Vaporizers from Storz & Bickel

Storz & Bickel Vaporizers

Επενδύστε σε έναν Storz & Bickel vaporizer αν θέλετε ένα έμπιστο vape που θα παράγει υψηλής ποιότητας ατμό για πολλά χρόνια. Το εξαιρετικά δημοφιλές Volcano Classic κυκλοφόρησε το 2001 και μέχρι σήμερα θεωρείτε από πολλούς, ένας από τους καλύτερους επιτραπέζιους vaporizers που κυκλοφορούν στην αγορά, αν και δεν είναι και ο πιο οικονομικός.

Αν θέλετε να σηκωθείτε από τον καναπέ, ο Mighty είναι ένας από τους αγαπημένους μας φορητούς vaporizers, χάρις στην μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και στον απαλό, εύγεστο ατμό. Ένα vape από την Storz & Bickel ενδέχεται να κοστίζει κάπως περισσότερο, αλλά σίγουρα αξίζει τα έξτρα χρήματα.

Read more
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. CRAFTY+ Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Crafty+ Vaporizer

  249 € 299 €

  • Εμφανής ατμός σε 60 δευτερόλεπτα
  • Έλεγχος ενός κουμπιού
  • Ζυγίζει μόλις 135 g
 2. Mighty Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Mighty Vaporizer

  279 € 349 €

  • Θέρμανση σε 90 δευτερόλεπτα
  • Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας
  • 2 ώρες διάρκεια μπαταρίας
 3. Mighty+ (Plus) Vaporizer Small
  Βαθμολογία:
  Mighty+ (Plus) Vaporizer

  359 € 399 €

  • Χρόνος θέρμανσης 60 δευτερολέπτων
  • Θάλαμος με κεραμική επίστρωση
  • 25 λεπτά πιο γρήγορη φόρτιση
 4. Plenty Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Plenty Vaporizer

  215 € 249 €

  • Μοναδική ατσάλινη αντίσταση ψύξεως
  • Υψηλή ποιότητα, ανθεκτικά υλικά
  • Μεγάλος θάλαμος για ομαδικό άτμισμα
 5. Venty Vaporizer by Storz & Bickel - Small
  0%
  Venty Vaporizer

  448 €

  • Θερμαίνεται σε μόλις 20 δευτερόλεπτα
  • Ρυθμιζόμενη ροή αέρα μέσω διακόπτη
  • Συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και διαδικτυακής εφαρμογής
 6. Volcano Classic Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Volcano Classic

  359 € 398 €

  • Ατμός μέσω μπαλονιών
  • 9 θερμοκρασίες έως τους 230°C
  • Καινοτόμος και έμπιστη τεχνολογία
 7. Volcano Hybrid Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Volcano Hybrid

  559 € 599 €

  • Καθαρός ατμός αγωγιμότητας με σωλήνα ή μπαλόνι
  • Θερμαίνεται σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα
  • Μεγάλη ψηφιακή οθόνη με κουμπιά αφής
Φθίνουσα ταξινόμηση

Τι καθιστά την Storz and Bickel καλύτερη;

Οι Storz & Bickel vaporizers έχουν κερδίσει με την αξία τους την φήμη ως ανάμεσα στους καλύτερους της αγοράς. Πάντα καινοτομούν με vapes τους και ορίζουν νέα πρότυπα για το σύνολο της βιομηχανίας. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως η εταιρεία Storz and Bickel κυκλοφόρησε μόνο μερικούς vaporizers από το 1996 μέχρι σήμερα, αλλά οι συσκευές τους είναι τόσο ανθεκτικές και καινοτόμες, που άλλοι τους αντιγράφουν μέχρι και δεκαετίες αργότερα. Παρά την κάπως πιο ακριβή τιμή τους, αυτοί οι vaporizers αξίζουν και με το παραπάνω τα χρήματά τους.

