Οι χαμηλότερες τιμές
Αποστολή την επόμενη μέρα
Εξουσιοδοτημένος διανομέας
Δωρεάν αποστολή σε vaporizer

Flowermate Aura

88 €

99 € Αποθήκευση 11 €

Flowermate Aura
Flowermate Aura Flowermate Aura - In the box Flowermate Aura - Size Flowermate Aura - Package Front Flowermate Aura - Package Back
 •  
 •  
 •  
 •  

88 €

99 € Αποθήκευση 11 €

88 €

99 € Αποθήκευση 11 €


Σας εγγυόμαστε τις πιο πρόσφατες/μοντέρνες εκδόσεις ατμοποιητών. Παραλάβαμε αυτό το απόθεμα του Flowermate Aura στις 23 Mar. 2017.

3.4
Ανάγνωση 5 Κριτική(ές) | Γράψτε την Κριτική σας

Στον κόσμο των ατμοποιητών, ο Flowermate από την Smiss αντιπροσωπεύει ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Ο τελευταίος ατμοποιητής που κυκλοφορεί στην αγορά είναι ο Flowermate Aura, ένας φορητός ατμοποιητής με διακριτικό σχεδιασμό και εκπληκτική παραγωγή ατμού. Ο Aura συνδυάζει τις προσιτές τιμές με την λειτουργικότητα σε έναν ατμοποιητή που έχει πολλές χρήσεις και ζυγίζει μόνο 104 γραμμάρια. Ο πλήρως βελτιωμένος κεραμικός θάλαμος θέρμανσης σχεδιάστηκε για την παραγωγή ατμού με άριστη γεύση ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει μεγάλες περιόδους ατμίσματος εξαιτίας της ενεργειακής του απόδοσης.


Η νέα μπαταρία του Flowermate Aura σας επιτρέπει να ατμίζετε μέχρι και 2 ώρες και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο χρόνος προθέρμανσης είναι μικρότερος από ένα λεπτό, σας δίνεται η δυνατότητα να ατμίζετε για πολλή ώρα με μια πλήρη φόρτιση. Γενικά οι ατμοποιητές με τόσο μικρό μέγεθος μπορούν να ατμοποιούν είτε αποξηραμένα βότανα είτε έλαια αλλά ο Aura έχει τη δυνατότητα να ατμοποιεί τα πάντα: βότανα, συμπυκνωμένα υγρά και έλαια. Η ψηφιακή οθόνη που διαθέτει αυξάνει την ακρίβεια και επιτρέπει στον χρήση να τον ρυθμίσει στην επιθυμητή θερμοκρασία που κυμαίνεται από 40°C έως και 230°C. 


Διαθέσιμος σε Μαύρο.

Χαρακτηριστικά

 • 100% Καθαρός Ατμός. Καμία πιθανότητα ανάφλεξης
 • Αγώγιμη θέρμανση. Καθαρή γεύση
 • 7 Στόμια Ροής Αέρα εξασφαλίζουν αποδοτικότητα στην εξαγωγή
 • 2 Ώρες χρήσης ανά φόρτιση
 • Συμπαγής Σχεδιασμός σε σχήμα Στυλό, Λιγότερο από 15 εκ. ύψος
 • Θερμαίνεται σε λιγότερο από ένα λεπτό
 • Ψηφιακή οθόνη με μονοψήφιο εύρος θερμοκρασιών 40°C - 230°C
 • Βελτιωμένος Κεραμικός Θάλαμος
 • Απενεργοποίηση σε 5 Λεπτά

 

Αξεσουάρ (Συμπεριλαμβάνονται)

 • Επιστόμιο Aura
 • Δεξαμενή για Υγρά/Κεριά (Κατασκευασμένη από Οργανικό Βαμβάκι)
 • Δεξαμενή για Βότανα από Ανοξείδωτο Ατσάλι
 • 5x Οθόνες από Ανοξείδωτο Ατσάλι
 • Εργαλείο Γεμίσματος και Καπνοφράκτης
 • Βούρτσα Καθαρισμού
 • Καλώδιο Φόρτισης USB

  

Βελτιωμένος Θάλαμος Θέρμανσης

Ο καινοτόμος θάλαμος εξασφαλίζει μέγιστη ποιότητα γεύσης, αυξημένη ροή αέρα και πυκνό ατμό. Χάρη στο κεραμικό μπολ για τα βότανα το οποίο διαθέτει μεγαλύτερο βάθος συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα και χάρη στους 7 ανεμιστήρες θέρμανσης, τα βότανά σας θα ατμίζονται πλήρως και ομοιόμορφα. Δεδομένου ότι η οπή της εισαγωγής αέρα είναι τοποθετημένη πάνω από τα ηλεκτρονικά μέρη και η διαδρομή του αέρα είναι ανεξάρτητη, σας εγγυόμαστε δυνατά και γευστικά σύννεφα ατμού κάθε φορά. Ο θάλαμος θέρμανσης χρησιμοποιεί ένα σχεδιασμό αγωγιμότητας που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ανάφλεξης των βοτάνων σας.

