Boundless CFX

Βαθμολογία:
4.55

139 € 169 € Γλιτώνετε: 30 €

SKU
ignore-this-75
Δωρέαν Αποστολή
Το TightVac MiniVac διατηρεί τα βότανά σας φρέσκα και περιορίζει την μυρωδιά μέσα
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα βότανά σας είναι ένα αυθεντικό TightVac MiniVac! Αφού προσθέσετε τα βότανά σας και κλείσετε το καπάκι, πατήστε το κουμπί για να αποκλείσετε τον αέρα. Τα βότανά σας τώρα διατηρούνται φρέσκα και δε διαφεύγει καμία μυρωδιά από το MiniVac. Για να το ανοιξετε, πατήστε ξανά το κουμπί για να αφαιρέσετε το καπάκι. 

Το TightVac MiniVac έχει χωρητικότητα 0,12 L δηλαδή χωράει περίπου 10 έως 30 γραμμάρια βοτάνων, ανάλογα με την πυκνόητα των βοτάνων. Χάρις τον καινοτόμο του σχεδιασμό είναι πολύ ανθεκτικό, πλήρως αεροστεγές, και εντελώς αδιάβροχο. 

Boundless - Κάψουλα για Υγρά/Κεριά
Boundless - Κάψουλα Συγκεντρώσεων
3,75 € 5 €

Η Κάψουλα Συγκεντρώσεων πρέπει να χρησιμοποιείται όταν θέλετε να ατμοποιήσετε συγκεντρώσεις, όπως κεριά και έλαια με τον vaporizer Boundless. Απλά τοποθετήστε τη συγκέντρωση πάνω στο βαμβάκι μέσα στην κάψουλα και έπειτα εισάγετε την κάψουλα στον vaporizer.

Προορίζεται για χρήση με: Boundless CFV, Boundless CFX.

Boundless CFX - Σίτες Θαλάμου
Boundless CFX - Σίτες Θαλάμου
4,50 € 6 €

Οι Σίτες Θαλάμου τοποθετούνται στο κάτω μέρος του θαλάμου βοτάνων στο Boundless CFX για να διασφαλίσουν πως δεν θα υπάρξει άμεση επαφή μεταξύ του στοιχείου θέρμανσης και των βοτάνων που βρίσκονται μέσα στον θάλαμο. 

Περιλαμβάνει:

 • Σίτες Θαλάμου (2)

Προορίζεται για χρήση με: Boundless CFX.

Boundless CFX - Σίτες Στομίου
Boundless CFX - Σίτες Στομίου
4,50 € 6 €

Κρατήστε τον Boundless CFX σας καινούργιο με αυτές τις ανταλακτικές Σίτες Στομίου. Η σίτα στομίου πρέπει να βρίσκεται στο μέρα μέρος του στομίου και αποτρέπει τα βότανα από το να εισέλθουν στο στόμιο. 

Περιλαμβάνει:

 • Σίτες Στομίου (2)

Προορίζεται για χρήση με: Boundless CFX.

Συνδέστε την αγαπημένη σας νερόπιπα, το bong ή το bubbler στον Boundless CFX σας με αυτόν τον Προσαρμογέα Νερόπιπας.
Boundless CFX - Προσαρμογέας Νερόπιπτας
18,75 € 25 €

Ο Προσαρμογέας Νερόπιπας ταιριάζει σε αρσενικούς (10 mm, 14 mm, και 18 mm) και θηλυκούς (14 mm και 18 mm) σωλήνες. Χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα νερόπιπας με τον Boundless CFX όχι μόνο βοηθά στο να μην έχετε κάποια ενόχληση από τον καυτό ατμό αλλά επίσης ενισχύει την γεύση. 

Προορίζεται για χρήση με το: Boundless CFX.

Boundless CFX - Στόμιο
Boundless CFX - Στόμιο
14,25 € 19 €

Το Boundless CFX Στόμιο είναι ανταλλακτικό κομμάτι για τον Boundless CFX σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσετε το στόμιο. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό και περιλαμβάνει μια σίτα που φιλτράρει επιπλέον τον ατμό καθώς φτάνει στα χείλη σας.

Περιλαμβάνει:

 • Στόμιο (1)
 • Σίτα Στομίου (1)

Προορίζεται για χρήση με: Boundless CFX.

