Flowermate Aura

Βαθμολογία:
4.35

79 € 99 € Γλιτώνετε: 20 €

SKU
ignore-this-76
Δωρέαν Αποστολή
Το TightVac MiniVac διατηρεί τα βότανά σας φρέσκα και περιορίζει την μυρωδιά μέσα
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα βότανά σας είναι ένα αυθεντικό TightVac MiniVac! Αφού προσθέσετε τα βότανά σας και κλείσετε το καπάκι, πατήστε το κουμπί για να αποκλείσετε τον αέρα. Τα βότανά σας τώρα διατηρούνται φρέσκα και δε διαφεύγει καμία μυρωδιά από το MiniVac. Για να το ανοιξετε, πατήστε ξανά το κουμπί για να αφαιρέσετε το καπάκι. 

Το TightVac MiniVac έχει χωρητικότητα 0,12 L δηλαδή χωράει περίπου 10 έως 30 γραμμάρια βοτάνων, ανάλογα με την πυκνόητα των βοτάνων. Χάρις τον καινοτόμο του σχεδιασμό είναι πολύ ανθεκτικό, πλήρως αεροστεγές, και εντελώς αδιάβροχο. 

Κρατείστε τον Flowermate vaporizer σας καθαρό όταν ατμίζετε βότανα με αυτή τη Κάψουλα Βοτάνων
Flowermate - Κάψουλα Βοτάνων
3,75 € 5 €

Η Κάψουλα Βοτάνων χρησιμοποιείται για το εκ των προτέρων γέμισμα του vaporizer Flowermate με βότανα και το άτμισμα αυτών χωρίς να λερωθεί η συσκευή. Είναι επίσης τέλειο αν θέλετε να έχετε μαζί σας επιπλέον βότανα αν έχετε σκοπό να τα ατμίσετε εκτός σπιτιού. 

Προορίζεται για χρήση με: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano και Flowermate V5.0S Pro V2.

Αυτή η Κάψουλα Συγκεντρώσεων χρησιμοποιείται όταν θέλετε να ατμοποιήσετε συγκεντρώσεις όπως έλαια και κεριά με τον vaporizer Flowermate
Flowermate - Κάψουλα Συγκεντρώσεων
3,75 € 5 €

Η Κάψουλα Συγκεντρώσεων πρέπει να χρησιμοποιείται αν θέλετε να ατμοποιήσετε συγκεντρώσεις όπως κεριά και έλαια με τον vaporizer Flowermate. Απλά τοποθετήστε τη συγκέντρωση πάνω στο pad από βαμβάκι μέσα στην κάψουλα και μετά εισάγετε την κάψουλα στον vaporizer. 

Προορίζεται για χρήση με: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano και Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Water Pipe Adapter
Flowermate Aura - Προσαρμογέας Νερόπιπτας
18,75 € 25 €

Ο Προσαρμογέας Νερόπιπας ταιριάζει σε αρσενικούς (14 mm, και 18 mm) και θηλυκούς (10 mm, 14 mm και 18 mm) σωλήνες. Χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα νερόπιπας με τον Flowermate Aura όχι μόνο βοηθά στο να μην έχετε κάποια ενόχληση από τον καυτό ατμό αλλά επίσης ενισχύει την γεύση. 

Προορίζεται για χρήση με το: Flowermate Aura.

Flowermate - Σίτες υγρών/κεριών
Flowermate - Σίτες Θαλάμου
6 € 8 €

Κρατήστε τον vaporizer σας καθαρό με αυτές τις Σίτες Θαλάμου. Οι σίτες θαλάμου διασφαλίζουν πως δεν γίνεται άμεση επαφή μεταξύ στου στοιχείου θέρμανσης και του υλικού στο θάλαμο. 

Περιλαμβάνει:

 • Σίτες θαλάμου (5)

Προορίζεται για χρήση με: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano και Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate Aura - Στόμιο
Flowermate Aura - Στόμιο
6,75 € 9 €

Αυτό το Στόμιο είναι ανταλλακτικό κομμάτι για το Flowermate Aura σεπερίπτωση που πρέπει να αντικαταστήσετε εκείνο της συσκευασίας ή απλά θέλετε ένα επιπλέον. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλασικό και ίδιο με εκείνο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. 

Προορίζεται για χρήση με: Flowermate Aura.

Η On Balance Champion είναι Ζυγαριά Ακριβείας που μπορεί να ζυγίσει μέχρι 500 g με 0,01 g ακρίβεια
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 1000 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 1000 g, 35,28 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

Χαρακτηριστικά

 • Νέα Έκδοση! (2021.08)
 • Ατμοποιεί βότανα, κεριά και έλαια 
 • Διάρκεια μπαταρίας έως 2 ώρες 
 • Γρήγορη θέρμανση 
 • Διακριτικό, λεπτό και φορητό 
 • Πλήρης έλεγχος θερμοκρασίας 
 • Οθόνη LED 

Σε ποιόν ταιριάζει το Flowermate Aura;

Το Flowermate Aura έχει σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση και ευκολία χρήσης, πράγμα που το καθιστά την τέλεια επιλογή για εκείνους που αρέσκονται να ατμίζουν εκτός σπιτιού. Το διακριτικό σχήμα τύπου στυλό του Aura σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε στην τσέπη σας ή σε μικρή τσάντα. Λόγω του σχήματός του είναι εύκολο στη χρήση χάρις στον εξαιρετικά απλό έλεγχο θερμοκρασίας που θα βολέψει αρχάριους και έμπειρους χρήστες. 