Η εμπειρία του Volcano

Μπορείτε να το καταλάβετε πως πρόκειται να ζήσετε μία καταπληκτική εμπειρία, και μόνο κοιτάζοντας έναν Volcano vaporizer. Αντί να ακολουθήσουν τον συμβατικό δρόμο, έδωσαν στο προϊόν τους μία τσαλακωμένη και βαριά εμφάνιση, που κυριολεκτικά φωνάζει «δύναμη». Μόλις όμως χρησιμοποιήσετε την συσκευή, θα καταλάβετε γιατί έχει σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο. Οι τζούρες σας θα είναι πυκνές και ισχυρές, όμως με μία απαλότητα που δεν έχετε γευτεί ποτέ ξανά.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμα μοντέλα, το Volcano Classic και το Volcano Hybrid. Και τα δύο είναι καταπληκτικά επιτραπέζια μοντέλα, που μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα και ως κεντρικά διακοσμητικά. Τοποθετήστε τον Volcano πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού, πάρτε ένα από τα μπαλόνια του Volcano, γεμίστε το μπαλόνι με ατμό, και κάντε το μια γύρα στο δωμάτιο για ανεπανάληπτες τζούρες ατμού.

Ο Volcano Classic, ο πρώτος vaporizer της Storz & Bickel, είναι επίσης πασίγνωστος για την σταθερότητα, την αξιοπιστία και την αντοχή του. Πολλοί μαιτρ του ατμού τον χρησιμοποιούν εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες για να φυσάνε απολαυστικό ατμό, ενώ για άλλους, αυτός είναι ο μόνος vaporizer που χρειάστηκε ποτέ να αγοράσουν.

Μην σας καταβάλει όμως η νοσταλγία, πλέον υπάρχει διαθέσιμη και μία νέα έκδοση: ο Volcano Hybrid. Αν και το νέο μοντέλο μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο, τα κουμπιά ελέγχου και η LED οθόνη αφής βελτιώθηκαν για μία ολοκαίνουργια αισθητική. Επιπλέον, ο Volcano Hybrid θερμαίνεται πολύ πιο γρήγορα. Εσείς και οι ατμιστές φίλοι σας θα χρειαστεί να περιμένετε μόνο 1-2 λεπτά για να γεμίσει το μπαλόνι με ατμό. Η Storz & Bickel έλαβε υπόψη όλες τις αξιολογήσεις των πελατών της, και πρόσθεσε την δυνατότητα εισπνοής του ατμού μέσω ενός νέου συστήματος σωλήνων.

Η μεγαλύτερη όμως βελτίωση του Volcano Hybrid είναι η ενσωμάτωσή του με τα smartphones. Με την διαδικτυακή εφαρμογή S&B, οι χρήστε έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν την συσκευή και να δημιουργούν τις δικές τους εξατομικευμένες ατμιστικές συνεδρίες, για να χρησιμοποιούν τις ρυθμίσεις ξανά και ξανά. Τι παραπάνω θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από έναν επιτραπέζιο vaporizer;

Μεγάλη ισχύς

Ο πρώτος «φορητός» vaporizer της Storz & Bickel, ήταν ο Plenty vaporizer. Αν και ονομάζονταν φορητός, δεν έχει ακριβώς μέγεθος τσέπης, καθώς έχει ύψος 30 εκατοστά. Ωστόσο, αποτελεί σίγουρα εξαιρετική επιλογή για άτμισμα στο σαλόνι σας, καθώς παράγει εξαιρετικά παχύ και γευστικό ατμό, από μία συσκευή την μπορείτε πολύ εύκολα να μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

Αυτός ο vaporizer συμπεριλαμβάνει μία οθόνη που εμφανίζει την θερμοκρασία και είναι πλήρως μηχανικός, γεγονός που ενισχύει την ανθεκτικότητά του. Ο Plenty μπορεί να φαίνεται κάπως τρομακτικός με την πρώτη ματιά, ωστόσο είναι εύκολο να μάθετε να τον χρησιμοποιήσετε με βάση τις οδηγίες, και θα ξεκινήσετε να ατμίσετε μόλις μερικά λεπτά αφού τον παραλάβετε.

