Έντυπο επιστροφών

Στην MagicVaporizers, μπορείτε να είστε 100% σίγουροι πως αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς και να το αλλάξουμε είναι να κάνουμε επιστροφή χρημάτων, αρκεί το προϊόν να είναι ακόμα στην ίδια καινούργια κατάσταση που το λάβατε.

Οι vaporizers που πωλούνται από την MagicVaporizers προορίζονται για από στόματος χρήση, γεγονός που σημαίνει ότι κατηγοριοποιούνται ως προϊόντα υγιεινής και εξαιρούνται από το δικαίωμα σε οπισθοχώρηση. Οι vaporizers δεν είναι επιστρέψιμοι λόγω των κανονισμών υγείας, αν η σφραγίδα έχει σπάσει η το προϊόν έχει ανοιχθεί, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιήθηκε ή όχι. Δείτε το Άρθρο 16 «Εξαιρέσεις από το δικαίωμα οπισθοχώρησης» (e) στο https://eur-lex.europa.eu

Μια περίληψη της διαδικασίας είναι η ακόλουθη:

  1. Αρχικά διαβάστε την Πολιτική Επιστροφών μας.
  2. Υποβάλλετε το έντυπο επιστροφών με τις έγκυρες πληροφορίες.
  3. Προσθέστε συνημμένη μία φωτογραφία του προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε και όπου μπορούμε να δούμε καθαρά την σφραγίδα για να επιβεβαιώσουμε πως δεν έχει ανοιχθεί.
  4. Το τμήμα επιστροφών μας θα ελέγξει τις πληροφορίες που υποβάλλετε για να κρίνει αν η επιστροφή είναι έγκυρη και σύμφωνη με την πολιτική επιστροφών μας.
  5. Έπειτα θα λάβετε ένα email με τις οδηγίες αποστολής.
  6. Αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς μέσω της εταιρείας κούριερ της επιλογής μας. Είναι δική σας ευθύνη να βεβαιώσετε πως το δέμα θα φτάσει σε εμάς. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μόνο υπηρεσίες που προσφέρουν παρακολούθηση δέματος. Δεν θα σας επιστρέψουμε το πόσο αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς.
  7. Ενημερώστε μας όταν αποστείλετε το προϊόν μαζί με τον αριθμό παρακολούθησης, αν είναι διαθέσιμος, και αυτό θα επιταχύνει την διαδικασία επιστροφής.
  8. Θα γίνει η επιστροφή χρημάτων. Αν η παραγγελία σας έχει πληρωθεί με κάρτα ή μέσω τραπεζικής μεταφοράς, παρακαλούμε περιμένετε 48 ώρες μέχρι τα χρήματα να προστεθούν στον λογαριασμό μας.

Αν αποφασίσετε να επιστρέψετε μέρος της παραγγελίας σας και λάβατε έκπτωση με την αρχική σας αγορά, διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε την έκπτωση που λάβατε από το ποσό επιστροφής.