COVID-19: Η αποθήκη μας δεν επηρεάζεται. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.
Οι χαμηλότερες τιμές
Αποστολή την επόμενη μέρα
Εξουσιοδοτημένος διανομέας
Δωρεάν αποστολή σε vaporizer

Συχνες Ερωτησεις

Το Εξειδικευμένο μας Προσωπικό λατρεύει να απαντάει σε ερωτήσεις, ειδικά όταν πρόκειται για vaporizer.

 

Μερικές ερωτήσεις τις ακούμε κάθε φορά, και έτσι φτιάξαμε έναν κατάλογο και τον διαθέτουμε σε όλους. Αν δεν μπορείτε να δείτε την ερώτησή σας εδώ, απλά στείλτε μας ένα ερώτημα μέσω της σελίδας Εξυπηρέτησης Πελατών και κάποιος από το έμπειρο προσωπικό μας θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας.

 

1. Τι είναι ένας vaporizer;

Ένας vaporizer είναι μια συσκευή που θερμαίνει τα μείγματα για αρωματοθεραπεία σε θερμοκρασία στην οποία απελευθερώνουν τα αρώματα σας σε αρωματικό ατμό.

 

2. Για ποιο λόγο χρησιμοποιούνται οι vaporizer;

Οι vaporizer χρησιμοποιούνται για να ζεστάνουν διάφορα είδη μειγμάτων αρωματοθεραπείας και να απελευθερώσουν αρωματικό ατμό. Καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας και σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούνταν αιθέρια έλαια από ευκάλυπτο, δενδρολίβανο, χαμομήλι, γιασεμί, δαφνόφυλλα, τριαντάφυλλο, φασκομηλιά και θυμάρι σε αρώματα και μείγματα για τα ευεργετικά τους αποτελέσματα στο σώμα και το νου. 

 

3. Συμπεριλαμβάνετε τροφοδοτικό για τους vaporizer που κατασκευάζονται εκτός της Ευρώπης;

Ναι! Θα συμπεριλάβουμε ένα τροφοδοτικό για όλους τους vaporizer που το χρειάζονται ώστε να λειτουργούν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και Ελβετίας. Αν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ελβετία θα πρέπει να προμηθευτείτε έναν αντάπτορα που να ταιριάζει στις πρίζες.

 

4. Μπορώ να παραγγείλω επιμέρους ανταλλακτικά/εξατομικευμένα εξαρτήματα;

Ναι, φυσικά. Το να διατηρείτε τον vaporizer σας καθαρό και χωρίς κατεστραμμένα εξαρτήματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε τη μακρύτερη διάρκεια ζωής της μονάδας. Προσφέρουμε συνήθως μια πλήρη λίστα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αναβάθμισης για κάθε προϊόν.

 

5. Τι συντήρηση απαιτείται συνήθως;

Το να προλαμβάνετε τη συσσώρευση καταλοίπων είναι η πιο σημαντική καθημερινή συντήρησης που μπορείτε να δώσετε στον vaporizer σας. Κάθε vaporizer χρειάζεται φροντίδα με διαφορετικό τρόπο αλλά οι περισσότεροι vaporizer έχουν αποσπώμενα πλέγματα που επιτρέπουν την εύκολη αντικατάσταση, και πολλοί από τους vaporizer συνοδεύονται από κιτ καθαρισμού που συμβάλουν στη διατήρηση του αρώματος του ατμού. Με λίγη τρυφερή φροντίδα, ο vaporizer σας θα παραμείνει καθαρός και θα σας παρέχει άφθονο ατμό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

6. Υπάρχει περίπτωση να καούν τα υλικά στον vaporizer;

Συνήθως όχι. Μερικοί vaporizer έχουν πολύ μεγάλο εύρος θερμοκρασίας, και στην υψηλότερη θερμοκρασία, ορισμένα ευαίσθητα συστατικά αρωματοθεραπείας μπορεί να αναφλεγούν. Μερικοί vaporizer, όπως το Volcano, έχουν σχεδιαστεί ώστε να μπορούν να φτάσουν σε θερμοκρασίες άνω των 230°C, καθιστώντας έτσι αδύνατο το να αναφλεγούν τα περισσότερα υλικά. Φροντίστε να διασφαλίζετε πάντα ώστε η θερμοκρασία του vaporizer που έχει ρυθμιστεί να είναι υψηλότερη από τη μέγιστη θερμοκρασία ατμοποίησης.

 

7. Ποια θερμοκρασία θα πρέπει να επιλέξω;

Ενώ η ιδανική θερμοκρασία κυμαίνεται ανάλογα με τον vaporizer και από τον τύπο του υλικού, θα γνωρίζετε ότι η ρύθμιση θερμοκρασίας είναι σωστή όταν μπορείτε να δείτε ένα όμορφο, ημιδιαφανές λευκό νέφος. Ο μόλις ορατός καπνός συχνά υποδεικνύει ότι είτε η θερμοκρασία δεν είναι αρκετά υψηλή ή η εξαγωγή τελείωσε και είναι καιρός να γεμίσετε το θάλαμο. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε την αγαπημένη σας θερμοκρασία είναι να ξεκινήσετε με χαμηλή θερμοκρασία, και σιγά σιγά να πειραματιστείτε μέχρι να απελευθερωθούν τα επιθυμητά αρώματα.

 

8. Πόσο καιρό κάνει η αποστολή;


Ο συνήθης χρόνος παράδοσης με UPS εντός της ΕΕ είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες, εκτός της ΕΕ είναι 4-6 εργάσιμες ημέρες.

 

Γενικά αποστέλλουμε όλες οι παραγγελίες εντός 24 ωρών από την παραλαβή τους. Εάν αξιοποιήσετε την προσφορά μας για δωρεάν αποστολή μπορεί να αναμένετε την αποστολή σας σε 3 εργάσιμες ημέρες. Μολονότι η επεξεργασία πληρωμών μπορεί μερικές φορές να καθυστερήσει τις αποστολές, περισσότερο από το 80% των παραγγελιών παραδίδονται εντός 5 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Να έχετε κατά νου ότι οι παραγγελίες που έγιναν το σαββατοκύριακο θα αποσταλούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την αποστολή στην σελίδα Αποστολών.

 

9. Πού κάνετε αποστολές;

Στέλνουμε τους vaporizer μας οπουδήποτε μέσα στην Ευρώπη.