Angus Vaporizer

Βαθμολογία:
Angus Vaporizer 5 5

199 €

SKU
ignore-this-111
Λάβετε αμέσως ειδοποίηση μέσω email μόλις το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο
Δείτε περισσότερα grinders
Δείτε περισσότερα Αξεσουάρ

Χαρακτηριστικά

 • Νεότερη έκδοση (2024.03) με βελτιωμένη μονάδα ψύξης
 • Θέρμανση αλογόνου
 • Τεχνολογία με γυάλινες μπίλιες
 • Ανθεκτικό και όμορφο, από ξύλο καρυδιάς
 • Γυάλινο στόμιο και θάλαμος βοτάνων από ανοξείδωτο ατσάλι (0.25g)
 • Χρόνος θέρμανσης 90 δευτερόλεπτα
 • Εύκολος έλεγχος θερμοκρασίας με 5 ρυθμίσεις (180, 190, 200, 210, 220°C)
 • Ενισχυμένη λειτουργεία για την αύξηση της θερμοκρασίας κατά 10°C
 • Περιλαμβάνονται κάψουλες δοσολογίας για γρηγορότερο γέμισμα
 • Φόρτιση USB-C
 • Περιλαμβάνει δύο μπαταρίες Molicel 18650 (2800 mAh) όταν το αγοράζετε από την MagicVaporizers

Σε ποιον ταιριάζει ο Angus vaporizer;

Ο Angus είναι ένας καινοτόμος vaporizer που διαθέτει σύστημα θέρμανσης αλογόνου και τεχνολογία με γυάλινες μπίλιες, για να παρέχει μία νέα εμπειρία στο άτμισμα. Χρησιμοποιείται μια λάμπα αλογόνου για την θέρμανση του αέρα, ο οποίος μετά περνάει μέσα από τις γυάλινες μπάλες στον θάλαμο, όπου μετατρέπει τα βότανά του σε ατμό, πριν αυτός φτάσει στο στόμιο στο πάνω μέρος.

Είτε είστε έμπειρος, είτε αρχάριος χρήστης, θα βρείτε τον Angus εύκολο στη χρήση και ικανό να παράγει γευστικό ατμό σε μόλις 90 δευτερόλεπτα. Ο συνδυασμός της μοναδικής τεχνολογίας θέρμανσης και της ποιοτικής κατασκευής, τον καθιστούν κορυφαία επιλογή για όποιον ψάχνει έναν φορητό, premium vaporizer.

Καινοτόμο σύστημα θέρμανσης αλογόνου

Το σύστημα θέρμανσης αλογόνου που χρησιμοποιείται στον Angus, είναι μια μοναδική μέθοδος για την θέρμανση των βοτάνων στις θερμοκρασίες ατμοποίησης. Σε αντίθεση με τα άλλα συστήματα θέρμανσης που χρησιμοποιούν αντιστάσεις ή κεραμικά στοιχεία, ο Angus vaporizer χρησιμοποιεί μία λάμπα αλογόνου ως πηγή θέρμανσης. Αυτή η λάμπα, όταν είναι ενεργοποιημένη, εκπέμπει θερμότητα και φως, και έπειτα απορροφάται από τις γυάλινες μπάλες που βρίσκονται κάτω από τον θάλαμο βοτάνων.

Όταν εισπνέετε, ο θερμός αέρας περνάει πρώτα από μέσα από τις γυάλινες μπάλες, και έπειτα από τα βότανα, παράγοντας ατμό. Ο συνδυασμός της επαγωγικής θέρμανσης από τη λάμπα αλογόνου και της θερμότητας από τις γυάλινες μπάλες, παράγει σταθερά εύγεστο ατμό.

Αυτό που κάνει το σύστημα θέρμανσης αλογόνου να ξεχωρίζει από τις άλλες μεθόδους θέρμανσης, είναι το μοναδικό προφίλ γεύσεων που παράγει. Η λάμπα αλογόνου μεταδίδει μια διακριτική γεύση που δεν είναι τόσο ισχυρή όπως σε άλλους vaporizers, και αυτό επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν αποκλειστικά την φυσική γεύση των βοτάνων τους.

Εύκολος έλεγχος θερμοκρασίας

Το Angus vape παρέχει μια σειρά επιλογών στον έλεγχο της θερμοκρασίας, για να σας βοηθήσει να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία ατμίσματος. Με πέντε ρυθμίσεις θερμοκρασίας από τους 180°C έως τους 220°C, μπορείτε να επιλέξετε την θερμοκρασία που ταιριάζει καλύτερα στα βότανά σας.

