Tinymight 2

Βαθμολογία:
Tinymight 2 4.9 5

339 €

SKU
ignore-this-112
Δωρέαν Αποστολή
Δείτε περισσότερα grinders
Δείτε περισσότερα Αξεσουάρ

Τα χαρακτηριστικά του Tinymight 2

 • Νεότερη έκδοση (2024.05)
 • 100% επαγωγική θέρμανση
 • Θερμαίνεται σε δευτερόλεπτα
 • Λειτουργία κατά παραγγελία και λειτουργία συνεδρίας
 • Προσαρμόσιμο μέγεθος θαλάμου
 • Μεγάλο εύρος θερμοκρασίας (140°C έως 250°C)
 • Γρήγορη φόρτιση μέσω USB-C
 • Λειτουργεί με αντικαθιστώμενη μπαταρία 18650 Li-ion
 • Κατασκευάζεται στη Φιλανδία με υψηλής ποιότητας υλικά
 • Συμπεριλαμβάνει μια δωρεάν κάψουλα δοσολογίας όταν το αγοράζετε από τη MagicVaporizers

Σε ποιόν ταιριάζει το Tinymight 2;

Το Tinymight 2 είναι ένα φορητό vaporizer επαγωγικής θέρμανσης για βότανα και συμπυκνώματα. Είναι σχεδιασμένο για άτμισμα όπου κι αν βρίσκεστε, και παράγει γευστικό ατμό μέσα σε δευτερόλεπτα χάρη στην ισχυρή επαγωγική θέρμανση.

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα vape που παράγει μεγάλα σύννεφα ατμού και διαθέτει πραγματική λειτουργία "κατά παραγγελία", τότε το Tinymight 2 πρέπει να γίνει το επόμενο vape σας. Είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει όχι μόνο λειτουργία "κατά παραγγελία", αλλά και λειτουργία συνεδρίας, η οποία σας παρέχει τη δυνατότητα να ατμίσετε ακριβώς όπως επιθυμείτε.

2024 Update: Purple Heart wood

The Tinymight family welcomes a new member: the Tinymight 2 Purple Heart edition. This stunning vape is crafted from beautiful Purple Heart wood, giving it a unique and attractive appearance. Not only does it look incredible, but it also features the latest updates and improvements for enhanced performance.

The heater has been upgraded with zirconia ceramic replacing the quartz glass construction, and the support rods have been more than doubled in strength for enhanced durability.

The Purple Heart edition comes with a unique accessory package, including a titanium dosing capsule for convenient loading and a short mouthpiece with glass balls for cool, smooth vapour.

100% επαγωγική θέρμανση

Το Tinymight 2 είναι σχεδιασμένο για να παράγει ατμό σε λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα, με τον ενσωματωμένο θερμαντήρα 70W από ανοξείδωτο ατσάλι. Το σύστημα θέρμανσης αξιοποιεί 100% επαγωγική θέρμανση, η οποία θερμαίνει το υλικό ομοιόμορφα και παράγει τον αγνότερο ατμό.

Το σύστημα επαγωγικής θέρμανσης του Tinymight 2 ενισχύεται επιπλέον από την προσθήκη ενός νέου διανομέα θερμότητας. Αυτή η λειτουργία βοηθάει στην ομοιόμορφη διανομή της θερμότητας, και έχει ως αποτέλεσμα πιο αποτελεσματική διαδικασία εξαγωγής, έτσι ώστε να απολαμβάνετε στο μέγιστο τα βότανα και τα συμπυκνώματά σας.

Πραγματικό άτμισμα "κατά παραγγελία"

Ενώ οι περισσότεροι vaporizers διαθέτουν μόνο έναν τρόπο λειτουργίας, το Tinymight 2 διαθέτει δύο: κατά παραγγελία και λειτουργία συνεδρίας. Η λειτουργία κατά παραγγελία είναι ιδανικοί για εκείνους που θέλουν αργό άτμισμα και να απολαμβάνουν την κάθε τζούρα, ενώ η λειτουργία συνεδρίας είναι ιδανική για όσους προτιμούν να απολαμβάνουν πολλές τζούρες στη σειρά χωρίς να χρειάζεται να πατάνε συνεχώς το κουμπί.

Η λειτουργία "κατά παραγγελία" ενεργοποιεί την θέρμανση σε χαμηλή θερμοκρασία που μπορεί να διατηρηθεί εύκολα μέχρι να πατήσετε το κουμπί. Μόλις το πατήσετε, δεν χρειάζεται να το κρατήσετε πατημένο για περισσότερο από πέντε δευτερόλεπτα πριν δονηθεί υποδεικνύοντας πως είναι έτοιμο. Απολαύστε τον ατμό, και μόλις τελειώσετε, αφήστε το κουμπί.

Η λειτουργία συνεδρίας λειτουργεί διατηρώντας τον θάλαμο σε μια προκαθορισμένη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Πατήστε το κουμπί τρεις φορές, κρατήστε το πατημένο μέχρι να σταματήσει να δονείτε, και έπειτα εισπνεύστε δυο ή τρεις φορές μέχρι να αραιώσει ο ατμός. Αν σχεδιάζετε να κάνετε ένα μεγαλύτερο διάλειμμα ανάμεσα στις τζούρες, απλά απενεργοποιήστε το και ενεργοποιήστε το ξανά μόλις είστε έτοιμοι να συνεχίσετε.