Καλύτερη Γεύση

Μέσα από το μικρό εξωτερικό περίβλημα του Flowermate Aura υπάρχει ένας καινοτόμος θάλαμος θέρμανσης σε συνδυασμό με μια πλήρως απομονωμένη ροή αέρα. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει στον ατμό να περάσει από μέσα χωρίς να έρθει σε επαφή με τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, για να διασφαλιστεί πως ο ατμός περιέχει μόνο ενεργά συστατικά και τη γεύση των βοτάνων. Ο καινοτόμος σχεδιασμός αυτού του vaporizer διασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια - και τέλεια γεύση κάθε φορά! 

Διακριτικό & Φορητό

Καθώς το Flowermate Aura έχει μήκος μόλις 15 cm, με την τύπου στυλό κατασκευή του είναι εύκολο να το κρύψετε όταν το κουβαλάτε μαζί σας. Τέλειο για να το βάλετε μέσα στην τσέπη ή την τσάντα σας όταν θα βγείτε έξω ώστε να απολαύσετε ποιοτικό άτμισμα όπου κι αν είστε. Ακόμα καλύτερα, το δυναμικό κλείδωμα ασφαλείας του σιγουρεύει πως δεν θα το ενεργοποιήσετε κατά λάθος κατά τη μεταφορά - το κουμπί ενεργοποίησης χρειάζεται 5 τουλάχιστον πατήματα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή και να αρχίσει να θερμαίνεται. 

Εντυπωσιακή Διάρκεια Μπαταρίας 

Με μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία, το Flowermate Aura προσφέρει μέχρι 2 ώρες συνεχούς ατμίσματος. Η ενσωματωμένη μπαταρία του μπορεί να φορτιστεί εύκολα μέσω USB, που σημαίνει πως θα μπορείτε να το φορτίσετε σχεδόν όπου κι αν είστε με ένα power bank.

Πολλές Χρήσεις 

Σε αντίθεση με πολλές εναλλακτικές στην αγορά, αυτός ο vaporizer ατμοποιεί με ευκολία βότανα, κεριά και έλαια. Αποφασίστε τί θέλετε να ατμίσετε και βάλτε το στην αντίστοιχη κάψουλα (βοτάνων ή συγκεντρώσεων), εισάγετέ τη στη συσκευή και επιλέξτε την θερμοκρασία που θέλετε, και θα είστε έτοιμοι να εισπνεύσετε καθαρό, αρωματικό και εύγευστο ατμό σε πολύ λίγο χρόνο. 

Γρήγορη, Ρυθμιζόμενη Θερμοκρασία 

Όλοι οι έμπειροι ατμιστές κατανοούν τη σημασία της ρύθμισης θερμοκρασίας, και το Flowermate Aura είναι ιδανικό για αυτό. Έχει μία εύκολη στη χρήση οθόνη LED που δείχνει έγκυρες μετρήσεις θερμοκρασίας κάθε στιγμή και είναι εύκολη στη χρήση. Για να αλλάξετε θερμοκρασία, απλά πατήστε τα αντίστοιχα κουμπιά + ή - στον vaporizer ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Χάρις στη μεγάλη του μπαταρία, το Flowermate Aura μπορεί να θερμανθεί πλήρως σε μόλις 60 δευτερόλεπτα, που σημαίνει πως δε θα περιμένετε καθόλου για να ατμίσετε. 

Εγγύηση

Όλες οι συσκευές Flowermate που πωλούνται από την MagicVaporizers έχουν 2 χρόνια εγγύηση (6 μήνες για ην μπαταρία) η οποία περιορίζεται σε κανονική χρήση. 

Flowermate Aura

Περιεχόμενο

 • Vaporizer Flowermate Aura 
 • Στόμιο
 • Κάψουλα συγκεντρώσεων 
 • Κάψουλα βοτάνων
 • Εργαλείο συσκευασίας
 • Βουρτσάκι καθαρισμού 
 • Καλώδιο φόρτισης USB 
 • Σίτες από ανοξείδωτο ατσάλι (5)
 • Εγχειρίδιο Χρήσης
Flowermate Aura

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 2,8 × 2,8 × 14,7 cm
Βάρος: 103 g
Θέρμανση: Αγωγιμότητα
Χρόνος θέρμανσης: 60 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (2600 mAh)
Θερμοκρασία: 40°C έως230°C
Κατασκευαστής: Flowermate
Εγγύηση: 2 έτη
Χώρα κατασκευής: Κίνα
Write your own review about Flowermate Aura
Αξιολογείτε:Flowermate Aura
Βαθμολογία