XLux Roffu της XVape

159 €

SKU
ignore-this-124
Δωρέαν Αποστολή
Δείτε περισσότερα grinders
Δείτε περισσότερα Αξεσουάρ

Χαρακτηριστικά

 • Νεότερη έκδοση (2024.03)
 • Πραγματική θέρμανση μεταγωγής
 • Θάλαμος θέρμανσης από γυαλί χαλαζία (0.2 έως 0.3 γρ.)
 • Δύο λειτουργίες θέρμανσης: συνεδρίας ή κατά παραγγελία
 • Θερμαίνεται σε 20 δευτερόλεπτα
 • Μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασίας (100°C έως 220°C)
 • Πολύχρωμη οθόνη OLED
 • Ανθεκτική συσκευή από ανωδιομένο αλουμίνιο
 • Εναλλασσόμενη μπαταρία 18650 3200 mAh

Σε ποιόν ταιριάζει το XLux Roffu;

Απολαύστε και τις λεπτότερες γεύσεις των βοτάνων σας με την προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης επαγωγής του XLux Roffu. Η θέρμανση επαγωγής θερμαίνει ομοιόμορφα τα βοτανά σας με ζεστό αέρα, διατηρώντας την καθαρότητα και μεγιστοποιώντας τη γεύση.

Το Roffu παρέχει μια εξατομικευμένη εμπειρία ατμίσματος για κάθε προτίμηση, με τις λειτουργίες θέρμανσης συνεδρίας και κατά παραγγελία. Η λειτουργία συνεδρίας παράγει θερμότητα σε συνεχείς περιόδους των 3 έως 6 λεπτών για χαλάρωση και απόλαυση. Η λειτουργία κατά παραγγελία επιτρέπει 1-2 γρήγορες τζούρες για όταν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας. Και στις δύο λειτουργίες, η συσκευή φτάνει στην θερμοκρασία ατμίσματος μέσα σε 20 δευτερόλεπτα.

Αν και είναι ιδανικό για το γεμάτο γεύση άτμισμα ξηρών βοτάνων, το Roffu δίνει προτεραιότητα στην φορητότητα και την οικονομία. Καθώς ζυγίζει μόλις 166 g, ο ανθεκτικός και ελαφρύς σχεδιασμός του παρέχει την ιδανική ισορροπία. Το Roffu αποτελεί μια οικονομική επιλογή για κάθε χρήστη που αποζητά ένα vaporizer επαγωγικής θέρμανσης με φορητό σχεδιασμό. 

Προτεραιότητα στη γεύση

Ζήστε την εμπειρία του καθαρού, γεμάτου γεύση ατμού με τον θάλαμο θέρμανσης από γυαλί χαλαζία του Roffu. Αυτός ο θάλαμος χωράει άνετα 0.2 έως 0.3 γραμμάρια βοτάνων για εκτεταμένες συνεδρίες ατμίσματος χωρίς να χρειάζεται να το γεμίζετε συνέχεια.

Το Roffu αξιοποιεί θέρμανση επαγωγής, η οποία θερμαίνει τα βότανά σας μέσω του ζεστού αέρα και όχι μέσω της άμεσης επαφής. Με τον τρόπο αυτόν, παράγεται καθαρός, αγνός ατμός που εντείνει στο μέγιστο τις φυσικές γεύσεις των βοτάνων σας.

Με μεγάλο εύρος θερμοκρασίας από 100°C έως 220°C, μπορείτε να βρείτε την ιδανική ρύθμιση θερμοκρασίας για να απολαύσετε τα βότανά σας στο μέγιστο.

Ο συνδυασμός του ευρύχωρου θαλάμου από χαλαζία, της επαγωγικής θέρμανσης ακριβείας, καθώς και του προσαρμόσιμου ελέγχου των θερμοκρασιών, σημαίνει πως μπορείτε να απολαύσετε τα βότανά σας στο μέγιστο. 

Λειτουργία συνεδρίας και κατά παραγγελία

Το XLux Roffu είναι πολυχρηστικό, παρέχοντας δύο διαφορετικές λειτουργίες θέρμανσης:

Η λειτουργία συνεδρίας σχεδιάστηκε για την χαλάρωση - θερμαίνει συνεχώς τον θάλαμο παρέχοντας ατμό σε διαδοχικές περιόδους 3-6 λεπτών.

Η λειτουργία κατά παραγγελία βελτιώνει την φορητότητα και διακριτικότητα του Roffu - το θερμαίνει άμεσα μόλις πατήσετε το κουμπί, για γρήγορες τζούρες χωρίς να σπαταλήσετε τα βότανά σας.

