Vapman Vaporizer

Βαθμολογία:
Vapman Vaporizer 5 5

173 €

SKU
ignore-this-101
Δωρέαν Αποστολή
Kit:
Δείτε περισσότερα grinders

Χαρακτηριστικά

 • Νεότερη έκδοση (2023.05)
 • Κατασκευασμένο από ιταλικό ξύλο ελιάς
 • Χωρίς καλώδια και μπαταρίας - θερμαίνεται με αναπτήρα
 • Χάλκινος θάλαμος θέρμανσης με επίστρωση χρυσού
 • Προστατευτική στρώση από ορυκτά (μόνο στην Κλασσική έκδοση)
 • Διαφορετικές επιλογές στομίου
 • Εύκολο στην χρήση – έτοιμος ατμός σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα
 • Μοναδικό σχήμα μπολ για ομοιόμορφη θέρμανση
 • Φιλικό προς το περιβάλλον

Σε ποιον ταιριάζει ο Vapman vaporizer;

Ο Vapman συνδυάζει στοιχεία παραδοσιακής ιταλικής δεξιοτεχνίας με τον σύγχρονο ελβετικό σχεδιασμό. Το εξωτερικό του, από ξύλο ελιάς, είναι εξαιρετικά όμορφο, ενώ χάρις στην ιδιοφυή δεξιοτεχνία κατασκευής τους, είναι αποδοτικός και εύκολος στη χρήση.

Καθώς είναι vape που θερμαίνεται χειροκίνητα, το μόνο που χρειάζεστε είναι ο Vapman, ένας αναπτήρας και τα βότανά σας, γεγονός που τον καθιστά τέλειο για δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο, ειδικά για ορειβασία. Αν ψάχνετε ένα πολυχρηστικό vape, που είναι εύκολο στην μεταφορά και την προετοιμασία, χωρίς μπαταρίες και καλώδια, τότε ο Vapman vaporizer αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Vapman Classic και του Vapman Pure;

Ο Vapman Classic διαθέτει μία ειδική επίστρωση από μίκα, ένα απολύτως αβλαβές ορυκτό που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην μαγειρική, το οποίο λειτουργεί ως ένας αποτελεσματικός αντανακλαστήρας θερμότητας, και που αποτρέπει την ανθρακοποίηση του ξύλου. Η επίστρωση μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα, και βοηθά διατηρώντας τον Vapman σας τόσο όμορφο όσο την ημέρα που τον πήρατε.

Χάλκινος θάλαμος θέρμανσης με επίστρωση χρυσού

Ο χάλκινος θάλαμος θέρμανσης με επίστρωση χρυσού, έχει το τέλειο σχήμα, πράγμα που επιτρέπει την εξαιρετική μετάδοση της θερμότητας και την ταχεία, ομοιόμορφη ατμοποίηση. Τα ενσωματωμένα ακροφύσια από μπρούτζο στον θάλαμο θέρμανσης αποτρέπουν την εισπνοή του βουτανίου, ενώ παραδίδουν φρέσκο αέρα μέσα στον θάλαμο.

Κατασκευασμένο από ιταλικό ξύλο ελιάς

Το δαχτυλίδι στην λαβή που περιβάλλει τον θάλαμο θέρμανσης κατασκευάζεται από ξύλο ελιάς, ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό που προέρχεται από την Ιταλία, όπου και κατασκευάζεται ο Vapman. Το ξύλο, ομολογουμένως αποτελεί τον τέλειο υλικό κατασκευής για τους vaporizers, διότι απορροφά την θερμότητα και είναι απολύτως αβλαβές, ενώ παράλληλα είναι φιλικό προς το περιβάλλον και πανέμορφο στην όψη!

Ο κομψός σχεδιασμός εγγυάται την ασφαλή χρήση και τον άνετο χειρισμό. Έτσι, μπορείτε να εστιάσετε στις βαθιές εισπνοές χωρίς να ανησυχείτε μη τυχόν καείτε από τα καυτά μεταλλικά ή πλαστικά υλικά κατασκευής.

Ρυθμιζόμενη πυκνότητα ατμού

Το κεντρικό κομμάτι, το οποίο τοποθετείται πάνω από τον θάλαμο θέρμανσης και στο οποίο συνδέεται το στόμιο, κατασκευάζεται επίσης από ξύλο ελιάς και διαθέτει τρεις ιδανικά τοποθετημένες τρύπες αέρα, οι οποίες παρέχουν φρέσκο αέρα. Για ακόμα πιο πυκνά σύννεφα ατμού, καλύψτε μία ή και περισσότερες τρύπες με τα δάχτυλά σας.

Η σίτα και το δαχτυλίδι προστασίας από τη θερμότητα βρίσκονται κάτω από το κεντρικό κομμάτι, και μπορούν να αφαιρεθούν με ευκολία για βαθύ καθαρισμό.

Διαθέσιμα στόμια

Όταν αγοράζετε έναν Vapman μπορείτε επίσης να επιλέξετε και το στόμιο. Αυτά είναι τα πέντε διαθέσιμα υλικά από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε:

P.O.M πλαστικό

Το P.O.M πλαστικό αποτελεί μία από τις αγαπημένες επιλογές για τους λάτρεις του ατμίσματος οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν το χόμπι τους χωρίς να ανησυχούν μη τυχόν σπάσει το γυαλί ή για άλλα εύθραυστα υλικά που χρησιμοποιούνται συχνά στα στόμια. Με την ανθεκτικότητά του, την ευκολία στον καθαρισμό και την αντίσταση στις υψηλές θερμοκρασίες - έως 120°C μπορείτε να είστε βέβαιοι πως το στόμιό σας θα αντέξει σε βάθος χρόνου.

