 17,64 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

Puffco Plus V2 Χαρακτηριστικά

 • Μόνο για συγκεντρώσεις (κεριά και έλαια)
 • Καταπληκτική γεύση
 • Γρήγορη θέρμανση
 • Μικρό και στυλάτο
 • Ένδειξη με λαμπτάκι
 • Δύο τρόποι λειτουργίας 
 • Ενσωματωμένο εργαλείο γεμίσματος

Σε ποιόν ταιριάζει το Puffco Plus V2;

Αν σας αρέσει να ατμίζετε συγκεντρώσεις, τότε είναι δύσκολο να βρείτε καλύτερο vape από το Puffco Plus V2. Οι κυρίως βελτιώσεις στο μεντέλο V2 είναι το σχεδιασμένο εκ νέου επεκτεινόμενο στόμιο και η βελτιωμένη μπαταρία, αλλά έχουν γίνει πολλές μικρές βελτιώσεις για μεγαλύτερη δική σας άνεση. 

Είναι δύκολο να βρείτε ένα τόσο μικρό vape που μπορεί να παράγει τόσο γευστικό ατμό αλλά παράλληλα είναι και εύκολο στη χρήση. Τόσο οι βετεράνοι όσο και οι αρχάριοι στο άτμισμα συγκεντρώσεων θα απολαύσουν την απλότητα και τα καλοσχεδιασμένα χαρακτηριστικά του Puffco Plus V2. Είναι ο τέλειος συνδυασμός εξαιρετικής γεύσης ατμού και διακριτικότητας, για χρήση στο σπίτι αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. 

Επεκτεινόμενο στόμιο

Το στόμιο του Plus V2 έχει ένα ασυνήθιστο σχήμα κλεψύδρας για φυσική αίσθηση κατά τη χρήση αλλά παράλληλα λειτουργεί και ως εργαλείο γεμίσματος. Μπορείτε να επεκτείνετε το εργαλείο γεμίσματος πιέζοντας προς τα κάτω την άκρη του στομίου, κάνοντας έτσι το γέμισμα συγκεντρώσεων εύκολο ακόμα κι αν δε βρίσκεστε στο σπίτι. 

Το εργαλείο γεμίσματος βρίσκεται ακριβώς κάτω από το στόμιο και πάνω από το θάλαμο θέρμανσης κατά τη διάρκεια της χρήσης για να διασφαλίζει πως οι συγκεντρώσεις σας θερμαίνεται ομοιόμορφα τόσο με αγωγιμότητα και συναγωγή θερμότητας. 

Έλεγχος με ένα κουμπί

Στα vapes τύπου στυλό, στην απλότητα κρύβεται το μυστικό. Το Puffco Plus V2 έχει ένα απλό σύστημα ελέγχου με ένα κουμπί που είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Πατώντας το ίδιο κουμπί μερικές φορές μπορείτε να ενεργοποιήσετε το vape και να περάσετε από όλες τις λειτουργίες του. 

Πατήστε το κουμπί πέντε φορές για να το ενεργοποιήσετε, πατήστε το κουμπί τέσσερις φορές αν θέλετε να αλλάξετε τη λειτουργία θερμοκρασίας, πατήστε το κουμπί ενώ εισπνέετε (μέγιστο 8 δευτερόλεπτα), ή πατήστε το δύο φορές για να ξεκινήσει η λειτουργία “sesh” που παράγει ατμό για 12 συνεχόμενα δευτερόλεπτα. Όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί πέντε φορές για να απενεργοποιήσετε τη μονάδα. 

Το φωτάκι ένδειξης θα σας υποδείξει ποια λειτουργία θερμοκρασίας έχετε επιλέξει με βάση το εξής χρωματικό σύστημα: 

 • Πράσινο – 304°C
 • Μπλε – 343°C
 • Λευκό – 382°C

Αν το φωτάκι είναι κόκκινο, πρέπει να φορτίσετε την μπαταρία. 

Κεραμικός θάλαμος θέρμανσης χωρίς αντίσταση 

Ο κεραμικός θάλαμος του Puffco Plus V2 είναι χωρίς αντιστάσεις και έχει σχεδιαστεί για να χωρά στο εσωτερικό του μεγάλη ποσότητα συγκεντρώσεων (μέχρι 0.3 g) ενώ τις θερμαίνει ομοιόμορφα, για γευστικό ατμό σε κάθε τζούρα.

