COVID-19: Οι αποθήκη μας δεν έχει επιρρεαστεί. Χρόνος αποστολής είναι 1 έως 3 εργάσιμες μέρες.

Boundless CFC 2.0

Βαθμολογία:
4.15

84 € 89 € Γλιτώνετε: 5 €

SKU
SKU940
Η On Balance Champion είναι Ζυγαριά Ακριβείας που μπορεί να ζυγίσει μέχρι 500 g με 0,01 g ακρίβεια
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 500 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 500 g, 17,64 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

Αυτές οι Σίτες Στομίου χωράνε τέλεια μέσα στο Boundless CFC 2.0 και αποτρέπουν οποιοδήποτε υλικό από το να εισέλθει μέσα στο στόμιο.
Boundless CFC 2.0 - Σίτες Στομίου
4,50 € 6 €

Διατηρήστε το Boundless CFC 2.0 φρέσκο με αυτές τις Σίτες Στομίου. Η σίτα στομίου τοποθετείται στο εσωτερικό του στομίου και αποτρέπει τα βότανα από το να εισέλθουν στο στόμιο. 

Περιλαμβάνει:

 • Σίτες Στομίου (2)

Προορίζεται για χρήση με: Boundless CFC 2.0.

Αυτές οι Σίτες Θαλάμου χωράνε τέλεια μέσα στο Boundless CFC 2.0 και αποτρέπουν οποιοδήποτε υλικό από το να εισέλθει στον στοιχείο θέρμανσης.
Boundless CFC 2.0 - Σίτες Θαλάμου
4,50 € 6 €

Οι Σίτες Θαλάμου πρέπει να τοποθετούνται στο κάτω μέρος του θαλάμου βοτάνων του Boundless CFX 2.0 για να διασφαλιστεί πως δεν υπάρχει άμεση επαφή μεταξύ του στοιχείου θέρμανσης και των βοτάνων που βρίσκονται εντός του θαλάμου. 

Περιλαμβάνει:

 • Σίτες θαλάμου (2)

Προορίζεται για χρήση με: Boundless CFC 2.0.

Boundless CFC 2.0 - Στόμιο
Boundless CFC 2.0 - Στόμιο
14,25 € 19 €

Το Boundless CFC 2.0 Στόμιο είναι ένα ανταλλακτικό κομμάτι για το Boundless CFC 2.0 σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσετε το στόμιο. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό και περιλαμβάνει μία σίτα που φιλτράρει διπλά τον ατμό πριν φτάσει στα χείλη σας. 

Περιλαμβάνει:

 • Στόμιο (1)
 • Σίτα στομίου (1)

Προορίζεται για χρήση με: Boundless CFC 2.0.

Xαρακτηριστικά

 • Ελαφρύ & μικρό 
 • Πλήρης έλεγχος θερμοκρασίας 
 • Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας
 • Φόρτιση USB 
 • Γρήγορη θέρμανση 
 • Εξαιρετική ροή αέρα
 • Συμπεριλαμβάνει προσαρμογέα νερόπιπας
 • Εύκολος καθαρισμός

Σε ποιόν ταιριάζει το Boundless CFC 2.0;

Το Boundless CFC 2.0 είναι η βελτιωμένη έκδοση του Boundless CFC με πολλές μετατροπές και βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Αν ψάχνετε έναν έμπιστο, διακριτικό vaporizer που προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ φορητότητας και εντυπωσιακής απόδοσης, τότε σίγουρα πρέπει να κοιτάξετε τον Boundless CFC 2.0. Είναι στο μέγεθος τσέπης χωρίς να υστερεί σε υψηλή ποιότητα ατμού ή πρωτοποριακή τεχνολογία, για να μπορείτε έτσι να απολαμβάνετε εξαιρετικό ατμό τόσο στο σπίτι σας όσο και εκτός αυτού. 

