Venty Vaporizer

Βαθμολογία:
Venty Vaporizer 5 5

448 €

SKU
ignore-this-123
Δωρέαν Αποστολή
Δείτε περισσότερα grinders
Δείτε περισσότερα Αξεσουάρ

Χαρακτηριστικά

 • Τελευταία έκδοση! (2024.03)
 • Γρήγορη θέρμανση (20 δευτερόλεπτα)
 • Βελτιωμένη θέρμανση με υβριδική τεχνολογία θέρμανσης
 • Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας (40°C έως 210°C)
 • Ρυθμιζόμενη ροή αέρα
 • Αποτελεσματική μονάδα ψύξης με εκτεταμένη ροή αέρα
 • Συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και διαδικτυακής εφαρμογής
 • Γρήγορη φόρτιση μέσω USB-C (φορτίζει 80% μέσα σε 40 λεπτά*)
 • Πιστοποίηση UL για ασφάλεια και ποιοτική εγγύηση
 • Εγγύηση 2 ετών που μπορεί να επεκταθεί στα 3 χρόνια με την εγγραφή σας

* Χρειάζεται το USB-C “SuperCharger” της Storz & Bickel.

Σε ποιόν ταιριάζει το Venty vaporizer;

Το Venty vaporizer της Storz & Bickel αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα της γερμανικής μηχανικής, συνδυάζοντας τον εξαιρετικό σχεδιασμό με την ευκολία χρήσης. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για εκείνους που αποζητούν την απλότητα, την ασφάλεια και την κορυφαία απόδοση στο άτμισμα. 

Η αγορά του Venty vaporizer είναι μια επένδυση στην ποιότητα και αυτό απεικονίζεται στην κάπως υψηλότερη τιμή του. Αν και είναι λίγο πιο ογκώδες από το μέσο φορητό vaporizer, αλλά αξίζει και με το παραπάνω για την απαράμιλλη εμπειρία που προσφέρει.

Αν ψάχνετε για ένα ανθεκτικό, υψηλής απόδοσης vaporizer και δεν σας πειράζει να επενδύσετε αυτό, τότε το Venty αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς. Είναι η τέλεια επιλογή για τους ατμιστές που ψάχνουν ένα αξιόπιστο προϊόν που παράγει εξαιρετικό ατμό, ακόμα κι αν είναι λίγο πιο μεγάλο σε μέγεθος.

Γρήγορη θέρμανση με προηγμένη τεχνολογία

Βιώστε το μέλλον του ατμίσματος μέσα σε μόλις 20 δευτερόλεπτα με τον επαναστατικό μηχανισμό θέρμανσης του Venty. Δεν χρειάζεται πια να περιμένετε, το καινοτόμο υβριδικό σύστημα του Venty, το οποίο αξιοποιεί θέρμανση αγωγιμότητας και μεταγωγής, διασφαλίζει πως το υλικό σας θερμαίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά. Η γρήγορη απόδοσή του οφείλεται στον πανίσχυρο φουρνάκι 130W, μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα 45W του Mighty+.

Ο θάλαμος θέρμανσης με κεραμική επίστρωση του Venty πάει την ανθεκτικότητα σε άλλο επίπεδο και έχει σχεδιαστεί για να αντέχει τη βαριά και συχνή χρήση. Φανταστείτε την ευκολία που σας προσφέρει ένα αντικολλητικό τηγάνι, αλλά το αντίστοιχο στον θάλαμο του ατμοποιητή σας. Αρκεί ένα απλό σκούπισμα με μπατονέτα και αλκοόλη, ή με ένα βουρτσάκι, για να διατηρείτε τον θάλαμο πεντακάθαρο, διασφαλίζοντας πως ο ατμός σας είναι πάντα φρέσκος και γευστικός.

Κορυφαίος ατμός με ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Venty είναι η σταθερή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της χρήσης. Ενώ άλλοι vaporizers ενδέχεται να παρουσιάζουν αυξομειώσεις θερμοκρασίας στον θάλαμο κατά τη διάρκεια των εισπνοών, το Venty διατηρεί μια σταθερή θερμοκρασία χάρη στον μηχανισμό που ρυθμίζεται από λογισμικό. Αυτή η τεχνολογία προσαρμόζεται διαισθητικά σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας πως η θερμοκρασία παραμένει σταθερή, άσχετα από το πόσο μακριές ή δυνατές είναι οι τζούρες σας.

