XMax V3 Pro

Βαθμολογία:
XMax V3 Pro 4.4 5

119 €

SKU
ignore-this-87
Δωρέαν Αποστολή
Δείτε περισσότερα grinders
Δείτε περισσότερα Αξεσουάρ

Χαρακτηριστικά

 • Τελευταία έκδοση (2024.05)
 • Ατμός κατά παραγγελία 
 • Θέρμανση πλήρους μεταγωγής
 • Θέρμανση σε 15 δευτερόλεπτα
 • Εύρος θερμοκρασίας από 100°C έως 220°C
 • Απομονωμένη ροή ατμού 
 • Μαγνητικό στόμιο με εργαλείο απόξεσης
 • Αντικαθιστώμενη μπαταρία 2600 mAh
 • Φόρτιση μέσω USB-C
 • Περιλαμβάνεται κέρινο κύπελλο για συγκεντρώσεις

Σε ποιον ταιριάζει το XMax V3 Pro;

Η XMax σχεδίασε το V3 Pro ειδικά για όσους θέλουν ένα οικονομικό, ελαφρύ vape, το οποίο είναι ιδιαίτερα φορητό και διακριτικό. Χάρις στον λεπτό σχεδιασμό του έχει άριστη φορητότητα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό αν βρίσκεστε πολύ εκτός σπιτιού, ή αν απλά ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο να το μεταφέρετε στο χέρι ή στην τσέπη σας.

Το XMax V3 Pro είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο στη χρήση, καθώς μπορεί να ατμοποιήσει βότανα και συγκεντρώσεις. Η θέρμανση πλήρους μεταγωγής, σε συνδιασμό με την γρήγορη θέρμανση και την εύχρηστη διεπαφή του, το καθιστούν ένα άριστο vape για τους περισσότερους χρήστες.

Ατμός μεταγωγής "κατά παραγγελία"

Η λειτουργία "κατά παραγγελία" είναι νέα σε αυτήν την έκδοση του XMax Pro. Αυτή η λειτουργία θερμαίνει τα βότανα/συμπυκνώματα μόνο για 30 δευτερόλεπτα κάθε φορά. Αυτό μειώνει την κατανάλωση, καθώς θερμαίνετε μόνο τον φούρνο (χωρητικότητα 0,15 γρ) όταν χρησιμοποιείτε το vape. Ωστόσο, σε περίπτωση που προτιμάτε ο φούρνος να παραμείνει θερμός, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία συνεδρίας (4 ή 6 λεπτά).

Καθώς το XMax V3 Pro είναι ένα vape μεταγωγής, αυτό σημαίνει πως η θερμότητα που φτάνει στα βότανα/συμπυκνώματα είναι μέσω του θερμού αέρα. Αυτό σας προσφέρει καλύτερη γεύση, υλικό που ατμίζεται πιο ομοιόμορφα, και περισσότερο ατμό σε σύγκριση με vapes αγωγιμότητας, όπου υπάρχει άμεση επαφή με το υλικό που ατμίζεται. Αφού παραχθεί ο ατμός, περνάει μέσα από μία απομονωμένη ροή αέρα (δεν υπάρχει επαφή με τα ηλεκτρονικά/μέταλλο) πριν φτάσει στο στόμα σας. 

Γρήγορη θέρμανση

Με τον XMax V3 Pro, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε θερμοκρασία επιθυμείτε μεταξύ 100 και 220°C, με ακρίβεια 1°C. Αν σας αρέσει ο απαλός, γεμάτος γεύση ατμός πρέπει να χρησιμοποιήσετε θερμοκρασίες κάτω των 200°C, αλλά αν θέλετε να εισπνεύσετε όλες τις ουσίες από τα βότανά σας, με λιγότερη γεύση αλλά περισσότερη ισχύ, τότε πρέπει να το θερμάνετε σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ ώρα, καθώς χρειάζεται μόλις 15 δευτερόλεπτα για να θερμανθεί! 

Διακριτικό και χωράει στην τσέπη

Χάρη στο μικρό μέγεθος του XMax V3 Pro, χωράει με ευκολία στην τσέπη σας και είναι πολύ ελαφρύ για να μπορείτε εύκολα να το πάρετε παντού μαζί σας. Η διακριτική όψη αυτής της συσκευής την καθιστά ιδανική για εκείνους που θέλουν να ατμίσουν, αλλά και να μπορούν να κρύψουν την συσκευή στο χέρι ή στην τσάντα αν χρειαστεί.

Όχι μόνο για βότανα

Μέσα στο XMax V3 Pro θα βρείτε και ένα κύπελλο, με το οποίο μπορείτε να ατμίσετε συμπυκνώματα όπως κεριά και έλαια. Απλά προσθέστε το συμπύκνωμα που επιθυμείτε μέσα στο κύπελλο, βάλτε το κύπελλο μέσα στο vape και είστε έτοιμοι να ατμίσετε. Σημειώστε πως όταν χρησιμοποιείτε συμπυκνώματα σε έναν vaporizer, πρέπει να ανεβάσετε πιο ψηλά την θερμοκρασία σε σχέση με όταν ατμίζετε βότανα. 

Καινοτόμο στόμιο

Το μαγνητικό στόμιο σχεδιάστηκε με ένα εργαλείο απόξεσης που θα κάνει πιο εύκολο τον καθαρισμό και το ανακάτεμα. Αυτό το ανθεκτικό στην θερμότητα πλαστικό στόμιο, είναι αποσπώμενο για να καθαρίζεται καλύτερα, πράγμα που αποτρέπει τα κολλημένα υπολείμματα.

