Smono 3

Βαθμολογία:
4.25

79 € 89 € Γλιτώνετε: 10 €

SKU
ignore-this-68
Δωρέαν Αποστολή
Το TightVac MiniVac διατηρεί τα βότανά σας φρέσκα και περιορίζει την μυρωδιά μέσα
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα βότανά σας είναι ένα αυθεντικό TightVac MiniVac! Αφού προσθέσετε τα βότανά σας και κλείσετε το καπάκι, πατήστε το κουμπί για να αποκλείσετε τον αέρα. Τα βότανά σας τώρα διατηρούνται φρέσκα και δε διαφεύγει καμία μυρωδιά από το MiniVac. Για να το ανοιξετε, πατήστε ξανά το κουμπί για να αφαιρέσετε το καπάκι. 

Το TightVac MiniVac έχει χωρητικότητα 0,12 L δηλαδή χωράει περίπου 10 έως 30 γραμμάρια βοτάνων, ανάλογα με την πυκνόητα των βοτάνων. Χάρις τον καινοτόμο του σχεδιασμό είναι πολύ ανθεκτικό, πλήρως αεροστεγές, και εντελώς αδιάβροχο. 

Η On Balance Champion είναι Ζυγαριά Ακριβείας που μπορεί να ζυγίσει μέχρι 500 g με 0,01 g ακρίβεια
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 1000 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 1000 g, 35,28 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

Βεβαιωθείτε πως ο ατμός σας είναι πάντα καθαρός με αυτές τις ανταλλακτικές Σίτες για τον vaporizer Smono 3
Smono 3 - Σίτες
11,25 € 15 €

Κρατήστε τον Smono 3 καθαρό με αυτές τις Σίτες. Οι σίτες αποτρέπουν υλικό από το να εισέλθει στην ροή του ατμού και κρατάνε τον ατμό καθαρό και γεμάτο γεύση. 

Περιλαμβάνει:

 • Σίτες (3)

Προορίζεται για χρήση με: Smono 3.

Χαρακτηριστικά

 • Νέα Έκδοση! (2021.09)
 • Κλειστό σύστημα θέρμανσης αγωγιμότητας
 • Συμβατό με βότανα, κεριά και έλαια
 • Στόμιο από premium γυαλί 
 • Φορτίζει μέσω USB σε λιγότερο από 2 ώρες 
 • Μικρό & φορητό
 • Εύκολο στη χρήση

Σε ποιόν ταιριάζει το Smono 3; 

Το Smono 3 είναι ευκολόχρηστο και εντυπωσιακά μικρό σε μέγεθος, με διαστάσεις μόλις 5 x 2.7 x 8 cm γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή αν εκτιμάτε την άνεση και θέλετε να παίρνετε το vaporizer παντού μαζί σας - χωρίς να πιάνει πολύ χώρο στην τσέπη ή στην τσάντα σας. Χάρις στον απλό του σχεδιασμό, το Smono 3 παρέχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ελαφριού μεγέθους και ευκολίας χρήσης. 

Πρωτοποριακό σύστημα θέρμανσης

Σε αντίθεση με άλλους vaporizers στην αγορά που θερμαίνουν τα βότανα μέσω αγωγιμότητας, το the Smono 3 είναι πιο εκλεπτυσμένο. Ο πρωτοποριακός μηχανισμός μεταφοράς θερμότητας μεταδίδει θερμό αέρα απ' ευθείας μέσα από τα βότανα για να δημιουργήσει άμεσα θερμότητα χωρίς να καταστρέφει την υφή ή την γεύση του υλικού. Ο ατμός που παράγεται είναι απαλός, πυκνός και εύγευστος - όλα όσα επιθυμείτε! 

Εύκολο στη χρήση

Το Smono 3 δεν έχει περίπλοκα κουμπιά και τηλεχειριστήρια, αλλά έχει μόνο 3 εύκολα κουμπιά. Καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι απλός, αυτός ο vaporizer είναι τέλειος για αυτούς που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στο άτμισμα. Μια βολική οθόνη OLED δείχνει όλες τις λεπτομέρειες (θερμοκρασία, τρέχουσα θερμοκρασία και στάθμη της μπαταρίας) που σημαίνει πως μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία του Smono 3 εύκολα χωρίς να μπλέκετε με μενού. 

Ο vaporizer αυτός έχει επίσης σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης για μέγιστη ασφάλεια. Το ενσωματωμένο χρονόμετρο θα απενεργοποιήσει αυτομάτως τη συσκευή μετά από 4 λεπτά μη χρήσης για να μειώσει τον κίνδυνο ατυχημάτων αν τυχόν κοιμηθείτε ή ξεχαστείτε. 

Πολύπλευρο

Αν δε θέλετε να ατμίσετε μόνο βότανα, αλλά και κεριά και έλαια, τότε σίγουρα θα ευχαριστηθείτε το Smono 3. Σας επιτρέπει να διαλέξετε ακριβώς τί θέλετε να ατμίσετε σε κάθε συνεδρία. Για τα βότανα, απλά τοποθετείστε τα στον θάλαμο θέρμανσης, αλλά αν θέλετε να ατμίσετε συγκεντρώσεις, χρησιμοποιήστε το γυαλί χαλαζία που περιλαμβάνεται. Η κάψουλα είναι εύκολη στην εισαγωγή της μέσα στον θάλαμο θέρμανσης και εύκολη στον καθαρισμό.

Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Το Smono 3 έχει ενσωματωμένη μπαταρία 1600 mAh που φορτίζει μέσω καλωδίου USB. Φτάνει από πλήρως αποφορτισμένη σε πλήρως φορτισμένη μέσα σε 2 ώρες. Μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία θα λειτουργήσει για περίπου 45 λεπτά, που σημαίνει ότι μπορείτε να ατμίσετε αρκετές φορές στις εκτός σπιτιού περιπέτειές σας. 

Premium Στόμιο

Το υψηλής ποιότητας γυάλινο στόμιο με ενσωματωμένο γυάλινο κύλινδρο διασφαλίζει πως ο ατμός σας είναι καθαρός και ψυχρός όταν φτάνει στα χείλη σας. Το στόμιο μπορεί εύκολα να αποσπαστεί από τη συσκευή και να αποσυναρμολογηθεί για γρήγορο καθαρισμό. 

Εγγύηση

Το Smono 3 έχει δεκαετή εγγύηση κατασκευαστή, που περιορίζεται σε κανονική χρήση. 

Οδηγίες Χρήσης

Smono 3

Περιεχόμενο

 • Vaporizer Smono 3 
 • Κουτί αποθήκευσης βοτάνων
 • Εργαλείο ανάμειξης
 • Βουρτσάκι καθαρισμού
 • Τσιμπιδάκια
 • Κάψουλα από γυαλί χαλαζία για έλαια/κεριά
 • Σφραγίδα στομίου
 • Εγχειρίδιο Χρήσης
Smono 3

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 5,0 × 2,7 × 8,0 cm
Βάρος: 137 g
Θέρμανση: Αγωγιμότητα
Χρόνος θέρμανσης: 35 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (1600 mAh)
Θερμοκρασία: 170°C έως 210°C
Κατασκευαστής: Smono
Εγγύηση: 10 έτη
Χώρα κατασκευής: Κίνα
Γράψτε την δική σας κριτική για τον Smono 3
Αξιολογείτε:Smono 3
Βαθμολογία