Μικρός & Διακριτικός  

Το Boundless CFC 2.0 είναι γνωστό για την δυνατότητά του να χωράει σε κάθε σχεδόν τσέπη, πράγμα που τον καθιστά εξαιρετική επιλογή αν απολαμβάνετε το άτμισμα εκτός σπιτιού. Το σχήμα του είναι λεπτό και μπορεί να κρυφτεί στην παλάμη του χεριού σας, ανοίγοντας τον δρόμο για το διακριτικό άτμισμα κάθε στιγμή. 

Ο σχεδιασμός του Boundless CFC 2.0 έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το ενισχυμένο στόμιο και το σκληρό εξωτερικό του περίβλημα συνεισφέρουν στη μέγιστη αντοχή του. Αυτός ο vaporizer έχει κατασκευαστεί για να αντέχει στο χρόνο, διατηρώντας την κομψή, διακριτική του εμφάνιση. 

Εντυπωσιακή Διάρκεια Μπαταρίας 

Το Boundless CFC 2.0 είναι μίνιμαλ, γι' αυτό είναι λογικό κάποιος να πιστέψει πως η μπαταρία του δεν διαρκεί πολύ. Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια, καθώς αυτός ο vaporizer διαρκεί μέχρι και για 10 ατμιστικές συνεδρίες με πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Χρειάζεται περίπου 3 ώρες για να ξαναφορτιστεί η μπαταρία, και καθώς φορτίζει μέσω θύρας USB, μπορείτε να το φορτίσετε παντού με ένα power bank!

Πλήρης Έλεγχος Θερμοκρασίας & Γρήγορη Θέρμανση

Δεν περιορίζεστε στις προεπιλεγμένες θερμοκρασίες με τον Boundless CFC 2.0 καθώς μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε θερμοκρασία μεταξύ 60°C και 230°C. Θερμαίνεται πλήρως σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, και έτσι δε χρειάζεται να περιμένετε πολύ για να ατμίσετε. Ακόμα καλύτερα, η βολική ψηφιακή του οθόνη παρέχει ακριβείς μετρήσεις θερμοκρασίας και κατάστασης μπαταρίας καθώς χρησιμοποιείται. 

Βελτιωμένη Ροή Αέρα 

Το Boundless CFC 2.0 έχει εξαιρετικά βελτιωμένη ροή αέρα σε σχέση με τον προκάτοχό του και εγγυάται έτσι εξαιρετικά πυκνό και εύγευστο ατμό κάθε φορά. Το στόμιό του είναι πλήρως ανθεκτικό στη ζέστη για βολική χρήση, και ο εξαιρετικής ποιότητας ατμός που παράγεται είναι πολύ εντυπωσιακός. 

Εύκολη Συντήρηση 

Λόγω του απλού σχεδιασμού του Boundless CFC 2.0, δε θα δυσκολευτείτε ποτέ να το κρατάτε καθαρό. Στην πραγματικότητα, τα μόνα εξαρτήματα που θέλουν καθαρισμό είναι η ψηφιακή οθόνη του, το στόμιο και ο εσωτερικός θάλαμος, ενώ όλα αυτά είναι εύκολο να καθαριστούν μεταξύ των ατμιστικών συνεδριών. 

Εγγύηση

Όλοι οι vaporizers Boundless CFC 2.0 που πωλούνται από την MagicVaporizers, έναν πιστοποιημένο διανομέα της εταιρίας Boundless, είναι αυθεντικοί και έρχονται με 3 χρόνια εγγύηση. 

Boundless CFC 2.0

Περιεχόμενο

 • Vaporizer Boundless CFC 2.0
 • Προσαρμογέας νερόπιπας 
 • Εργαλείο ανάμειξης
 • Βουρτσάκι καθαρισμού 
 • Καλώδιο φόρτισης USB 
 • Οδηγίες Χρήσης
Boundless CFC 2.0

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 13,0 x 3,3 x 3,3 cm
Βάρος: 227 g
Θέρμανση: Αγωγιμότητα
Χρόνος θέρμανσης: 30 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (1200 mAh)
Θερμοκρασία: 60°C έως 230°C
Κατασκευαστής: Boundless
Εγγύηση: 3 έτη
Χώρα κατασκευής: Κίνα
Αξιολογείτε:Boundless CFC 2.0
Βαθμολογία