Προσαρμόσιμο μέγεθος θαλάμου

Με το Tinymight 2, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος του θαλάμου στις ανάγκες σας, καθώς ο θάλαμος ψύξης μετατοπίζεται προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να αλλάξει μέγεθος. Η επιλογή είναι δική σας, είτε επιθυμείτε να το έχετε στη μέγιστη χωρητικότητα (0.2 γρ. βοτάνων), είτε επιθυμείτε να το ρυθμίσετε σε μικρότερη χωρητικότητα, για μικρότερες δόσεις και μικροδοσολογία.

Έτοιμο για χρήση με κάψουλες δοσολογίας

Αν ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο μικροδοσολογίας, ή απλά επιθυμείτε να διατηρείτε τον θάλαμο πιο καθαρό, η ιδανική λύση είναι οι κάψουλες δοσολογίας. Αυτές οι κάψουλες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον Tinymight 2 και σας επιτρέπουν να απολαύσετε τις ατμιστικές σας συνεδρίες χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το καθάρισμα.

Απλά γεμίστε την κάψουλα με το υλικό που προτιμάτε, και τοποθετήστε την στον θάλαμο. Όχι μόνο το γέμισμα του Tinymight 2 γίνεται πιο γρήγορο, αλλά επίσης μπορείτε να προετοιμάσετε τις δόσεις σας για όταν πάτε κάπου και θέλετε να έχετε έτοιμα τα βότανά σας.

Μια κάψουλα δοσολογίας περιλαμβάνεται δωρεάν όταν αγοράζετε το Tinymight 2 από την MagicVaporizers.

Μεγάλο εύρος θερμοκρασίας (140°C έως 250°C)

Το Tinymight 2 διαθέτει εύρος θερμοκρασίας που ελέγχεται με ακρίβεια μεταξύ 140°C και 250°C που μπορείτε να την ρυθμίσετε γυρίζοντας τον περιστροφικό διακόπτη στο κάτω μέρος της μονάδας. Με το μεγάλο εύρος θερμοκρασία που διαθέτει, θα έχετε την ευχέρεια να πειραματιστείτε και να βρείτε την ιδανική θερμοκρασία για εσάς.

Περιλαμβάνει ένα εργαλείο πολλαπλών χρήσεων

Το βολικό εργαλείο πολλών χρήσεων που περιλαμβάνεται με τον Tinymight 2 βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής, για εύκολη χρήση ενώ ατμίζετε. Αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την μείξη των βοτάνων στο μπολ. Επίσης είναι αρκετά μακρύ για να προσαρμόσετε το μέγεθος του θαλάμου γεμίσματος, επιτρέποντας την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των μικρών και μεγάλων δόσεων.

Γρήγορη φόρτιση μέσω USB-C

Το Tinymight 2 είναι εξοπλισμένο με μια θύρα φόρτισης USB-C και έχει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Μπορεί να φορτιστεί σε λιγότερο από μια ώρα με έναν ταχυφορτιστή (δεν περιλαμβάνεται), έτσι ώστε να μπορείτε να ατμίσετε ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε.

Όταν ενεργοποιείτε τη μονάδα, αυτή δονείται από μια έως τέσσερις φορές, ανάλογα με την στάθμη της μπαταρίας. Επίσης διαθέτει ένα φωτάκι ένδειξης δίπλα στη θύρα φόρτισης, το οποίο αλλάζει από πράσινο σε κόκκινο καθώς η μπαταρία εξαντλείται. Αυτό σας βοηθάει να ελέγχετε το πότε πρέπει να φορτίσετε τη συσκευή σας, έτσι ώστε να απολαμβάνετε τις συνεδρίες σας χωρίς διακοπές.

Αντικαθιστώμενη μπαταρία 18650

Καθώς ο Tinymight 2 λειτουργεί με μια αντικαθιστώμενη μπαταρία 18650, δεν θα χρειάζεται να σταματήσετε τη συνεδρία ατμίσματος αν η μπαταρία εξαντληθεί. Απλά τοποθετήστε μια νέα μπαταρία, και θα συνεχίσετε το άτμισμα σε χρόνο μηδέν!

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη μπαταρία 18650 πέρα από αυτή που συμπεριλαμβάνεται, παρακαλώ σημειώστε πως πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και με ελάχιστη ισχύ ρεύματος 20A.

Κατασκευάζεται για να αντέχει

Όπως είναι αναμενόμενο από ένα vape που κατασκευάζεται στη Φιλανδία, το Tinymight 2 κατασκευάζεται αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας υλικά. Το σώμα του είναι από αμερικάνικο ξύλο καρυδιάς, γνωστό για τις μονωτικές του ποιότητες και την κομψή δομή, πράγμα που διασφαλίζει μια όμορφη και άνετη λαβή. 