Η On Balance Champion είναι Ζυγαριά Ακριβείας που μπορεί να ζυγίσει μέχρι 500 g με 0,01 g ακρίβεια
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 1000 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 1000 g, 35,28 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

Χαρακτηριστικά

 • Νέα Έκδοση! (2021.09)
 • Χρόνος θέρμανσης 20 δευτερόλεπτα 
 • Απομονωμένη ροή αέρα 
 • Πλήρης έλεγχος θερμοκρασίας 
 • Ψηφιακή οθόνη OLED 
 • Κεραμικός θάλαμος μεγάλης χωρητικότητας 
 • Για χρήση με βότανα & συγκεντρώσεις 
 • Εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας

Σε ποιόν ταιριάζει το Boundless CFX;

Αν θέλετε ένα φορητό, εύκολο στη χρήση vaporizer που κάνει τη δουλειά του χωρίς να παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες, τότε το Boundless CFX είναι η τέλεια λύση. Αυτός ο μικρός vaporizer ταιριάζει σε έμπειρους αλλά και αρχάριους χρήστες καθώς είναι ιδιαίτερα δυνατό χωρίς να είναι μεγάλο σε μέγεθος ή περίπλοκο στη χρήση. Είναι εύκολο στη μεταφορά και έχει εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας που κάνει το άτμισμα οπουδήποτε γρήγορο και εύκολο. 

Εύκολο στη Χρήση 

Το Boundless CFX είναι ίσως ο πιο βολικός vaporizer στην αγορά καθώς δεν απαιτεί καθόλου εμπειρία στη χρήση. Λειτουργεί τέλεια με μικρές και μεγάλες ποσότητες βοτάνων και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη τεχνική για την καλή παραγωγή ατμού. Η δυνατότητα του εντυπωσιακά μεγάλου κεραμικού θαλάμου σας επιτρέπει να ατμίζετε επί μακρόν χωρίς προβλήματα, ωστόσο είναι ικανό να λειτουργήσει και με μικρότερες ποσότητες βοτάνων. 

Απομονωμένη Ροή Αέρα 

Η απομονωμένη ροή αέρα εγγυάται πως ο ατμός πάντα διαχωρίζεται από τον εσωτερικό ηλεκτρονικό μηχανισμό και εσείς λαμβάνετε καθαρή γεύση. Η γεύση και η ποιότητα του ατμού που παράγεται εντυπωσιάζει και η όλη διαδικασία εισπνοής είναι εύκολη - ειδικά για αρχάριους. 

Εντυπωσιακός Χρόνος Θέρμανσης & Διάρκεια Μπαταρίας 

Το Boundless CFX είναι εξοπλισμένο με 80 watt ενέργειας και μπορεί να θερμανθεί πλήρως σε μόλις 20 δευτερόλεπτα! Ο γρήγορος χρόνος θέρμανσης σας επιτρέπει να ξεκινήσετε σχεδόν αμέσως επιτρέποντας έτσι το αυθόρμητο άτμισμα. Μπορείτε να έχετε 15 πεντάλεπτες συνεδρίες ατμίσματος από μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. 

Φορητό 

Δεν θα είστε περιορισμένοι στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας το Boundless CFX καθώς το μικρό του μέγεθος το κάνει να χωρά εύκολα σε κάθε τσάντα ή μεγάλη τσέπη όταν χρειάζεται να πάτε κάπου. Αυτός ο vaporizer είναι ελαφρύς και έχει διαστάσεις μόλις 7 x 3.2 x 13 cm.  Μοιάζει με κινητό τηλέφωνο στην εμφάνιση, είναι διακριτικό και έχει βολικό περίβλημα σιλικόνης για να μη γλιστράει από το χέρι σας ή ζεσταθεί υπερβολικά κατά τη διάρκεια του ατμίσματος. 

Βολικό με Πλήρη Έλεγχο Θερμοκρασίας 

Το Boundless CFX είναι ικανό να ατμοποιήσει βότανα αλλά και συγκεντρώσεις με ευκολία. Ακόμα συμπεριλαμβάνεται μία ξεχωριστή κάψουλα ειδικά για τις συγκεντρώσεις. Θα έχετε πλήρη έλεγχο στη θερμοκρασία της συσκευής και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την πυκνότητα του ατμού ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε βότανα ή συγκεντρώσεις μπορείτε να διαλέξετε βαθμούς μεταξύ 38°C και 221°C.

Εγγύηση

Όλοι οι vaporizers Boundless CFX που πωλούνται από την MagicVaporizers, έναν εγκεκριμένο διανομέα της Boundless, είναι αυθεντικοί και έχουν 2 χρόνια εγγύηση. 

Οδηγίες Χρήσης

Boundless CFX

Περιεχόμενο

 • Vaporizer Boundless CFX 
 • Κωλώδιο USB 
 • Κάψουλα συγκεντρώσεων 
 • Εργαλείο ανάμειξης
 • Βουρτσάκι καθαρισμού
 • Οδηγίες Χρήσης
Boundless CFX

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 7,0 × 3,2 × 12,9 cm
Βάρος: 208 g
Θέρμανση: Υβριδική (Αγωγιμότητα+Συναγωγή)
Χρόνος θέρμανσης: 20 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (2 x 2500 mAh)
Θερμοκρασία: 37°C έως 221°C
Κατασκευαστής: Boundless
Εγγύηση: 2 χρόνια
Χώρα κατασκευής: Κίνα
Γράψτε την δική σας κριτική για τον Boundless CFX
Αξιολογείτε:Boundless CFX
Βαθμολογία