AirVape Xs GO

Βαθμολογία:
AirVape Xs GO 4.3 5

69 € 79 € Γλιτώνετε: 10 €

SKU
ignore-this-69
Δωρέαν Αποστολή
Το TightVac MiniVac διατηρεί τα βότανά σας φρέσκα και περιορίζει την μυρωδιά μέσα
TightVac - MiniVac 0,12 L
7 € 9 €

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα βότανά σας είναι ένα αυθεντικό TightVac MiniVac! Αφού προσθέσετε τα βότανά σας και κλείσετε το καπάκι, πατήστε το κουμπί για να αποκλείσετε τον αέρα. Τα βότανά σας τώρα διατηρούνται φρέσκα και δε διαφεύγει καμία μυρωδιά από το MiniVac. Για να το ανοιξετε, πατήστε ξανά το κουμπί για να αφαιρέσετε το καπάκι. 

Το TightVac MiniVac έχει χωρητικότητα 0,12 L δηλαδή χωράει περίπου 10 έως 30 γραμμάρια βοτάνων, ανάλογα με την πυκνόητα των βοτάνων. Χάρις τον καινοτόμο του σχεδιασμό είναι πολύ ανθεκτικό, πλήρως αεροστεγές, και εντελώς αδιάβροχο. 

Αυτός ο φορτιστής USB από την Storz & Bickel είναι εξαιρετική επιλογή για τον Crafty ή τον Crafty+ vaporizer.
Φορτιστής USB
11 € 15 €

Αυτός ο Φορτιστής USB από την Storz & Bickel υποστηρίζει 2.0 A στα 10 W και είναι ένα καταπληκτικό αξεσουάρ για τον micro-USB vaporizer.

Προστατέψτε το AirVape Xs GO με αυτό το περίβλημα.
AirVape Xs GO - Περίβλημα
19 € 25 €

Το Περίβλημα καθιστά το AirVape Xs GO αδιάβροχο, το προστατεύει από τη μυρωδιά και καθιστά εύκολο τον καθαρισμό του, κάνοντάς το το τέλειο αξεσουάρ αν περνάτε πολύ χρόνο έξω από το σπίτι σας. Ακόμα έχει έξτρα αποθηκευτικό χώρο για βότανα. 

Προορίζεται για χρήση με το: AirVape Xs GO.

AirVape Xs GO - Σίτες (6-κομμάτια)
AirVape Xs GO - Σίτες
10 € 13 €

Οι AirVape Xs GO Σίτες είναι αυτό που χρειάζεστε αν θέλετε να αντικαταστήσετε τις σίτες της αρχικής συσκευασίας. 

Συμπεριλαμβάνει:

 • Σίτες στομίου (3)
 • Σίτες θαλάμου (3)

Προορίζεται για χρήση με το: AirVape Xs GO.

Θέλετε να ατμίσετε συγκεντρώσεις όπως έλαια και κεριά με το AirVape Xs GO? Αγοράστε αυτό το Κέρινο Pax!
AirVape Xs GO - Κέρινο Pad
10 € 13 €

Με αυτό το Κέρινο Pad μπορείτε να ατμίσετε συγκεντρώσεις όπως κεριά και έλαια με το AirVape Xs GO σας. Απλά τοποθετήστε το pad στον θάλαμο και βάλτε τη συγκέντρωση πάνω από αυτό. 

Προορίζεται για χρήση με το: AirVape Xs GO.

AirVape Xs GO - Στόμιο
AirVape Xs GO - Στόμιο
10 € 13 €

Το AirVape Xs GO Στόμιο έχει όλα όσα χρειάζεστε για να αντικαταστήσει το αρχικό στόμιο της συσκευής. 

Συμπεριλαμβάνει:

 • Μαγνητικό στόμιο (1)
 • Σίτα (1)
 • Κεραμικό κουτί ροής αέρα (1)

Προορίζεται για χρήση με το: AirVape Xs GO.

Η On Balance Champion είναι Ζυγαριά Ακριβείας που μπορεί να ζυγίσει μέχρι 500 g με 0,01 g ακρίβεια
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
19 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 1000 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 1000 g, 35,28 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

Χαρακτηριστικά

 • Νέα Έκδοση! (2022.04)
 • Ελαφρύ & διακριτικό 
 • Υβριδική θέρμανση 
 • Μεγάλη ζωή μπαταρίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ φορτίζει 
 • Γρήγορη θέρμανση 
 • Εύκολο στη χρήση

Σε ποιόν ταιριάζει το AirVape Xs;

Το AirVape Xs GO είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους χρήστες, λόγω του μικρού του μεγέθους και της υψηλής απόδοσης. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το AirVape Xs, αυτός ο vaporizer έχει μικρότερο, πιο διακριτικό μέγεθος που εγγυημένα χωράει στην παλάμη του χεριού σας διασφαλίζοντας διακριτικότητα. Είναι εύκολο στη χρήση καθώς υπάρχει μόνο ένα κουμπί ελέγχου και μια επιλογή πέντε θερμοκρασιών για να διαλέξετε. Αν ψάχνετε για έναν μικρό vaporizer που παράγει υψηλής ποιότητας ατμό χωρίς πολλές δυσκολίες, σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι με το AirVape Xs GO.