Το αποτέλεσμα είναι μια σταθερά μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Χωρίς απρόσμενες εκπλήξεις, μόνο η απόλυτη απόλαυση των βοτάνων σας στην ακριβή θερμοκρασία που προτιμάτε, από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι μια διακριτική καινοτομία που πάει την ατμιστική σας εμπειρία στο επόμενο επίπεδο, καθιστώντας το Venty μια πρακτική επιλογή για εκείνους που αποζητούν την σταθερότητα και τον έλεγχο.

Εξατομικευμένο άτμισμα με προσαρμόσιμη ροή αέρα

Με το Venty vaporizer και την προσαρμόσιμη ροή αέρα του, έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ατμιστικής σας εμπειρίας. Με ένα απλό γύρισμα του διακόπτη, μπορείτε να ρυθμίσετε την ροή αέρα και να εξατομικεύσετε τις ατμιστικές σας συνεδρίες. Είτε έχετε όρεξη για πιο ελαφρύ ατμό είτε αποζητάτε τα πυκνά σύννεφα, η επιλογή είναι στα χέρια σας.

Δεν πρόκειται όμως μόνο για το πόσο δυνατές είναι οι τζούρες σας. Η δυνατότητα ρύθμισης της ροής αέρα επηρεάζει τη θέρμανση, επιτρέποντας τον καλύτερο έλεγχο της επαγωγικής θέρμανσης. Αυξάνοντας την ταχύτητα της ροής αέρα, ουσιαστικά ενισχύετε την επαγωγική θέρμανση, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να πειραματιστείτε και να βρείτε την ιδανική ισορροπία μεταξύ της έντασης της γεύσης και της πυκνότητας του ατμού.

Βελτιωμένη μονάδα ψύξης

Εισπνεύστε τον ατμό άνετα με τη βελτιωμένη μονάδα ψύξης του Venty. Η λειτουργία αυτή δεν αποτελεί απλά μια μικρή αλλαγή, είναι μια επαναστατική βελτίωση στην ψύξη του ατμού.

Αρχικά, η μονάδα ψύξης διαθέτει μια επιπλέον σίτα, η οποία συμβάλλει στο μέγιστο φιλτράρισμα — πείτε αντίο στα ανεπιθύμητα κατακάθια και απολαύστε μόνο καθαρό, γευστικό ατμό. Δεύτερον, το Venty διαθέτει μια νέα, εκτεταμένη ροή ατμού. Ο έξυπνος σχεδιασμός μακραίνει την ροή από την οποία περνάει το ατμός πριν φτάσει στα χείλη σας, έχοντας έτσι περισσότερο χρόνο για να κρυώσει.

Το αποτέλεσμα είναι μια εμφανής διαφορά στην ποιότητα της εμπειρίας σας. Η κάθε εισπνοή είναι πιο ψυχρή, καθαρή και απαλή στον λαιμό σας, καθιστώντας τις ατμιστικές σας συνεδρίες όχι απλά απολαυστικές αλλά και πραγματικά απαλές.

Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας

Με το Venty έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας, και μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα τη θερμοκρασία του ατμού σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η συσκευή παρέχει ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών, από 40°C έως 210°C, επιτρέποντας να επιλέξετε την ακριβή θερμοκρασία που επιθυμείτε στην κάθε συνεδρία.

Κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί ενεργοποίησης, μπορείτε να αυξήσετε άμεσα τη θερμοκρασία. Το πρώτο διπλό κλικ ενεργοποιεί το Booster, αυξάνοντας τη θερμοκρασία κατά 15°C. Ένα δεύτερο διπλό κλικ ενεργοποιεί το Superbooster, αυξάνοντας τη θερμοκρασία κατά 15°C επιπλέον. Είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να αυξήσετε τη θερμοκρασία κατά προκαθορισμένα διαστήματα χωρίς να κοιτάξετε την οθόνη.