Γευτείτε τη διαφορά

Απολαύστε την πραγματική γεύση των βοτάνων σας με το μαγνητικό, υπερυψωμένο στόμιο του XLux Roffu, το οποίο κατασκευάζεται από ζιρκόνια. 

Το στόμιο διασφαλίζει την καθαρή γεύση, ενώ η καινοτόμα ροή ψύξης εγγυάται πως ο ατμός ψύχεται διαρκώς.

Άνεση στο κράτημα και τη χρήση

Με πλάτος μόλις 2.5 εκατοστά, το Roffu είναι σχεδιασμένο για να χωράει στην τσέπη, για μέγιστη φορητότητα και εύκολη χρήση.

Η πολύχρωμη οθόνη 0.96 ιντσών OLED, παρέχει ανάδραση σε πραγματικό χρόνο, ενώ η απτική ανάδραση και τα εύκολα κουμπιά ελέγχου καθιστούν την ρύθμιση της θερμοκρασίας γρήγορη και εύκολη.

Είτε είστε έμπειρος ή νέος ατμιστής, το Roffu διασφαλίζει μια απρόσκοπτη εμπειρία ατμίσματος. Επιπλέον, υπάρχει στο μενού η επιλογή “Puff Data”, όπου μπορείτε να δείτε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις συνήθειές σας στο άτμισμα.

Βελτιωμένη απόδοση

Το XLux Roffu διαθέτει μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 3200 mAh 18650, για μεγάλες ατμιστικές συνεδρίες πριν χρειαστεί φόρτιση. Φορτίζει εύκολα μέσω σύνδεσης USB-C.

Συνιστούμε να αγοράσετε επιπλέον μπαταρίες Molicel M35A 3500 mAh και τον Φορτιστή Xtar X2 Charger για ατελείωτες ατμιστικές συνεδρίες.

Υψηλής ποιότητας υλικά

Με την κατασκευή του από ανοδιωμένο αλουμίνιο που ζυγίζει μόλις 166 g, το Roffu συνδυάζει την κομψότητα με την ανθεκτικότητα.

Έχει σχεδιαστεί για να αντέχει την έντονη, καθημερινή χρήση, διασφαλίζοντας πως έχετε μια συσκευή που δεν είναι μόνο ελαφριά και φορητή, αλλά επίσης γερή και ανθεκτική.

Τρόπος χρήσης του XLux Roffu

Αυτά είναι τα βασικά βήματα για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το XLux Roffu.

 1. Σηκώστε το στόμιο.
 2. Τοποθετήστε ψιλοτριμμένα βότανα μέσα στον θάλαμο.
 3. Ασφαλίστε ξανά το στόμιο στη συσκευή.
 4. Κάντε πέντε φορές κλικ στο κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή.
 5. Επιλέξτε την θερμοκρασία.
 6. Αφήστε το Roffu να φτάσει στην θερμοκρασία που ρυθμίσατε (περίπου 20 δευτερόλεπτα).
 7. Πάρτε αργές, σταθερές εισπνοές.
 8. Απολαύστε τον ατμό!
 9. Απενεργοποιήστε το Roffu πατώντας το κουμπί πέντε φορές.
 10. Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο εργαλείο για εύκολο καθαρισμό και συντήρηση του θαλάμου.

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κατά παραγγελία, απλά κρατήστε πατημένα τα κουμπιά πάνω και κάτω για δύο δευτερόλεπτα. Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία κατά παραγγελία, το Roffu θα θερμαίνεται μόνο όταν πατάτε το κουμπί ενεργοποίησης.

Πρώτα η ασφάλεια

Με το XLux Roffu, η ασφάλεια αποτελεί πάντα προτεραιότητα.

Οι ειδοποιήσεις με δόνηση σας ενημερώνουν για τις αλλαγές, ενώ το ενσωματωμένο χρονόμετρο συνεδρίας διασφαλίζει πως η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, εξοικονομώντας ενέργεια και διασφαλίζοντας την ασφάλεια.

Συνιστώμενα αξεσουάρ

Κάψουλες δοσολογίας: Αυτές οι κάψουλες καθιστούν το άτμισμα με το XLux Roffu ακόμα πιο εύκολο. Μπορείτε να τις γεμίζετε από πριν για γρήγορες συνεδρίες και για να διατηρείτε τον θάλαμό σας πιο καθαρό με ευκολία. Η μειωμένη επαφή με τα βότανα σημαίνει λιγότερα υπολείμματα και λιγότερο καθάρισμα.

Molicel M35A - Μπαταρία 3500 mAh 18650: Με αυτήν την υψηλής χωρητικότητας μπαταρία (300 mAh περισσότερα από την μπαταρία που περιλαμβάνεται με τον Roffu), μπορείτε να ατμίζετε για περισσότερο πριν χρειαστεί να την φορτίσετε.