Κομψός Σχεδιασμός

Το μεγαλύτερο προτέρημα του AirVape Xs GO είναι το εντυπωσιακά μικρό του μέγεθος. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χωράει σε κάθε τσέπη ή τσάντα χωρίς να είναι βαρύ, και ζυγίζει μόλις 57 γραμμάρια, πράγμα που το καθιστά εύκολο στη μεταφορά οπουδήποτε. Το στόμιο είναι μαγνητικό και είναι εύκολο να το αφαιρέσετε για να γεμίσετε ή να καθαρίσετε το vaporizer.

Υβριδική Θέρμανση

Το AirVape Xs GO χρησιμοποιεί τόσο την τυπική μέθοδο θέρμανσης (θερμαινόμενος αέρας) αλλά και θέρμανση αγωγής (θέρμανση μέσω σημείου επαφής), επιτρέποντας στα βότανα να θερμαίνονται ομοιόμορφα για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Συνδυάστε την υβριδική θέρμανση με ένα διπλό σύστημα φιλτραρίσματος που εντοπίζεται τόσο στο στόμιο και τον θάλαμο και θα έχετε έναν vaporizer που εγγυημένα θα αποδίδει εύγευστα και πυκνά σύννεφα ατμού κάθε φορά. Το AirVape Xs GO μπορεί να φαίνεται μικρό, αλλά εξαιρετικά αποδοτικό παρά το βάρος του.

Τεχνολογία "Pass-Through"  

Οι μικροί vaporizers έχουν φτάσει πλέον στο ίδιο επίπεδο με τους μεγαλύτερους, ένα από τα μειονεκτήματα των οποίων ήταν πως με το που τελείωνε η μπαταρία έπρεπε να περιμένετε να ξαναφορτίσει πριν χρησιμοποιηθεί εκ νέου. Το AirVape Xs GO λύνει αυτό το πρόβλημα χάρις στην τεχνολογία "pass-through" που σημαίνει πως μπορείτε να φορτίζετε και να χρησιμοποιείτε αυτό το vaporizer ταυτόχρονα! Η μπαταρία είναι αρκετά μεγάλη (1200 mAh), ώστε ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, αλλά τις μέρες που το χρησιμοποιείτε, θα σας σώζει τη ζωή. 

Εύκολο στη Χρήση

Το AirVape Xs GO έχει ένα μόνο κουμπί που εκτελεί όλες τις λειτουργίες, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για αρχάριους που ενδέχεται να μη χρειάζονται όλα τα χαρακτηριστικά προχωρημένων και ακριβών συσκευών. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο απλά, αυτός ο vaporizer έχει ενσωματωμένο εργαλείο που σας επιτρέπει να ανακατεύετε τα βότανα ενώ ατμίζετε.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 5 προεπιλεγμένων θερμοκρασιών (180, 190, 200, 207 and 215°C). Το να αλλάξετε και να επιλέξετε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία είναι πολύ απλό, γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού και χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Ωστόσο, αν θέλετε πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας που αποδίδει ο vaporizer σας, μπορεί να βρείτε το AirVape Xs GO κάπως περιοριστικό. 

Εγγύηση

Το AirVape Xs GO περιλαμβάνει εγγύηση 3 ετών από τη MagicVaporizers και επιπλέον περιορισμένη εγγύηση από τον κατασκευαστή. 

Οδηγίες Χρήσης

AirVape Xs GO

Περιεχόμενο

 • Vaporizer AirVape Xs GO 
 • Καλώδιο USB 
 • Εργαλείο καθαρισμού 
 • Εργαλείο ανάμειξης
 • Σίτα
 • Οδηγίες Χρήσης
AirVape Xs GO

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 2,5 × 10,0 cm
Βάρος: 57 g
Θέρμανση: Υβριδική (Μετατροπή+Αγωγή)
Χρόνος θέρμανσης: 20 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (1200 mAh)
Θερμοκρασία: 180°C έως 215°C
Κατασκευαστής: AirVape
Εγγύηση: 3 χρόνια+
Χώρα κατασκευής: Κίνα
Γράψτε την δική σας κριτική για τον AirVape Xs GO
Αξιολογείτε:AirVape Xs GO
Βαθμολογία