Θέλετε να εξατομικεύσετε τα διαστήματα αύξησης της θερμοκρασίας; Μπορείτε να το κάνετε με την διαδικτυακή εφαρμογή του Venty. Αν και τα προκαθορισμένα διαστήματα ενίσχυσης της θερμοκρασίας είναι στους 15°C, μπορείτε να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας μέσω της εφαρμογής. Να είστε σίγουροι πως βάζουμε πάνω απ' όλα την ασφάλειά σας — όποιες κι αν είναι οι ρυθμίσεις σας, το Venty δεν θα ξεπεράσει τους 210°C.

Καθαρή οθόνη LED και απτική ανάδραση

Το Venty διασφαλίζει πως παραμένετε πάντα ενημερωμένοι με την καθαρή, εύκολη στην ανάγνωση οθόνη LED, η οποία απεικονίζει σημαντικές πληροφορίες όπως η ρυθμισμένη θερμοκρασία, το επίπεδο της μπαταρίας και το αν το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο ή όχι.

Αυτό που καθιστά το Venty ακόμα πιο φιλικό προς τον χρήστη είναι το διακριτικό σύστημα ανάδρασης. Όχι μόνο το χρώμα της οθόνης αλλάζει από πορτοκαλί σε πράσινο όταν είναι έτοιμο για χρήση, αλλά επίσης δονείται στιγμιαία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κοιτάτε διαρκώς την οθόνη. Είτε κάνετε κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα είτε έχετε τη συσκευή στην τσέπη σας, θα σας ενημερώσει άμεσα μόλις είναι έτοιμο για χρήση.

Συνεδρίες γεμάτες ισχύ

Το Venty vaporizer σχεδιάστηκε με στόχο να είναι φορητό και να παρέχει απόλαυση που διαρκεί. Με τις δύο ενσωματωμένες μπαταρίες λιθίου-ιόντος 18650, μπορεί να χρησιμοποιεί για περίπου 10 συνεδρίες πριν χρειαστεί φόρτιση.

Το Venty μπορεί να ενεργοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Για εκείνους που βιάζονται, το SuperCharger (πωλείται χωριστά), μπορεί να φορτίσει την μπαταρία κατά 80% μέσα σε μόλις 40 λεπτά. Αν προτιμάτε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση, υπάρχουν ρυθμίσεις που επιβραδύνουν την φόρτιση ή την περιορίζουν στο 90%, κάνοντας τις μπαταρίες σας να διαρκούν περισσότερο.

Το Venty χρησιμοποιεί θήρα USB-C, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να το φορτίσετε μέσω ενός απλού καλωδίου. Αν και δεν διαθέτει δυνατότητα φόρτισης pass-through, αν συνδέσετε το Venty, μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε. Μόλις τελειώσετε με το άτμισμα, η φόρτιση θα συνεχιστεί. 

Εύκολη εξατομίκευση μέσω Bluetooth και διαδικτυακής εφαρμογής

Ξεκλειδώστε το επόμενο επίπεδο στην εξατομίκευση του Venty vaporizer μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής που διαθέτει. Μεταβαίνοντας στη διεύθυνση app.storz-bickel.com, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σας μέσω Bluetooth και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα εύρος αποκλειστικών ρυθμίσεων που δεν είναι διαθέσιμες μέσω της συσκευής.

Με την εφαρμογή, έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ατμιστικής σας εμπειρίας. Τροποποιήστε εύκολα τις ρυθμίσεις του Venty, όπως το επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης, την απενεργοποίηση της δόνησης για πιο διακριτικές ειδοποιήσεις, την προσαρμογή των θερμοκρασιών booster ή την οικολογική φόρτιση για να επεκτείνετε την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει σημαντικές πληροφορίες που σχετίζονται με τη συσκευή, όπως οι ώρες λειτουργίας και η έκδοση του λογισμικού μεταξύ άλλων, οι οποίες σας διατηρούν ενημερωμένους σχετικά με την απόδοση και τις ανάγκες συντήρησης του Venty.

Τρόπος χρήσης του Venty vaporizer

Αυτά είναι τα βασικά βήματα για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Venty.

