Σχετικά με εμάς

Η ιδέα που είναι σήμερα η MagicVaporizers δημιουργήθηκε σε μία εκδρομή για σκι στην βόρεια Σουηδία το 2012, όταν εγώ (ο Peter) και ο Sam γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον καινοτόμο τρόπο λήψης βοτάνων, από έναν Αμερικάνο, σε ένα πάρτι μετά το σκι – το άτμισμα. Γρήγορα καταλάβαμε πως αυτό ήταν το μέλλον και πως με το που οι άνθρωποι ζούσαν αυτή την εμπειρία θα ήταν τόσο ενθουσιώδεις όσο εμείς.

Αφού εδραιώσαμε την εταιρία, και μέσω της δοκιμής εκατοντάδων vapes νοιώσαμε την αυτοπεποίθηση πως είμασταν έτοιμοι να προσφέρουμε αυτούς που πιστεύαμε πως είναι οι κορυφαίοι vaporizers στην χαμηλότερη τιμή, στα μέσα του 2013 με το πρώτο μας Σουηδικό κατάστημα - την vaporizers.se.

Το κατάστημα πέτυχε αμέσως και κυριολεκτικά ξεπουλήσαμε όλο το αρχικό μας εμπόρευμα πριν λάβουμε την δεύτερη παραγγελία από τους κατασκευαστές. Προς έκπληξίν μας όχι μόνο είχαμε παραγγελίες από την Σουηδία, αλλά και από γειτονικές χώρες οι οποίες μας έκαναν να πιστέψουμε πως πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι μεγαλύτερο, όχι μόνο στη Σουηδία.

Το φθινόπωρο του 2013, και μετά από πολλές «δοκιμές προϊόντων» δημιουργήσαμε την μάρκα όπως έχει εδραιωθεί τώρα ως ο μεγαλύτερος πωλητής της Ελλάδας - την MagicVaporizers. Με αέρα στα πανιά μας και με τη νέα μάρκα ανοίξαμε καταστήματα σε επτά ακόμα χώρες· το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Φιλανδία και τη Δανία.

Τον ενδιαφέρον μας για τα vapes, καθώς και η προσθήκη και άλλων ποιοτικών παραγωγών ατμίσματος, απογειώθηκε το 2014 και το στοίχημά μας στο να προσθέσουμε κι άλλες χώρες έγινε μεγάλη επιτυχία. Από τότε έχουμε επεκταθεί σε 14 ακόμα Ευρωπαϊκές χώρες με τοπικά καταστήματα που εστιάζουν πάντα στην ανάπτυξη της εταιρίας και στο να κάνουν κι άλλους ανθρώπους να δοκιμάσουν την μαγεία του vaporization.


Ακόμα κι αν έχουμε φτάσει στο σημερινό μας σημείο, πάντα διατηρούμε της κεντρικές αξίες της εξυπηρέτησης πελατών με ποιοτικά vapes σε χαμηλές τιμές, και στη διασφάλιση πως είμαστε πάντα εκεί για να απαντήσουμε οποιαδήποτε ερωτήματα των πελατών που χρειάζονται βοήθεια πριν και μετά την αγορά.

Πως κρατάμε τις τιμές τόσο χαμηλές;

  • Αγοράζουμε απ’ ευθείας από τους κατασκευαστές όποτε μπορούμε, διαπραγματευόμαστε σκληρά για να λάβουμε την καλύτερη τιμή και μετά η διαφορά είναι σε δικό σας όφελος.
  • Αν ένα προϊόν δεν καλύπτει τις απαιτήσεις των πελατών μας, αντικαθίσταται από κάποιο άλλο.
  • Αγοράζουμε μεγάλες ποσότητες και επικοινωνούμε νωρίς για να λάβουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές.
  • Κρατάμε το κόστος χαμηλό—γιατί κάθε λεπτό που εξοικονομούμε είναι ένα λεπτό που εξοικονομείτε εσείς.

Δεν είναι περίπλοκο. Εστιάζουμε σε εκείνο που έχει σημασία – εξαιρετικά vapes + καλές τιμές = Αξία.

Peter & Sam
Ιδρυτές και ιδιοκτήτες της MagicVaporizers

Πού βρίσκεστε;

Το κεντρικό μας γραφείο βρίσκεται στην Στοκχόλμη, Σουηδία και η αποθήκη μας βρίσκεται στο κέντρο της Γερμανίας (Apolda) για γρήγορη παράδοση σε όλη την Ευρώπη.