Ο φορητός Mighty Vaporizer

Φορητός αλλά και ισχυρός, ο Mighty vaporizer συνδυάζει τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους. Με τον συμπαγή σχεδιασμό της, αλλά με μεγαλύτερο μέγεθος σε σχέση με τον Crafty+, αυτό vape διαθέτει δύο αντικαθιστώμενες μπαταρίες, έναν θάλαμο θέρμανσης, και μία μονάδα ψύξης. Με μακρά περίοδο λειτουργίας, ένα στόμιο που κρατάει ψυχρό τον ατμό, και απλά εργαλεία ελέγχου, θα λάβετε την πλήρη απόδοση των βοτάνων σας με ευκολία.

Αν και τα εξωτερικά του τμήματα κατασκευάζονται κυρίως από πλαστικό, η ποιότητα της κατασκευής του παραμένει αναμφισβήτητη. Το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειάς του είναι καλυμμένο με ένα πλεκτό σχέδιο, πράγμα που αποτρέπει την υπερβολική θέρμανση. Ο θάλαμος θέρμανσης της συσκευής είναι απομονωμένος από τις μπαταρίες του, γεγονός που προσθέτει στην αποτελεσματικότητα αυτού του διαχωρισμού.

Η τελευταία καινοτομία τη Storz & Bickel - Ο Mighty+

Ο νέος Mighty+ vaporizer είναι μία συσκευή που πρέπει να έχει όποιος θέλει να έχει τον καλύτερο φορητό vaporizer. Με βελτιστοποιημένο σχεδιασμό και ορισμένες εκπληκτικές λειτουργίες, αυτό το vape θα σας χαρίζει χαρά για πολλά χρόνια.

Το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό του είναι η θύρα USB-C, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να τον φορτίζετε οπουδήποτε, και μάλιστα 25 λεπτά πιο γρήγορα σε σχέση με τον παλιότερο Mighty! Η Storz & Bickel βελτίωσε επίσης τον χρόνο θέρμανσης κατά 60 δευτερόλεπτα, και έκανε την αλλαγή θερμοκρασίας ακόμα πιο εύκολη με την λειτουργία Boost, έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάζετε γρήγορα την θερμοκρασία στην μέση μιας συνεδρίας.

Ο εξαιρετικά φορητός Crafty+

The Crafty+ vaporizer είναι ο μικρότερος vaporizer της Storz & Bickel και διαθέτει εργονομικό σώμα που προσφέρει εξαιρετικά καλή λαβή και άνετη αίσθηση στο χέρι. Ενώ για άλλους vaporizers επιλέχθηκε η φορητότητα έναντι της ισχύος, ο Crafty+ διαθέτει και τα δύο. Συνδυάζοντας την αγωγιμότητα με την μεταγωγή, το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υβριδικό σύστημα θέρμανσης, παράγει απαλό σαν μετάξι ατμό, κάθε φορά.

Μπορείτε επίσης να ελέγχετε τον Crafty+ χρησιμοποιώντας την διαδικτυακή εφαρμογή της S&B. Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν την συσκευή, να ανιχνεύουν τις απολεσθείσες συσκευές τους, καθώς επίσης και να παρατείνουν τον χρόνο απενεργοποίησης κατά 5 λεπτά. Με την χρήση της συσκευής, υπάρχει επίσης η δυνατότητας επιλογής θερμοκρασίας κλιμακωτά κατά 1°C ή η ενίσχυση της θερμοκρασίας κατά 15°C.

Γενικά, ο Crafty+ είναι ένα καινοτόμο, τελευταίας τεχνολογίας φορητό vape με θύρα USB-C, με 30% γρηγορότερη θέρμανση σε σχέση με τον προκάτοχό του, και βελτιωμένα ηλεκτρονικά συστήματα. Με σχεδιασμό σε μέγεθος τσέπης, αυτό το vape συνδυάζει την κομψότητα και την ισχύ.