Λόγω του σχεδιασμού του, το Plus V2 χρειάζεται λίγο περισσότερο για να φτάσει θερμοκρασία θέρμανσης σε σχέση με άλλα vapes συγκεντρώσεων. Βστόσο, μπορεί εππίσης να παράγει ατμό που είναι καλύτερος και πιο γευστικός σε σχέση με άλλα vapes που εστιάζουν κυρίως στην ταχύτητα και την πυκνώτητα του ατμού. 

Σημειώστε πως ο κεραμικός θάλαμος θέρμανσης μπορεί να φθαρεί ανάλογα με τον τρόπο που τον χρησιμοποιείτε, και το πόσο συχνά τον καθαρίζετε. Αν σχεδιάζετε να το χρησιμοποιείτε συχνά, συστήνουμε να αγοράσετε έναν επιπλέον θάλαμο θέρμανσης έτσι ώστε να είστε έτοιμοι στην περίπτωση που χρειάζεται να τον αντικαταστήσετε. 

Βελτιωμένη Μπαταρία

Το Puffco Plus V2 έχει μία μπαταρία 520 mAh η οποία είναι σχεδιασμένη για το άτμισμα συγκεντρώσεων. Είναι κατά 15% μεγαλύτερη από εκείνη του Puffco Plus V1 η οποία είναι αρκετή για 30 έως 50 εισπνοές. Συμπεριλαμβάνει έναν υπερ-φορτιστή USB ο οποίο φορτίζει τη συσκευή σε περίπου 35 λεπτά. Το φωτάκι του φορτιστή θα γίνει κόκκινο όταν φορτίζει και πράσινο όταν τελειώσει τη φόρτιση. 

Εύκολος καθαρισμός

Καθώς ο θάλαμος θέρμανσης του Puffco Plus V2 είναι κεραμικός, είναι και εύκολος στον καθαρισμό. Υπάρχουν τέσσερις μπατονέτες που συμπεριλαμβάνονται στη μονάδα και θα καταστήσουν εύκολη την απομάκρυση οποιονδήποτε υπολειμμάτων. Τόσο το στόμιο όσο και το εργαλείο γεμίσματος (αφού αφαιρέσετε το άκρο από σιλικόνη) μπορούν να καθαριστούν εμποτίζοντάς τα σε ισοπροπυλική αλκοόλη για μερικές ώρες.  

Για να καθαρίσετε τον φούρνο, μπορείτε να λιώσετε σχεδόν όλα τα υπολείμματα που επιμένουν βάζοντάς το στην λειτουργία “sesh” η οποία πρακτικά το αυτο-καθαρίζει. Για να αποφύγετε τυχόν βούλωμα, βεβαιωθείτε πως τρέχετε την λειτουργία “sesh” τουλάχιστον μία φορά μετά από κάθε χρήση.

Εγγύηση 

Όλοι οι Puffco Plus V2 vaporizers που πωλούνται από τη MagicVaporizers, έναν εγκεκριμένο αντιπρόσωπο της Puffco, είναι απολύτως αυθεντικοί και έχουν 1 χρόνο εγγύηση ελαττωμάτων κατασκευαστή των ηλεκτρονικών και 1 μήνα εγγύηση για τον θάλαμο θέρμανσης. 

Puffco Plus V2

Περιεχόμενο

 • Puffco Plus V2 vaporizer
 • Φορτιστής USB
 • Λαβή
 • Μπατονέτες (4)
 • Εγχειρίδιο Χρήσης
Puffco Plus V2

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 13,3 x 1,3 cm
Βάρος: 58 g
Θέρμανση: Υβριδική (Αγωγιμότητα+Συναγωγή)
Χρόνος θέρμανσης: 12 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (520 mAh)
Θερμοκρασία: 304°C έως 382°C
Κατασκευαστής: Puffco
Εγγύηση: 1 έτος (1 μήνας για το θάλαμο θέρμανσης)
Χώρα κατασκευής: Κίνα
Αξιολογείτε:Puffco Plus V2
Βαθμολογία