COVID-19: Οι αποθήκη μας δεν έχει επιρρεαστεί. Χρόνος αποστολής είναι 1 έως 3 εργάσιμες μέρες.

AirVape Xs GO

Βαθμολογία:
4.55

69 € 79 € Γλιτώνετε: 10 €

SKU
SKU2000
Η On Balance Champion είναι Ζυγαριά Ακριβείας που μπορεί να ζυγίσει μέχρι 500 g με 0,01 g ακρίβεια
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 500 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 500 g, 17,64 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

AirVape Xs GO - Σίτες (6-κομμάτια)
AirVape Xs GO - Σίτες
9,75 € 13 €

Οι AirVape Xs GO Σίτες είναι αυτό που χρειάζεστε αν θέλετε να αντικαταστήσετε τις σίτες της αρχικής συσκευασίας. 

Συμπεριλαμβάνει:

 • Σίτες στομίου (3)
 • Σίτες θαλάμου (3)

Προορίζεται για χρήση με το: AirVape Xs GO.

AirVape Xs GO - Στόμιο
AirVape Xs GO - Στόμιο
9,75 € 13 €

Το AirVape Xs GO Στόμιο έχει όλα όσα χρειάζεστε για να αντικαταστήσει το αρχικό στόμιο της συσκευής. 

Συμπεριλαμβάνει:

 • Μαγνητικό στόμιο (1)
 • Σίτα (1)
 • Κεραμικό κουτί ροής αέρα (1)

Προορίζεται για χρήση με το: AirVape Xs GO.

Χαρακτηριστικά

 • Ελαφρύ & διακριτικό 
 • Υβριδική θέρμανση 
 • Μεγάλη ζωή μπαταρίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ φορτίζει 
 • Γρήγορη θέρμανση 
 • Εύκολο στη χρήση

Σε ποιόν ταιριάζει το AirVape Xs;

Το AirVape Xs GO είναι μια εξαιρετική επιλογή και για αρχάριους και για προχωρημένους χρήστες λόγω του μικρού του μεγέθους και της υψηλής απόδοσης. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το the AirVape Xs, αυτός ο vaporizer έχει μικρότερο, πιο διακριτικό μέγεθος που εγγυημένα χωράει στην παλάμη του χεριού σας διασφαλίζοντας διακριτικότητα. Είναι εύκολο στη χρήση καθώς υπάρχει μόνο ένα κουμπί ελέγχου και μια επιλογή πέντε θερμοκρασιών για να διαλέξετε. Αν ψάχνετε για έναν μικρό vaporizer που παράγει υψηλής ποιότητας ατμό χωρίς πολλές δυσκολίες, σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι με το AirVape Xs GO.

Κομψός Σχεδιασμός

Το μεγαλύτερο προτέρημα του AirVape Xs GO είναι το εντυπωσιακά μικρό του μέγεθος. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χωράει σε κάθε τσέπη ή τσάντα χωρίς να είναι βαρύ, και ζυγίζει μόλις 57 γραμμάρια, πράγμα που το καθιστά εύκολο στη μεταφορά οπουδήποτε. Το στόμιο είναι μαγνητικό και είναι εύκολο να το αφαιρέσετε για να γεμίσετε ή να καθαρίσετε τον vaporizer.

Υβριδική Θέρμανση

Το AirVape Xs GO χρησιμοποιεί τόσο την τυπική μέθοδο θέρμανσης (θερμαινόμενος αέρας) αλλά και θέρμανση αγωγής (θέρμανση μέσω σημείου επαφής), επιτρέποντας στα βότανα να θερμαίνονται ομοιόμορφα για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Συνδυάστε την υβριδική θέρμανση με ένα διπλό σύστημα φιλτραρίσματος που εντοπίζεται τόσο στο στόμιο και τον θάλαμο και θα έχετε έναν vaporizer που εγγυημένα θα αποδίδει εύγευστα και πυκνά σύννεφα ατμού κάθε φορά. Το AirVape Xs GO μπορεί να φαίνεται μικρό, αλλά εξαιρετικά αποδοτικό παρά το βάρος του.

Τεχνολογία "Pass-Through"  

Οι μικροί vaporizers έχουν φτάσει πλέον στο ίδιο επίπεδο με τους μεγαλύτερους, ένα από τα μειονεκτήματα των οποίων ήταν πως με το που τελείωνε η μπαταρία έπρεπε να περιμένετε να ξαναφορτίσει πριν χρησιμοποιηθεί εκ νέου. Το AirVape Xs GO λύνει αυτό το πρόβλημα χάρις στην τεχνολογία "pass-through" που σημαίνει πως μπορείτε να φορτίζεται και να χρησιμοποιείτε αυτόν τον vaporizer ταυτόχρονα! Η μπαταρία είναι αρκετά μεγάλη, (1200 mAh), ώστε ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, αλλά τις μέρες που το χρησιμοποιείτε, να σας σώζει τη ζωή. 

Εύκολο στη Χρήση

Το AirVape Xs GO έχει ένα μόνο κουμπί που εκτελεί όλες τις λειτουργίες, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για αρχάριους που ενδέχεται να μη χρειάζονται όλα τα χαρακτηριστικά προχωρημένων και ακριβών συσκευών. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο απλά, αυτός ο vaporizer έχει ενσωματωμένο εργαλείο που σας επιτρέπει να ανακατεύετε τα βότανα ενώ ατμίζετε.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 5 προεπιλεγμένων θερμοκρασιών (180, 190, 200, 207 and 215°C). Αλλάζοντας και επιλέγοντας μια συγκεκριμένη θερμοκρασία είναι πολύ απλό με το πάτημα ενός κουμπιού και χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Ωστόσο, αν θέλετε πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας που αποδίδει ο vaporizer ας, μπορεί να βρείτε το AirVape Xs GO κάπως περιοριστικό. 

Εγγύηση

Το AirVape Xs GO περιλαμβάνει εγγύηση 3 ετών από την MagicVaporizers και επιπλέον περιορισμένη εγγύηση από τον κατασκευαστή. 

AirVape Xs GO

Περιεχόμενο

 • Vaporizer AirVape Xs GO 
 • Καλώδιο USB 
 • Εργαλείο καθαρισμού 
 • Εργαλείο μείξης
 • Σίτα
 • Οδηγίες Χρήσης
AirVape Xs GO

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 2,5 x 10,0 cm
Βάρος: 57 g
Θέρμανση: Υβριδική (Μετατροπή+Αγωγή)
Χρόνος θέρμανσης: 20 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (1200 mAh)
Θερμοκρασία: 180°C έως 215°C
Κατασκευαστής: AirVape
Εγγύηση: 3 χρόνια+
Χώρα κατασκευής: Κίνα
Αξιολογείτε:AirVape Xs GO
Βαθμολογία