Η υπόλοιπη συσκευή κατασκευάζεται από άλλα ανθεκτικά υλικά, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και γυαλί από χαλαζία, που διασφαλίζουν υψηλής ποιότητας απόδοση για πολλά χρόνια.

Πως χρησιμοποιείται ο Tinymight 2

Αυτός είναι ο τρόπος χρήσης του Tinymight 2 στη λειτουργία "κατά παραγγελία":

 1. Ενώ κρατάτε τη μονάδα ανάποδα, αφαιρέστε το στόμιο.
 2. Προσθέστε το υλικό σας από το αντίθετο άκρο του στομίου. Τοποθετήστε το στόμιο πίσω ενώ ακόμα κρατάτε τη μονάδα ανάποδα.
 3. Επιλέξτε την επιθυμητή θερμοκρασία από το κάτω μέρος της συσκευής. Για πιο ελαφρύ ατμό επιλέξτε 3-5, ενώ για μεγαλύτερα σύννεφα επιλέξτε 7-9.
 4. Πατήστε το κουμπί γρήγορα τρεις φορές για ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Περιμένετε για μερικά δευτερόλεπτα.
 5. Το Tinymight 2 είναι πλέον έτοιμο για να θερμάνει τα βότανά σας. Ξεκινήστε την αύξηση της θερμοκρασίας κρατώντας πατημένο το κουμπί και περιμένοντας μέχρι να νοιώσετε μια δόνηση.
 6. Εισπνεύστε από το στόμιο ενώ κρατάτε το κουμπί πατημένο.
 7. Μόλις μείνετε ικανοποιημένοι, αφήστε το κουμπί αλλά συνεχίστε να εισπνέετε μέχρι να φύγει όλος ο ατμός από τη ροή αέρα.
 8. Απολαύστε!
 9. Μόλις τελειώσετε, πατήστε γρήγορα το κουμπί τρεις φορές για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή, η επαναλάβετε τα βήματα από 5 μέχρι τα βότανά σας να γίνουν ανοιχτό καφέ και να σταματήσουν να παράγουν ατμό.

Πως μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία; 

Γυρίστε τον διακόπτη στο κάτω μέρος της συσκευής στον αριθμό που αντιστοιχεί στη θερμοκρασία που επιθυμείτε. Σημειώστε πως στην υψηλότερη ρύθμιση (10), η θερμοκρασία είναι διαφορετική ανάλογα με τη λειτουργία που χρησιμοποιείται.

 1. Κλειδωμένη συσκευή
 2. 140°C
 3. 150°C
 4. 160°C
 5. 170°C
 6. 180°C
 7. 190°C
 8. 200°C
 9. 210°C
 10. 220°C
 11. 230°C / 250°C (λειτουργία συνεδρίας / λειτουργία "κατά παραγγελία")

Πως μπορείτε να καθαρίσετε το Tinymight 2

Ο καθαρισμός του Tinymight 2 είναι εύκολος, καθώς ο γυάλινος σωλήνας, η μονάδα ψύξης και τα φίλτρα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι τα μοναδικά τμήματα που χρειάζονται συχνό καθάρισμα. Μπορούν να ξεπλυθούν με ζεστό νερό και σαπούνι, ή σε κάποιο διάλυμα όπως η ισοπροπυλική αλκοόλη.

Εγγύηση

Όλοι οι Tinymight 2 vaporizers που πωλούνται από την MagicVaporizers, έναν εγκεκριμένο διανομέα των προϊόντων Tinymight, είναι αυθεντικοί και διαθέτουν εγγύηση 3 ετών, με την εγγραφή της συσκευής στον ιστότοπο tinymightvape.com. Η εγγύηση περιορίζεται σε φυσιολογική χρήση.

Οδηγίες Χρήσης

Tinymight 2

Περιεχόμενο

Tinymight 2 [Walnut]

 • Tinymight 2 vaporizer
 • Κάψουλα δοσολογίας*
 • Γυάλινο στόμιο (55 mm)
 • Στόμιο από τιτάνιο (80 mm)
 • Μπαταρία 18650
 • Καλώδιο φόρτισης USB-C
 • Σίτες
 • O-rings
 • Θήκη αποθήκευσης
 • Εγχειρίδιο χρήσης

Tinymight 2 [Purple Heart]

 • Tinymight 2 vaporizer
 • Titanium dosing capsule
 • Stainless steel dosing capsule*
 • Glass mouthpiece (55 mm)
 • Short glass mouthpiece with balls
 • Spare balls
 • 18650 battery
 • USB-C charging cable
 • Screens
 • O-rings
 • Storage pouch
 • Instruction manual

* Περιλαμβάνει μια δωρεάν κάψουλα δοσολογίας με την αγορά του από την MagicVaporizers

Tinymight 2

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 6.1 × 3.7 × 8.8 εκ
Βάρος: 186 γρ
Θέρμανση: Επαγωγική
Χρόνος θέρμανσης: Λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία 18650
Θερμοκρασία: 140°C έως 250°C
Κατασκευαστής: Tinymight
Εγγύηση: 3 έτη
Χώρα κατασκευής: Φιλανδία
Φόρτωση...
Γράψτε την δική σας κριτική για τον Tinymight 2