 

 

Ξεκινώντας

Το Aura είναι πολύ εύκολο ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο καθένας. Μετά το γέμισμα με βότανα απλώς πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης 5 φορές ώστε να το ενεργοποιήσετε, εντοπίστε τη ψηφιακή οθόνη, πατήστε τα κουμπιά + και – για να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε θερμοκρασία μεταξύ 40°C και 230°C με προσαύξηση ενός βαθμού. Ξεκινήστε την θέρμανση πιέζοντας το κουμπί ενεργοποίησης για 2 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια περιμένετε έως και ένα λεπτό ώστε να εμφανιστεί στην οθόνη το σύμβολο του ατμού. Ο ατμοποιητής τώρα είναι έτοιμος και περιμένει για να ξεκινήσει την παραγωγή ατμού!

 

 

Υπερ-Φορητότητα

Ο Flowermate Aura τα πάει περίφημα όχι μόνο στη δημιουργία πυκνού και δυνατού ατμού αλλά έχει σχεδιαστεί επίσης με γνώμονα την άνεση και τη διακριτικότητα. Το λείο και απέριττο περίγραμμά του σε σχήμα στυλό έχει μήκος 15 εκατοστών, καθιστώντας τον ιδανικό για να τον πάρετε μαζί σας όταν είστε εκτός σπιτιού. Για να εξασφαλίσουμε ότι ο Aura δεν θα ενεργοποιηθεί άθελά σας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σας, ο μηχανισμός ενεργοποίησης απαιτεί το κουμπί λειτουργίας να πατηθεί 5 φορές γρήγορα και διαδοχικά προκειμένου να ενεργοποιηθεί.

 

 

Βελτιωμένη Διάρκεια Ζωής Μπαταρίας

Στο εσωτερικό του Aura υπάρχει μια μπαταρία 2600 mAh της Samsung/LG, επιτρέποντας μέχρι και 2 ώρες συνεχούς χρήσης, κάτι πρωτάκουστο για ατμοποιητές σε αυτό και μέγεθος και εύρος τιμών. Η φόρτιση είναι εύκολη επίσης, απλώς συνδέστε τον σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή USB.

 

Πολυχρηστικότητα

Για τη δική σας ευκολία, ο Flowermate Aura διαθέτει δεξαμενές με δυνατότητα εναλλαγής, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να ατμοποιήσετε και αποξηραμένα βότανα και συμπυκνώματα σε μορφή κεριών και υγρών. Στο κουτί συμπεριλαμβάνονται δύο διαφορετικοί τύποι δεξαμενών, η δεξαμενή για τα Αποξηραμένα Βότανα και η Δεξαμενή για Υγρά/Κεριά.

 

 • Η Δεξαμενή για Αποξηραμένα Βότανα χρησιμοποιείται για την ατμοποίηση βοτάνων όσο είστε εν κινήσει καθώς διατηρεί τα πάντα στη θέση τους αλλά συνήθως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε δεξαμενή προκειμένου να ατμοποιήσετε  αποξηραμένα υλικά.
 • Η Δεξαμενή για Υγρά/Κεριά θα πρέπει να χρησιμοποιείται όταν θέλετε να ατμοποιήσετε συμπυκνώματα, όπως κεριά και έλαια. Τοποθετήστε το συμπύκνωμα στο φιτίλι από οργανικό βαμβάκι που βρίσκεται στο εσωτερικό της δεξαμενής και έπειτα τοποθετήστε τη δεξαμενή στον ατμοποιητή.

 

Εγγύηση

Όλες οι μονάδες Flowermate που αγοράζονται από την MagicVaporizers συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών (6 μήνες για την μπαταρία) η οποία περιορίζεται για κανονική χρήση.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Μπορεί να ατμοποιήσει Μείγματα, Έλαια, Κεριά
Κατασκευαστής Smiss
Μέγεθος (μήκος x πλάτος x ύψος) 2,8 x 2,8 x 14,7 cm
Βάρος Vaporizer 103 g
Στυλ Black
Πηγή Ισχύος Battery
Θερμαντικό Στοιχείο Conduction (Ceramic)
Μέθοδος Παράδοσης Ατμού Direct
Χώρα Κατασκευής China
Εγγύηση 2 years

Κριτικές από Flowermate Aura

Μέση Βαθμολογία:

3.4 Με βάση 5 βαθμολογίες
 • 5 Star
   2
 • 4 Star
   1
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   1
 • 1 Star
   1

bad user experience

unhappy
Very slow heating (up to 2 mins - note 5 min auto off)
Mouthpiece made of low quality plastic - cracked within a month after purchase.
Poor stamina on battery.
Versatile and convenient to carry and accurate temperature control.

Affordable

Donut
For the price, this is a very good buy. Has a solid battery life, easy use and good production.
Only downside is 5 min auto shutoff.

(Y)

Dennis
Received the Aura in a timely fashion. Magic Vaporizers are top notch. The Aura is the best out there.
Thank you
Dennis

Avoid!

MedCann
Just got mine... Nice look but big problem with the vaping! Almost no vapor is coming through, doesn't work, just bakes the herb...
Hard to find the flowermate company, also...
Sent e-mail to them, contact page wasn't working... hope they'll replace it...
I'd say to try another, better one.

Cheap and effective

Lepistö
Came fast and intact. Vape hits much better than expected, takes wax very well and is a steal at 88 €. Great purchase

5 Είδος(η)

ανα σελίδα

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Γράφετε κριτική: Flowermate Aura

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *