Volcano Classic

Βαθμολογία:
Volcano Classic 4.8 5

345 € 398 € Γλιτώνετε: 53 €

SKU
ignore-this-79
Δωρέαν Αποστολή
Δείτε περισσότερα grinders
Δείτε περισσότερα Αξεσουάρ

Xαρακτηριστικά

 • Νέα Έκδοση! (2024.03)
 • Άτμισμα μέσω μπαλονιών 
 • Καινοτόμος και έμπιστη τεχνολογία 
 • Σύστημα θέρμανσης υψηλής απόδοσης 
 • Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας 
 • Συμβατό με βότανα, κεριά και έλαια 
 • Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά 

Σε ποιόν ταιριάζει ο Volcano Classic;

Όταν κυκλοφόρησε ο vaporizer Volcano Classic άλλαξε για πάντα τον κόσμο του ατμίσματος - και είναι εύκολο να καταλάβουμε το γιατί. Τα πάντα σε αυτόν τον vaporizer είναι ποιοτικά και είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που βλέπουν το άτμισμα σοβαρά και θέλουν να επενδύσουν σε έναν πραγματικά καταπληκτικό, υψηλής απόδοσης vaporizer. 

Είναι εύκολο στη χρήση και αξιοποιεί το μοναδικό Volcano "Easy Valve" σύστημα με μπαλόνια για να διασφαλίσει πως δεν χάνεται καθόλου ατμός. Αυτός ο vaporizer είναι ο κορυφαίος σε πωλήσεις επιτραπέζιος vaporizer εδώ και δύο δεκαετίες και καταλαβαίνουμε εύκολα το γιατί. Υπάρχει μονάχα ένας καλύτερος επιτραπέζιος vaporizer, ο Volcano Hybrid που κοστίζει αρκετά παραπάνω, γι' αυτό αν ψάχνετε την καλύτερη τιμή για έναν vaporizer Volcano, ο Classic είναι μια πολύ καλή επιλογή. 

Η Ύψιστη Ποιότητα 

Ο Volcano Classic σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στην Γερμανία, χρησιμοποιώντας τα υψίστης ποιότητας υλικά για να διασφαλιστεί πως ο ατμός που παράγεται θα είναι πάντα εξαιρετικά καθαρός και πως θα λειτουργεί άψογα για πολλά χρόνια. Η φήμη του έχει αυξηθεί με τα χρόνια και είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της απίστευτης ποιότητας που προσφέρει ο Volcano Classic, με την αντοχή και την αποτελεσματικότητά του να μην τη φτάνει κανένας άλλος vaporizer. 

Μοναδική Τεχνολογία

Αν έχετε δοκιμάσει να ατμίσετε στο παρελθόν με σύστημα μπαλονιών, τότε ξέρετε πόσο βολικό είναι, τόσο για ατομική όσο και για ομαδική χρήση, και ο Volcano Classic υπήρξε ο πρωτοπόρος της χρήσης μπαλονιών για τη συγκράτηση του ατμού. Είναι εύκολος στη χρήση και ιδανικός για αρχάριους και έμπειρους ατμιστές. Μόλις μάθετε πως να χρησιμοποιείτε τον μηχανισμό του, εγγυάστε ατμιστική εμπειρία πρώτης τάξεως κάθε φορά.

Μόλις πατήσετε το κουμπί για να ξεκινήσει ο ανεμιστήρας, ο γεμάτος γεύση ατμός από τα βότανα της επιλογής σας, τα κεριά ή τα έλαια, ξεκινά να ρέει μέσα στο μπαλόνι από τον θάλαμο γεμίσματος. Όλος ο ατμός που παράγεται κατά τη διάρκεια του ατμίσματος, συγκεντρώνεται στο μπαλόνι και είναι εύκολη η εισπνοή του μόλις αποσυνδεθεί το μπαλόνι - χωρίς να χάσετε καθόλου ατμό. 

Ο ατμός μπορεί να αποθηκευτεί στο μπαλόνι για το εντυπωσιακό διάστημα των 8 ωρών ώστε να τον εισπνεύσετε όποτε θελήσετε - για να απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας, γεμάτο γεύση ατμό ακόμα και μετά τη συνεδρία σας. 

Εύκολος Έλεγχος Θερμοκρασίας 

Ο διακριτός, παραδοσιακός σχεδιασμός του Volcano Classic, έχει αναλογικό σύστημα και όχι ψηφιακό. Για τον έλεγχο της θερμοκρασίας υπάρχει ένας κεντρικός μοχλός με 9 σταδιακές θερμοκρασίας - η καθεμία αναλογεί σε συγκεκριμένους βαθμούς, πράγμα τέλειο για αυτούς που ψάχνουν ευκολία κατά τη διάρκεια του ατμίσματος. Αποφασίστε ποιά θερμοκρασία ταιριάζει στα βότανά σας, από τους 130°C έως τους 230°C, και διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του Volcano Classic για να δείτε ποιό νούμερο αντιστοιχεί στη θερμοκρασία. Είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία και μπορεί να γίνει μέσα σε δευτερόλεπτα, καθώς ο έλεγχος θερμοκρασίας σε αυτόν τον vaporizer έχει σχεδιαστεί με τη μέγιστη ευκολία κατά νου. 

Σταθερή και Έμπιστη Θερμοκρασία 

Αν και ο Volcano Classic χρειάζεται μέχρι 3 λεπτά για να θερμανθεί πλήρως, η αναμονή αξίζει και με το παραπάνω. Μόλις φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία, το φωτάκι θα σβήσει, ενημερώνοντάς σας ότι είναι έτοιμο για την παραγωγή ατμού. Κατόπιν διατηρεί τη θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να ανησυχείτε μην μειωθεί ξαφνικά η θερμοκρασία και χρειάζεται να θερμανθεί εκ νέου. 

Εγγύηση

Όλοι οι Volcano Classic vaporizers που πωλούνται από την MagicVaporizers, εγκεκριμένο διανομέα των προϊόντων της Storz & Bickel, είναι αυθεντικοί και έχουν 3 χρόνια εγγύηση, που περιορίζεται σε κανονική χρήση.

Οδηγίες Χρήσης

Volcano Classic

Περιεχόμενο

 • Volcano Classic vaporizer
 • Θάλαμος γεμίσματος
 • Σετ μπαλονιών (Easy Valve)
 • Σετ κανονικές σίτες
 • Σετ φιλτραρίσματος αέρα
 • Βουρτσάκι καθαρισμού
 • Πλαστικός μύλος
 • Εγχειρίδιο Χρήσης
Volcano Classic

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 20.3 × 20.3 × 17.8 cm
Βάρος: 1200 g
Θέρμανση: Αγωγιμότητα
Χρόνος θέρμανσης: 3 λεπτά
Πηγή ενέργειας: Ρεύμα
Θερμοκρασία: 130°C έως 230°C
Κατασκευαστής: Storz & Bickel
Εγγύηση: 3 έτη
Χώρα κατασκευής: Γερμανία

Άλλοι vaporizers από την Storz & Bickel