Inox

Το Inox είναι ένας υψηλής ποιότητας τύπος ανοξείδωτου ατσαλιού με εξαιρετικό τελείωμα. Αυτό το στόμιο υποβλήθηκε σε πολλαπλά στάδια παραγωγής, για να επιτευχθεί η ποιότητα που χαρίζει την βέλτιστη καθαριότητα και την μέγιστη υγιεινή, για τους χρήστες που θέλουν να συνδυάζουν το καλύτερο και των δύο: εύκολο καθαρισμό, χωρίς να υποβιβάζεται η ποιότητα! 

Ξύλο ελιάς

Το ξύλο, δεν είναι μόνο εξαιρετικό υλικό για την λαβή και το κεντρικό κομμάτι, αλλά αποτελεί επίσης εξαιρετική επιλογή και για το στόμιο. Το στόμιο από ξύλο ελιάς εντυπωσιάζει με το πόσο ελαφρύ είναι και επιτρέπει την εύκολη εισπνοή του ατμού από τον Vapman σας, ενώ παράλληλα σας χαρίζει εξαιρετική εμπειρία γεύσης!

Τιτάνιο

Ο βασιλιάς των μετάλλων, το τιτάνιο, είναι ανθεκτικό και ελαφρύ. Παρέχει τη βέλτιστη υγιεινή σε σχέση με όλα τα άλλα υλικά, ενώ ικανοποιεί και όλες τις άλλες απαιτήσεις. Ολόκληρη η ομορφιά του φαίνεται με την βέλτιστη επεξεργασία της επιφάνειάς του που ταιριάζει άριστα με τον σχεδιασμό του Vapman.

Χειροποίητο βοριοπυριτικό γυαλί

Το βοριοπυριτικό γυαλί είναι ένα εξαιρετικά υγιεινό μέταλλο που δεν περιέχει επιβλαβή χημικά και δεν αφήνει καμία επίγευση. Δεν ξεβάφει και δεν απορροφά μυρωδιές, ενώ παράλληλα είναι 100% ανακυκλώσιμο! Η μακρύτερη δίοδος ροής αέρας και οι ιδιότητες ψύξης τους γυαλιού, σημαίνουν πως θα έχετε ακόμα πιο άνετο και ψυχρό ατμό.

Το στόμιο από βοριοπυριτικό γυαλί δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία και πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

Πως να χρησιμοποιήσετε τον Vapman

 1. Στρίψτε το πάνω τμήμα ενάντια στην φορά των δεικτών του ρολογιού για να αποκτήσετε πρόσβαση στον θάλαμο.
 2. Γεμίστε τον θάλαμο με βότανα (με ή χωρίς την βοήθεια του χωνιού γεμίσματος).
 3. Εγκαταστήστε ξανά το πάνω τμήμα.
 4. Γυρίστε τον Vapman στο πλάι και χρησιμοποιήστε έναν αναπτήρα για να θερμάνετε τον επιχρυσωμένο θάλαμο θέρμανσης.
 5. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, γυρίστε τον στην όρθια θέση και απολαύστε τον ατμό εισπνέοντάς τον από το στόμιο.

Η θερμοκρασία στην οποία θα θερμανθούν τα βότανά σας εξαρτάται από το πόση ώρα θερμαίνετε τον θάλαμο θέρμανσης. Αν αισθάνεστε τον ατμό κάπως τραχύ και καυτό, αυτό σημαίνει πως τον θερμάνατε για υπερβολικά πολύ ώρα, ενώ αν ο ατμός δεν έχει αρκετή γεύση, τότε μπορείτε να τον θερμάνετε λίγο περισσότερο. Μετά από ένα χρονικό διάστημα, θα γνωρίζετε ακριβώς ποιά είναι η προσωπική προτίμησή σας στον ατμό.

Μόλις δεν λαμβάνετε άλλο γεύση, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση των βοτάνων σας. Όταν το χρώμα των βοτάνων είναι σκούρο καφέ και αναδίδουν μία κακή οσμή, σημαίνει πως δεν περιέχουν άλλο ενεργά συστατικά και πρέπει να αφαιρεθούν. 

Φιλικό προς το περιβάλλον

Καθώς ο Vapman χρησιμοποιείται μόνο με αναπτήρα για την θέρμανση, δεν χρειάζεστε καθόλου μπαταρίες και ηλεκτρονικά εξαρτήματα, πράγμα που τον καθιστά φιλικό προς το περιβάλλον! Επιπλέον, όλα τα εξαρτήματα του Vapman μπορούν να αντικατασταθούν, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να κρατήσει για πάντα με την σωστή φροντίδα.

Εγγύηση

Όλοι οι Vapman vaporizers που πωλούνται από την MagicVaporizers, έναν εγκεκριμένο διανομέα των προϊόντων Vapman, είναι αυθεντικοί και διαθέτουν εγγύηση 2 ετών που περιορίζεται σε κανονική χρήση.

Vapman Vaporizer

Περιεχόμενο

 • Vapman vaporizer
 • Στόμιο [P.O.M, Inox, Ξύλο ή Τιτάνιο]
 • Χωνί γεμίσματος
 • Θήκη κάνναβης
 • Αναπτήρας
 • Βουρτσάκι καθαρισμού
 • Κατσαβίδι
 • Ξύλινο κουτί
 • Εγχειρίδιο χρήσης
Vapman Vaporizer

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 6,2 × 4,1 εκ.
Βάρος: 20 γρ.
Θέρμανση: Αγωγιμότητα
Χρόνος θέρμανσης: 5 έως 30 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Αναπτήρας
Κατασκευαστής: Vapman
Εγγύηση: 2 έτη
Χώρα κατασκευής: Ιταλία
Φόρτωση...
Γράψτε την δική σας κριτική για τον Vapman Vaporizer