Προετοιμασία: Διασφαλίστε πως το Venty σας είναι φορτισμένο και έτοιμο. Τρίψτε καλά τα ξηρά σας βότανα για την βέλτιστη εμπειρία ατμίσματος.

Γέμισμα του θαλάμου: Ξεβιδώστε την μονάδα ψύξης από το Venty και γεμίστε τον θάλαμο με το υλικό σας. Μην τον γεμίσετε υπερβολικά - επιτρέψτε χώρο για την κυκλοφορία του θερμού αέρα για ομοιόμορφη θέρμανση.

Ενεργοποιήστε το Venty: Βιδώστε πάλι την μονάδα ψύξης και ενεργοποιήστε το Venty κρατώντας πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης. Οι φωτεινές ενδείξεις LED θα γίνουν πράσινες και η συσκευή θα δονηθεί όταν φτάσει στην ρυθμισμένη θερμοκρασία.

Εξατομικεύστε τη συνεδρία σας: Ρυθμίστε τη ροή αέρα και τη θερμοκρασία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά συν και πλην, ή το κουμπί ενεργοποίησης για τις λειτουργίες ενίσχυσης.

Απολαύστε τον ατμό: Εισπνεύστε αργά και σταθερά. Το προηγμένο σύστημα ψύξης διασφαλίζει πως η κάθε τζούρα είναι απαλή και γεμάτη γεύση, ενισχύοντας την φυσική γεύση των βοτάνων σας.

Λήξη συνεδρίας: Μετά τη συνεδρία σας, απενεργοποιήστε το Venty κρατώντας πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης. Αδειάστε τα χρησιμοποιημένα βότανα από τον θάλαμο, και καθαρίστε τον λίγο για να διατηρήσετε την βέλτιστη απόδοση.

Σε περίπτωση που ξεχάσετε να το απενεργοποιήσετε, το Venty vaporizer απενεργοποιείται αυτόματα μετά από δύο λεπτά μη λειτουργίας, εξοικονομώντας τη ζωή της μπαταρίας για τις μελλοντικές σας συνεδρίες.

Διασφαλισμένη ανθεκτικότητα με ποιοτικά υλικά

Το Venty vaporizer δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ποιότητα. Κατασκευασμένο με προσεκτικά επιλεγμένα και δοκιμασμένα υλικά, αυτό το vape είναι κάτι παραπάνω από ανθεκτικό: είναι επίσης απολύτως ασφαλές. Η Storz & Bickel φρόντισε για αυτό εξασφαλίζοντας πιστοποίηση UL, που σημαίνει πως η συσκευή συμμορφώνεται με αυστηρά παγκόσμια πρότυπα ασφάλειας.

Αλλά δεν σταμάτησαν εδώ. Το Venty κατασκευάστηκε επίσης με στόχο να αντέχει στα ατυχήματα της καθημερινότητας. Είναι ανθεκτικό στο νερό σύμφωνα με τα πρότυπα IPX4, οπότε λίγες σταγόνες νερό δεν αποτελούν πρόβλημα. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά το Venty ιδανικό τόσο για χαλάρωση στο σπίτι όσο και για περιπέτειες έξω από αυτό. Είναι ένα ανθεκτικό vape στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε όπου κι αν βρίσκεστε.

Εύκολος καθαρισμός για απρόσκοπτη απόδοση

Η διατήρηση του Venty vaporizer σας σαν καινούργιο είναι απλή και δεν απαιτεί πολύ προσπάθεια. Μετά από κάθε χρήση, μόλις κρυώσει ο θάλαμος, απλά καθαρίστε το γρήγορα. Αυτό βοηθάει στο να μην συσσωρεύεται υλικό και η συσκευή θα είναι έτοιμη για την επόμενη συνεδρία σας.

Για βαθύ καθαρισμό, πρέπει να εστιάσετε στο στόμιο, την μονάδα ψύξης και το φουρνάκι. Σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης συνίσταται να το κάνετε κάθε δώδεκα συνεδρίες για να διασφαλίσετε πως η συσκευή σας λειτουργεί σαν καινούργια.

