Επιτραπέζιοι vaporizers για κάνναβη

Επιτραπέζιοι vaporizers

Μήπως προτιμάτε να περνάτε τον χρόνο στο σπίτι σας; Τότε ένας επιτραπέζιος vaporizer θα σας ταιριάξει τέλεια. Χάρη σε αυτές τις πρακτικές συσκευές, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την φόρτιση ή για το πως θα τον κουβαλήσετε μαζί σας. Αντίθετα, απλά τον συνδέετε στην πρίζα και απολαμβάνετε τον καλύτερης ποιότητας ατμό που υπάρχει.

Με επιλογές όπως Volcano Classic και ο Arizer Extreme Q, θα ανυπομονείτε να απολαύσετε το vape σας από την άνεση του σπιτιού σας. Αν είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τι είναι εκείνο που κάνει τα επιτραπέζια vapes τόσο θελκτικά, τότε συνεχίστε την ανάγνωση για να διαβάσετε σχετικά με τα πολλά θετικά τους.

Read more
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Volcano Hybrid Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Volcano Hybrid

  489 € 599 €

  • Καθαρός ατμός αγωγιμότητας με σωλήνα ή μπαλόνι
  • Θερμαίνεται σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα
  • Μεγάλη ψηφιακή οθόνη με κουμπιά αφής
 2. Volcano Classic Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Volcano Classic

  345 € 398 €

  • Ατμός μέσω μπαλονιών
  • 9 θερμοκρασίες έως τους 230°C
  • Καινοτόμος και έμπιστη τεχνολογία
 3. Arizer XQ2 - Small
  Βαθμολογία:
  (4)
  Arizer XQ2

  219 € 269 €

  • Ο καινούργιος επιτραπέζιος vaporizer της Arizer
  • Προηγμένη θέρμανση μεταγωγής
  • Φώτα LED σε δυναμικά χρώματα
 4. Arizer Extreme Q Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Arizer Extreme Q

  149 € 199 €

  • Χρήση με μπαλόνι ή σωλήνα
  • Θέρμανση αγωγιμότητας ως 260°C
  • Περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο
 5. Arizer V-Tower Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Arizer V-Tower

  129 € 165 €

  • Επιλογή θερμοκρασίας από τους 50°C ως 260°C
  • Τριπλοί αισθητήρες θερμότητας
  • Μαστίγιο που περιστρέφεται 360 μοίρες
 6. Plenty Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Plenty Vaporizer

  215 € 249 €

  • Μοναδική ατσάλινη αντίσταση ψύξεως
  • Υψηλή ποιότητα, ανθεκτικά υλικά
  • Μεγάλος θάλαμος για ομαδικό άτμισμα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Τα θετικά των επιτραπέζιων vapes

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αγορά των vaporizer βρίσκεται στην ακμή της. Αυτό που ξεκίνησε ως μία μοναδική καινοτομία το 2000, από τότε έχει εξελιχθεί σε μια συσκευή που πρέπει να έχουν όλοι όσοι απολαμβάνουν τα βότανα. Και δεν μιλάμε για κάτι άλλο παρά για τους επιτραπέζιους vaporizers.

Aν και θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του καιρού σας στο ίδιο σημείο, τα οφέλη ενός επιτραπέζιου vaporizer δικαιολογούν την επένδυση. Μόλις τον ρυθμίσετε και συνηθίσετε να τον χρησιμοποιείτε, θα μείνετε έκπληκτοι από το πόσα χρήματα σας γλιτώνει ένας επιτραπέζιος vaporizer με το πέρασμα του χρόνου.

Όπως προαναφέραμε, αυτές οι συσκευές δεν χρειάζονται μπαταρίες για να λειτουργήσουν σε αντίθεση με τους αντίστοιχους φορητούς. Έτσι, δε θα χάνετε χρόνο με τη φόρτιση. Αλλά υπάρχουν κι άλλα σημαντικά οφέλη που πρέπει να ξέρετε.

Ισχύς

Τα επιτραπέζια vapes προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ισχύ σε σχέση με τις φορητές συσκευές. Μονάδες όπως ο Volcano Classic αποδίδουν πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες, καλύτερη αντίσταση στην εισπνοή, και γενικότερα βελτιωμένη ποιότητα ατμού. Και αυτό είναι χάρις στα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των επιτραπέζιων vaporizers.

Θέρμανση ακριβείας

Η τεχνολογία των vape συνεχίζει και βελτιώνετε κάθε χρόνο που περνά. Έχοντας πει αυτό, είναι και πάλι δύσκολο να λάβει κανείς θερμοκρασίες ακριβείας σε όλους τους vaporizers. Όμως, με τους επιτραπέζιους vaporizers, θα έχετε απαράμιλλη θέρμανση ακριβείας που δε μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού.

Μπαλόνια/Σωλήνες

Υπάρχουν δύο βασικές μέθοδοι παραγωγής ατμούς από τα επιτραπέζια vapes: τα μπαλόνια και οι σωλήνες. Τα μπαλόνια υπήρξαν μία καινοτομία της Storz & Bickel η οποία κατασκευάζει τον πλέον διάσημο Volcano, το επιτραπέζιο vaporizer που τα ξεκίνησε όλα.

TΗ μέθοδος αυτή δουλεύσει με την τοποθέτηση ενός μπαλονιού στο vape. Έπειτα το γεμίσετε, το αφαιρείτε, και εισπνέετε τον ατμό από το μπαλόνι μέσω ενός στομίου.