Εξαιρετική μπαταρία

Το XMax V3 Pro διαθέτει υψηλής ποιότητας, επαναφορτιζόμενη, αποσπώμενη μπαταρία 18650, η οποία θα σας επιτρέπει να ατμίσετε για περισσότερο μεταξύ των φορτίσεων. Κάθε φόρτιση παρέχει περίπου 50 λεπτά χρήσης. Αν θέλετε να ατμίζετε για ακόμα περισσότερο, ή απλά δεν θέλετε να φορτίζετε συνέχεια την συσκευή σας, συνιστούμε να αγοράσετε μία επιπλέον μπαταρία, έτσι ώστε να μπορείτε να αντικαταστήσετε με ευκολία την αποφορτισμένη και να συνεχίσετε το άτμισμα.

Φόρτιση USB-C

Ακόμα μία καινοτομία που φέρνει το V3 Pro είναι πως πλέον διαθέτει θύρα φόρτιστης USB-C, για εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση. Η μπαταρία φορτίζεται πλήρως σε περίπου 2 ώρες όταν είναι πλήρως αποφορτισμένη.

Ποιοτική κατασκευή

Το XMax V3 Pro διαθέτει περίβλημα αλουμινίου, το οποίο διασφαλίζει πως η συσκευή είναι άνετη στην αφή και δεν θερμαίνεται υπερβολικά. Ακόμα διαθέτει έναν κεραμικό θάλαμο φόρτισης για καλύτερη γεύση. Παράλληλα διαθέτει έλεγχο ακριβείας στην θερμοκρασία που θα σας επιτρέψει να πειραματιστείτε με διαφορετικές θερμοκρασίες.

Στην οθόνη OLED μπορείτε επίσης να βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες, όπως τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις/θερμοκρασίες, την τρέχουσα θερμοκρασία, και την κατάσταση της μπαταρίας. Η συσκευή έχει διαστάσεις μόλις 2,7 × 2,4 × 15,0 εκ., και χωράει σε κάθε τσέπη και τσάντα!

Εύκολος καθαρισμός

Για να καθαρίσετε τον XMax V3 Pro vaporizer μετά την χρήση, απλά σκουπίστε το μπολ από ανοξείδωτο ατσάλι και τις σίτες. Αν και πάλι απομείνουν υπολείμματα, μπορείτε να τα αφαιρέσετε με μία μπατονέτα και λίγο οινόπνευμα.

Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε την κεραμική και από ανοξείδωτο ατσάλι ροή ατμού για να το καθαρίσετε πλήρως σε περίπτωση που κολλήσουν μέσα υπολείμματα ή μετά από μακροχρόνια χρήση.

Σε τι διαφέρουν ο XMax V2 Pro και ο V3 Pro;

Ο XMax V3 Pro είναι πιο μικρός από τον πρώτο V2, και επίσης έχει μικρότερο θάλαμο, που όμως αρκεί για μία συνεδρία (0,15 γρ.), έτσι δεν θα χρειάζεται να έχετε κατά νου να το γεμίσετε αμέσως. Μία ακόμα διαφορά είναι η θέρμανση μεταγωγής, ο οποίος μειώνει τον χρόνο θέρμανσης κατά V3 Pro και που σημαίνει πως θα απολαμβάνετε πλήρως τα βότανά σας.

Εγγύηση

Όλοι οι XMax V3 Pro vaporizers που πωλούνται από την MagicVaporizers, έναν εγκεκριμένο διανομέα της XMax, είναι αυθεντικοί και διαθέτουν 1 έτος εγγύηση για την συσκευή και 6 μήνες εγγύηση για την μπαταρία. 

Οδηγίες Χρήσης

XMax V3 Pro

Περιεχόμενο

 • XMax V3 Pro vaporizer
 • Κύπελλο κεριών
 • Καλώδιο USB-C
 • Βουρτσάκι καθαρισμού
 • Δίσκοι από βαμβάκι με αλκοόλ (4)
 • Μπατονέτες (3)
 • Εγχειρίδιο χρήσης
XMax V3 Pro

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 2,7 × 2,4 × 15,0 εκ.
Βάρος: 107 γρ.
Θέρμανση: Μεταγωγή
Χρόνος θέρμανσης: 15 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (2600 mAh)
Θερμοκρασία: 100°C έως 220°C
Κατασκευαστής: XMax / XVape
Εγγύηση: 1 έτος
Χώρα κατασκευής: Κίνα

Άλλοι vaporizers από την XMax / XVape

 1. XLux Roffu - Small
  Βαθμολογία:
  (8)
  XLux Roffu της XVape

  159 €

  • Πραγματική επαγωγική θέρμανση
  • Θερμαίνεται σε 20 δευτερόλεπτα
  • Λειτουργία συνεδρίας και κατά παραγγελία
 2. XMax Starry V4 - Small
  Βαθμολογία:
  (9)
  XMax Starry V4

  119 €

  • Γρήγορη θέρμανση (30 δευτερόλεπτα)
  • Προσαρμόσιμη ροή αέρα
  • Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας (100°C έως 240°C)
 3. XVape Fog Pro - Small
  Βαθμολογία:
  (8)
  XVape Fog Pro

  129 €

  • Θέρμανση στους 180°C σε μόλις 15 δευτερόλεπτα
  • Θέρμανση καθαρά αγωγιμότητας
  • Αντικαθιστώμενη μπαταρία 3200 mAh
Φόρτωση...
Γράψτε την δική σας κριτική για τον XMax V3 Pro