Για βαθύ καθαρισμό, απλά μουλιάστε το στόμιο και τη μονάδα ψύξης σε ισοπροπυλική αλκοόλη και σκουπίστε τον θάλαμο με μια μπατονέτα μουλιασμένη σε αλκοόλη. Αυτή η ρουτίνα καθαρισμού δεν διατηρεί απλά την απόδοση της συσκευής σας, αλλά διασφαλίζει επίσης πως λαμβάνετε τον αγνότερο ατμό, κάθε φορά.

Venty vs Mighty+ και Crafty+

Το Venty, Mighty+, και το Crafty+ το καθένα εξυπηρετεί τις ανάγκες διαφορετικού είδους ατμιστών, όμως το Venty ξεχωρίζει για πολλούς λόγους. Αν και το Mighty+ παρέχει ασυναγώνιστη διάρκεια μπαταρίας και το Crafty+ είναι γνωστό για το μικρό του μέγεθος, το Venty πάει την εξατομίκευση και τη γρήγορη θέρμανση σε επόμενο επίπεδο.

Είναι η πρώτη συσκευή του είδους της η οποία προσφέρει τόσο γρήγορη θέρμανση και μεγάλη ροή αέρα, σε συνδυασμό με ασυναγώνιστη εξατομίκευση μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, ορίζοντας ένα νέο πρότυπο για τους φορητούς vaporizers.

Συνιστώμενα αξεσουάρ

Εξατομικεύστε την εμπειρία σας με το Venty ακόμα περισσότερο με αυτά τα χρήσιμα αξεσουάρ.

SuperCharger: Προετοιμάστε τη συσκευή σας ακόμα πιο γρήγορα με το SuperCharger.

Θήκη Venty: Διατηρήστε το Venty σας ασφαλές όπου κι αν πάτε με την θήκη της συσκευής.

Κάψουλες δοσολογίας: Χρησιμοποιήστε τις κάψουλες δοσολογίας για να προετοιμάσετε τις συνεδρίες σας και να μειώσετε την ανάγκη καθαρισμού.

Σετ Wear & Tear: Αυτό το σετ περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε το Venty σας σαν καινούργιο.

Προσαρμογέας νερόπιπας: Συνδέστε το Venty σας με οποιοδήποτε εργαλείο νερού με αυτόν τον προσαρμογέα.

Εγγύηση

Όλοι οι Venty vaporizers που πωλούνται από την MagicVaporizers, έναν εγκεκριμένο διανομέα των προϊόντων της Storz & Bickel, είναι αυθεντικοί και διαθέτουν εγγύηση 2 ετών + 1 επιπλέον έτος εγγύηση αν κάνετε εγγραφή, η οποία περιορίζεται σε φυσιολογική χρήση.

Οδηγίες Χρήσης

Venty Vaporizer

Περιεχόμενο

 • Venty vaporizer
 • Καλώδιο USB-C
 • Κανονικές σίτες (μικρές) (2)
 • Τραχειές σίτες (μικρές) (3)
 • Σίτες μονάδας ψύξης (2)
 • Δαχτυλίδια σφραγίσματος (2)
 • Εργαλείο γεμίσματος θαλάμου
 • Βουρτσάκι καθαρισμού
 • Εγχειρίδιο χρήσης
Venty Vaporizer

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 5.5 × 3.7 × 15.7 εκ
Βάρος: 252 γρ
Θέρμανση: Υβριδική (Αγωγιμότητας+Επαγωγής)
Χρόνος θέρμανσης: 20 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρίες
Θερμοκρασία: 40°C έως 210°C
Κατασκευαστής: Storz & Bickel
Εγγύηση: 3 έτη
Χώρα κατασκευής: Γερμανία

Άλλοι vaporizers από την Storz & Bickel

 1. CRAFTY+ Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Crafty+ Vaporizer

  249 € 299 €

  • Εμφανής ατμός σε 60 δευτερόλεπτα
  • Έλεγχος ενός κουμπιού
  • Ζυγίζει μόλις 135 g
 2. Mighty Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Mighty Vaporizer

  239 € 349 €

  • Θέρμανση σε 90 δευτερόλεπτα
  • Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας
  • 2 ώρες διάρκεια μπαταρίας