Οι σωλήνες, από την άλλη πλευρά, προσαρμόζονται στον vaporizer και παραδίδουν τον ατμό απ’ ευθείας μέσω του στομίου. Και οι δύο μέθοδοι υπόσχονται μία δυνατή εμπειρία, ωστόσο όμως τα μπαλόνια γενικά προτιμώνται από τους περισσότερους χρήστες.

Μεγαλύτεροι θάλαμοι

Όταν χρησιμοποιείτε φορητούς vaporizers, ομολογουμένως είστε περιορισμένοι ως προς την ποσότητα βοτάνων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε στιγμή. Όμως όλα αυτά αλλάζουν όταν επιλέξετε έναν επιτραπέζιο vape. Λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους τους, είναι δεδομένο πως θα ωφεληθείτε και από τους μεγαλύτερους θαλάμους.

Με έναν μεγαλύτερο θάλαμο, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα βότανα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, και μπορείτε να κάνετε μεγαλύτερες ατμιστικές συνεδρίες από την άνεση και την ιδιωτικότητα του σπιτιού σας.

Επιτραπέζια vapes που αξίζει να δείτε

Σήμερα υπάρχουν πάρα πολλές και υψηλής ποιότητας επιτραπέζιες συσκευές που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Ωστόσο λίγες είναι εκείνες που ξεχωρίζουν από το πλήθος. Όπως ήδη αναφέραμε, ο Volcano έγινε αμέσως κλασσικός, και παραμένει ακόμα ένα από τα πιο δημοφιλή επιτραπέζια vapes στην αγορά.

Υπάρχουν όμως κι άλλες συσκευές που πρέπει να εξετάσετε. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικό τον Volcano και ας διερευνήσουμε κι άλλες δημοφιλείς συσκευές, για να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε.

Ο Volcano Classic της Storz & Bickel’s

Αυτή η συσκευή είναι υπεύθυνη για το ξεκίνημα μιας επανάστασης. Από πάνω μέχρι κάτω, η εταιρεία Storz & Bickel προσφέρει έναν ποιοτικό vaporizer ο οποίος είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας μέρη. Καθώς είναι ένα vape που λειτουργεί με μπαλόνι, σίγουρα θα λάβετε εξαιρετικό ατμό από τον Volcano Classic.

Η ποιότητα και η συνέπεια της απόδοσης είναι ασυναγώνιστα, και διασφαλίζουν πως επενδύετε σε έναν επιτραπέζιο vaporizer ο οποίος όχι μόνο έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει στον χρόνο, αλλά είναι κάτι παραπάνω από ικανός να ικανοποιήσει τις ατμιστικές σας ανάγκες.

Arizer’s Extreme Q

Σχεδιασμένος για να χρησιμοποιηθεί με μπαλόνια και σωλήνες, ο Arizer’s Extreme Q είναι φτιαγμένος για εσάς αν ψάχνετε κάτι οικονομικό, αλλά θέλετε επίσης και υψίστη ποιότητα. Επιπλέον, αυτό το επιτραπέζιο vape είναι ιδανικό για αρχάριους διότι είναι ιδιαίτερα εύκολο στην χρήση.

Αλλά μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας αποτρέψει αν θεωρείτε πως είστε έμπειρος ατμιστής. Ο Extreme Q προσφέρει πολλές επιλογές για εξατομίκευση του ατμίσματός σας χωρίς να θυσιάζει τίποτα από την ποιότητα. Η θερμοκρασία είναι επίσης ακριβείας, για αυτό μπορείτε να περιμένετε σταθερή θέρμανση κάθε φορά.

Ο Volcano Hybrid της Storz & Bickel’s

AΕξοπλισμένος με μια ψηφιακή οθόνη και κουμπιά αφής, ο Volcano Hybrid προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη θέρμανση για καθόλου αστείο άτμισμα. Μπορείτε ακόμα να κατεβάσετε μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και να τον ελέγχετε ασύρματα! Η ρύθμιση της θερμοκρασίας από το κινητό σας τηλέφωνο σημαίνει μεγαλύτερη ευκολία από ποτέ.

Η ποιότητα του Volcano Hybrid είναι συνεπής με τις πασίγνωστες υψηλής ποιότητας συσκευές της Storz & Bickel’s, διασφαλίζοντας πως αυτό το επιτραπέζιο vape έχει κατασκευαστεί για να αντέξει στον χρόνο. Αλλά η ποιότητα δεν σταματά εδώ. Ο ατμός που παράγει η συσκευή αυτή, είναι πυκνός, γεμάτος γεύσεις και κάθε λογής αρώματα.

Αν θέλετε μόνο το απολύτως κορυφαίο για τις ατμιστικές σας συνεδρίες, τότε ο Volcano Hybrid δεν θα σας απογοητεύσει. Είναι κάπως πιο ακριβός σε σχέση με άλλα μοντέλα, αλλά η απόδοση και η κατασκευή του είναι ασυναγώνιστα.

Περίληψη

Στην MagicVaporizers, προσφέρουμε τα καλύτερα επιτραπέζια vapes και κορυφαία εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε την υπόλοιπη συλλογή μας αν ενδιαφέρεστε να δείτε όλα όσα έχουμε να προσφέρουμε.