Επιπλέον, η άνεση των εναλλασόμενων μπαταριών διασφαλίζει πως δεν θα ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία κατά τη διάρκεια των παρατεταμένων συνεδριών ή όταν ταξιδεύετε.

Xtar X2 - Φορτιστής μπαταρίας: Αυτός ο εξωτερικός φορτιστής μπορεί να φορτίσει έως και τέσσερις μπαταρίες ταυτόχρονα, διασφαλίζοντας πως πάντα θα έχετε ένα έτοιμο σετ στη διάθεσή σας. Συνίσταται η χρήση του εξωτερικού φορτιστή, καθώς θα βοηθήσει στην παράταση της διάρκειας ζωής των μπαταριών σας.

Μεταλλικός θάλαμος: Εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα αλλαγής του θαλάμου θέρμανσης του Roffu σας και χρησιμοποιείστε τον Μεταλλικό Θάλαμο για πιο γρήγορη θέρμανση και πυκνότερο ατμό.

Προσαρμογέας νερόπιπας: Βελτιώστε την εμπειρία ατμίσματος συνδέοντας το Roffu σας σε μια νερόπιπα. Αυτό βοηθάει στην ψύξη του ατμού, καθιστώντας την κάθε τζούρα πιο μαλακή και απολαυστική.

Κάλυμμα σιλικόνης: Προστατεύστε το Roffu σας με αυτό το κάλυμμα που εφαρμόζει σαν γάντι. Όχι μόνο θα προστατεύσει το Roffu σας από πτώσεις, αλλά θα προσθέσει και μια στυλάτη νότα στη συσκευή σας.

Καθαρισμός του XLux Roffu

Για τον καλό καθαρισμό του XLux Roffu, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.

 • Σκουπίστε τα υπολείμματα από τον θάλαμο θέρμανσης, βάλτε τον σε αλκοόλη για 15 λεπτά και σκουπίστε.
 • Καθαρίστε το εσωτερικό του στομίου και σκουπίστε με ένα υγρό μαντηλάκι.
 • Πλύντε το κουτί σιλικόνης της ροής αέρα με σαπούνι και νερό. Μουλιάστε το κεραμικό σε αλκοόλη για 15 λεπτά και σκουπίστε.

Αφού την καθαρίσετε, λειτουργήστε τη συσκευή στην μέγιστη θερμοκρασία για 2 λεπτά, για να διασφαλίσετε πως θα εξατμιστούν τυχόν υπολείμματα.

Εγγύηση

Όλοι οι XLux Roffu by XVape vaporizers που πωλούνται από την MagicVaporizers, έναν εγκεκριμένο διανομέα της XVape, είναι αυθεντικοί και διαθέτουν εγγύηση ενός έτους για τη συσκευή και 6 μήνες εγγύηση για την μπαταρία.

Οδηγίες Χρήσης

XLux Roffu της XVape

Περιεχόμενο

 • XLux Roffu vaporizer
 • Καλώδιο φόρτισης
 • Βουρτσάκι καθαρισμού
 • Σίτες (2)
 • Δακτύλιοι O (2)
 • Μπατονέτες από βαμβάκι (3)
 • Μαντηλάκια με αλκοόλη (2)
 • Εγχειρίδιο χρήσης
XLux Roffu της XVape

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 4.0 × 2.5 × 11.5 εκ
Βάρος: 166 γρ
Θέρμανση: Επαγωγική
Χρόνος θέρμανσης: 20 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (3200 mAh)
Θερμοκρασία: 100°C έως 220°C
Κατασκευαστής: XMax / XVape
Εγγύηση: 1 έτος
Χώρα κατασκευής: Κίνα

Άλλοι vaporizers από την XMax / XVape

 1. XMax Starry V4 - Small
  XMax Starry V4

  109 € 119 €

  • Γρήγορη θέρμανση (30 δευτερόλεπτα)
  • Προσαρμόσιμη ροή αέρα
  • Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας (100°C έως 240°C)
 2. XMax V3 Pro - Small
  Βαθμολογία:
  XMax V3 Pro

  109 € 119 €

  • Θέρμανση σε 15 δευτερόλεπτα
  • Θέρμανση μεταγωγής
  • Εύρος θερμοκρασίας από 100°C έως 220°C
 3. XVape Fog Pro - Small
  Βαθμολογία:
  (7)
  XVape Fog Pro

  129 €

  • Θέρμανση στους 180°C σε μόλις 15 δευτερόλεπτα
  • Θέρμανση καθαρά αγωγιμότητας
  • Αντικαθιστώμενη μπαταρία 3200 mAh
Φόρτωση...
Γράψτε την δική σας κριτική για τον XLux Roffu της XVape