Vaporizers για κάνναβη κάτω από 100 €

Vaporizers κάτω από 100 €

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρεωκοπήσετε για να μπορέσετε να απολαύσετε μία καλή συνεδρία ατμίσματος. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί, υψηλής ποιότητας οικονομικοί vaporizers που μπορείτε να αποκτήσετε αν ξέρετε που να ψάξετε. Και επειδή είναι οικονομικοί, αυτό δεν σημαίνει πως θα έχετε μία φθηνή εμπειρία.

Αντιθέτως, αυτά τα vapes αναμφισβήτητα θα σας εντυπωσιάσουν με όλα όσα προσφέρουν. Είναι κάτι περισσότερο από μία οικονομική επιλογή, μπορείτε να αναμένετε ποιοτικά συστατικά στο εσωτερικό και το εξωτερικό τους. Για τους λόγους αυτούς, συνεχίστε να διαβάζετε αν θέλετε να εξερευνήσετε τις κορυφαίες μας επιλογές για οικονομικούς vaporizers.

Read more
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. DynaVap M7 - Small
  Βαθμολογία:
  (5)
  DynaVap M7

  85 €

  • Manual heating for complete control
  • Textured stem for enhanced grip and heat dissipation
  • Available in XL size
 2. XMax V3 Pro - Small
  Βαθμολογία:
  XMax V3 Pro

  119 €

  • Θέρμανση σε 15 δευτερόλεπτα
  • Θέρμανση μεταγωγής
  • Εύρος θερμοκρασίας από 100°C έως 220°C
 3. DynaVap M+ - Small
  Βαθμολογία:
  DynaVap M+ (Plus)

  85 € 99 €

  • Χειροκίνητη θέρμανση
  • Σχεδιασμός χωρίς πτερύγια και βελτιωμένη απόδοση
  • Έτοιμο για μικροδοσολογία με προσαρμόσιμο μπολ
 4. AirVape Xs GO Vaporizer
  Βαθμολογία:
  AirVape Xs GO

  73 € 79 €

  • Ελαφρύ και διακριτικό
  • Χρόνος θέρμανσης 20 δευτερόλεπτα
  • 5 επιλογές θερμοκρασίας (180°C έως 215°C)
 5. Flowermate Aura Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Flowermate Aura

  74 € 99 €

  • Σε σχήμα στυλό και διακριτικός
  • 2 ώρες διάρκεια μπαταρίας
  • Πολύ εύκολο στη χρήση
 6. Smono 4 Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Smono 4

  99 €

  • Θερμαίνεται σε μόλις 30 δευτερόλεπτα
  • Εύκολος στον καθαρισμό κεραμικός θάλαμος
  • Μπαταρία 2300 mAh (~10 συνεδρίες)
 7. Smono 3 Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Smono 3

  99 €

  • Θερμαίνεται σε λιγότερο από 35 δευτερόλεπτα
  • Κλειστό σύστημα μεταφοράς θερμότητας
  • 45 λεπτά διάρκεια μπαταρίας
 8. Boundless CFC 2.0 Vaporizer
  Βαθμολογία:
  Boundless CFC 2.0

  89 €

  • Θερμαίνεται σε 30 δευτερόλεπτα
  • Θέρμανση αγωγιμότητας και βελτιωμένη ροή αέρα
  • Μπαταρία που διαρκεί για 15 ατμιστικές συνεδρίες
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στην MagicVaporizers, το οικονομικό σημαίνει ποιοτικό

Όταν αγοράζετε από εμάς, δεν θα λάβετε απλά έναν οποιονδήποτε vaporizer. Έχουμε μόνο τα απολύτως κορυφαία vapes για να διαλέξετε, εννοείται συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών! Όπως το ακούτε, στη MagicVaporizers έχουμε κάτι που θα καλύψει όλες τις ατμιστικές σας ανάγκες.

Για τον λόγο αυτό, μπορείτε να περιμένετε κορυφαία ποιότητα που σίγουρα θα ικανοποιήσει κάθε ατμιστική σας ευχή. Είναι φυσιολογικό να έχετε κάποιες αμφιβολίες όταν ακούτε «οικονομικά vapes». Αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, πως δεν υπάρχει τίποτα φθηνό στα vapes μας, πέρα από την τιμή τους.

Παλιότερα, ένας φθηνός vaporizer σήμαινε ακριβώς αυτό. Όμως φτάνοντας στο σήμερα, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Γι’ αυτό φροντίσαμε να έχουμε στο απόθεμά μας μόνο τα καλύτερα ανάμεσα στα καλύτερα, με κάποια κρυμμένα διαμάντια που παράγουν ποιοτικό ατμό αλλά σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Εννοείται πως μπορείτε να αποκτήσετε κάτι με προηγμένες λειτουργίες χωρίς να συμβιβαστείτε στην ποιότητα. Ισχύει πως είναι κάποια πράγματα που πρέπει να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για να τα αποκτήσετε. Αλλά για μία πολύ ικανοποιητική συνεδρία ατμίσματος, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ξοδέψετε περισσότερα από αυτά που αντέχει η τσέπη σας.

Οικονομικά vapes

Επιτρέψτε μας στην συνέχεια να σας συστήσουμε κάποια οικονομικά vapes που διαθέτουμε για να τα αξιολογήσετε μόνοι σας. Βεβαιωθείτε πως αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωση, θα εξερευνήσετε και την υπόλοιπες συσκευές που διαθέτουμε. Εκεί θα μπορέσετε να βρείτε πολλούς vaporizers οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Flowermate Aura

Το Flowermate Aura είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, καθώς σας παρέχει απίστευτη ευκολία σε μία ιδιαίτερα οικονομική τιμή. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά συμπαγές και ελαφρύ, αλλά μπορεί να ατμοποιήσει βότανα, έλαια και κεριά. Και επιπλέον, παρέχει εντυπωσιακή ζωή μπαταρίας, η οποία κρατάει μέχρι και 2 ώρες μετά από κάθε φόρτιση.

Όταν ατμίζετε όσο βρίσκεστε εν κινήσει, δεν έχετε και πολύ χρόνο για να περιμένετε μέχρι να θερμανθεί η συσκευή σας. Για τον λόγο αυτό, όταν και αν επενδύσετε στο Aura, θα κερδίσετε εξαιρετικά γρήγορη θέρμανση της συσκευής, η οποία διασφαλίζει την βέλτιστη ευκολία σας.

Ο έλεγχος της θερμοκρασίας του Aura είναι πολύ πιο εύκολος σε σύγκριση με άλλες συσκευές, γεγονός που το καθιστά έναν εξαιρετικό οικονομικό vaporizer τόσο για τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους ατμιστές.

Κατασκευασμένος με την αποτελεσματική μόνωση στην θέρμανση κατά νου, μπορείτε να περιμένετε την βέλτιστη ποιότητα ατμού σε κάθε χρήση. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η εταιρεία Flowermate εξόπλισε το Aura με μία πρακτική οθόνη LED έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε την τρέχουσα θερμοκρασία της συσκευής ανά πάσα στιγμή.

DynaVap M 2021

TΑυτή η όμορφη συσκευή από ανοξείδωτο ατσάλι αξιοποιεί υβριδική θέρμανση για να παράγει ατμό ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αν σας ενδιαφέρει η μικροδοσολογία, τότε το DynaVap M είναι ακριβώς η συσκευή που σας ταιριάζει. Όχι μόνο είναι εύκολη στην χρήση, αλλά αυτός ο οικονομικός vaporizer είναι πρακτικά άφθαρτος, διασφαλίζοντας έτσι πως θα αποκτήσετε μία συσκευή που θα αντέξει πολλά από την φθορά της χρήσης.

Και επειδή είναι πιο μικρό και από ένα στυλό, μπορείτε να το κρύψετε με μεγάλη ευκολία σε μία τσέπη και να μην σας καταλάβει κανείς. Καθώς είναι ένας vaporizer που θερμαίνεται χειροκίνητα, μπορείτε πάντα να ελέγχετε ακριβώς πόση θερμότητα χρησιμοποιείται. Επιπλέον, υπάρχει ένα εξατομικευμένο μπολ που σας προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές λειτουργίας: 0.1 γραμμάρια ή 0.05 γραμμάτια.

Χάρις στο χαρακτηριστικό του αυτό, θα ανακαλύψετε πως ακόμα και η πιο μικρή ποσότητα βοτάνου, σας παρέχει τέλειο ατμό. Το γέμισμα είναι επίσης γρήγορο και εύκολο, καθιστώντας το DynaVap μία συσκευή που πρέπει να αποκτήσετε αν εκτιμάτε την ευκολία.

Smono 4

Μήπως ψάχνετε έναν οικονομικό vaporizer που θα σας παρέχει εξαιρετικά γρήγορη θέρμανση για όταν ατμίζετε εν κινήσει; Τότε δεν χρειάζεται να ψάξετε κάτι άλλο, γιατί το Smono 4 είναι εδώ. Με την λειτουργία θέρμανσης σε 30 δευτερόλεπτα που διαθέτει, θα μπορείτε να ατμίσετε λίγο στα γρήγορα και χωρίς να περιμένετε καθόλου.

Αυτή η οικονομική συσκευή είναι εξοπλισμένη με έναν κεραμικό θάλαμο που είναι ιδιαίτερα εύκολος στον καθαρισμό. Επιπλέον, το γυάλινο ακροστόμιο διασφαλίζει μία ποιοτική εμπειρία ατμίσματος. Με την συσκευή αυτή θα μπορείτε να ατμίζετε βότανα, κεριά και έλαια.

Ως μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τους αρχάριους, το Smono 4 είναι απλό στον σχεδιασμό του αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην παραγωγή ποιοτικού ατμού. Και επιπλέον, διαθέσει μία μπαταρία 2300 mAh η οποία είναι ικανή να σας παρέχει μέχρι και 10 ατμιστικές συνεδρίες με μία μόνο φόρτιση.

Και όταν χρειαστεί να το συνδέσετε στην πρίζα για να το φορτίσετε, η φόρτιση μέσω USB, ολοκληρώνεται σε μόλις 1.5 ώρα. Δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσο φορτίζει, αλλά σε μόλις μιάμιση ώρα, θα μπορείτε να επιστρέψετε στο άτμισμα πριν προλάβετε καν να το αντιληφθείτε.

Περίληψη

Μην παραλείψετε να τσεκάρετε και τα υπόλοιπα προϊόντα της MagicVaporizers για επιλογές που θα καλύψουν όλες τις ατμιστικές σας ανάγκες. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την ποιότητα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε, γι’ αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε κάποια ερώτηση. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Όχι μόνο έχουμε στο απόθεμά μας μια μεγάλη ποικιλία από οικονομικούς vaporizers, αλλά επίσης θα μπορέσετε να βρείτε επιτραπέζιες και φορητές μονάδες. Τσεκάρετε τις τελευταίες μας παραλαβές σε περίπτωση που θέλετε να δείτε τις νεότερες προσθήκες μας. Εκεί, παρουσιάζουμε τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στη βιομηχανία του ατμίσματος.. Εάν θέλετε να μείνετε στην αιχμή της τεχνολογίας του ατμίσματος, αυτές είναι οι συσκευές που αποζητάτε.