Για εκείνους που επιθυμούν υψηλότερες θερμοκρασίες (έως τους 230°C), υπάρχει μια ενισχυμένη λειτουργία που σας επιτρέπει να αυξήσετε την θερμοκρασία κατά 10°C μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Απλά κρατήστε το κουμπί πατημένο, και η μονάδα θα δονηθεί μια φορά επισημαίνοντας πως η θερμοκρασία ενισχύθηκε. Αυτή η ενισχυμένη λειτουργία είναι ιδανική όταν θέλετε να απολαύσετε στο μέγιστο τα βότανά σας.

Σχεδιασμός και ανθεκτικότητα

Ο Angus vaporizer διαθέτει ένα κομψό σώμα από καρυδιά, που όχι μόνο προσθέτει στην αισθητική του, αλλά και παρέχει μια άνετη λαβή. Το σώμα σχεδιάστηκε με την αντοχή κατά νου, και η γερή κατασκευή του διασφαλίζει πως μπορεί να αντέξει την καθημερινή χρήση. 

Για ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, ο Angus έχει περάσει από αυστηρές δοκιμές πτώσεων, και έχει αποδείξει πως μπορεί να αντέξει πτώσεις από ύψος 1,5 μέτρου, μετά τις οποίες το μόνο που πρέπει να αντικατασταθεί είναι τα αναλώσιμα εξαρτήματα όπως το γυάλινο στόμιο.

Μέγεθος θαλάμου και μικροδοσολογία

Αν και ο Angus vaporizer είναι συμπαγής και μικρός, διαθέτει έναν ευρύχωρο θάλαμο βοτάνων από ανοξείδωτο ατσάλι με χωρητικότητα 0.25 g, που μπορεί με ευκολία να διατηρηθεί καθαρός με το τσιμπιδάκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Με πλήρως φορτισμένες μπαταρίες, μπορείτε να ατμίσετε περίπου 2 g των αγαπημένων σας βοτάνων κατά τη διάρκεια 8 συνεδριών, αν γεμίζετε τον θάλαμο κάθε φορά. Αν θέλετε να κάνετε ακόμα πιο γρήγορο το γέμισμα, χρησιμοποιήστε τις κάψουλες δοσολογίας που περιλαμβάνονται (2), για να είστε προετοιμασμένοι.

Για εκείνους που προτιμούν τη μικροδοσολογία με τα βότανά τους, τότε ο Angus παρέχει αρκετή επαγωγική θέρμανση για να το κάνετε χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Απλά τοποθετήστε λιγότερα βότανα στον θάλαμο, και χρησιμοποιήστε τον κανονικά με μικρότερη δόση.

Βελτιωμένο σύστημα ψύξης

Ο Angus vaporizer διαθέτει ένα βελτιωμένο και καινοτόμο σύστημα ψύξης, με σίτα από ανοξείδωτο ατσάλι και ένα κεντρικό τμήμα που κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι.

Η μονάδα ψύξης έχει επίσης βελτιωθεί με υλικό PEEK, παρέχοντας μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και καλύτερη προστασία. Αυτός ο βελτιωμένος σχεδιασμός αντιμετωπίζει τα προβλήματα του κατώτερης ποιότητας υλικού PPSU που χρησιμοποιούνταν στην προηγούμενη μονάδα ψύξης, διασφαλίζοντας ασφαλέστερο άτμισμα.

Γρηγορότερη θέρμανση

Με τον αρχικό χρόνο θέρμανσης των 90 δευτερολέπτων, συνίσταται να ενεργοποιήσετε τον vaporizer και να επιλέξετε την θερμοκρασία που επιθυμείτε πριν το γεμίσετε, για να ελαχιστοποιήσετε τον χρόνο αναμονής. Στις επόμενες συνεδρίες θα θερμανθεί πιο γρήγορα, λόγω της θερμοκρασίας που διατηρείται.

Λειτουργεί με μπαταρίες 18650

Ο Angus vaporizer λειτουργεί με δύο μπαταρίες 18650. Ανάλογα με τη χρήση και τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, μπορείτε να περιμένετε μεταξύ 7-10 γεμάτων συνεδριών πριν χρειαστεί να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ο ακριβής αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από παράγοντες όπως η συχνότητα χρήσης και η ποσότητα της θερμοκρασίας που διατηρείτε μεταξύ των συνεδριών. 

Δύο ισχυρές μπαταρίες 18650 (2800 mAh) της Molicel περιλαμβάνονται δωρεάν όταν αγοράζετε τον Angus από την MagicVaporizers.

Ρυθμιζόμενη ροή αέρα

Με τον Angus vaporizer, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την ροή αέρα στις προτιμήσεις τους. Για να ρυθμίσετε την ροή αέρα, απλά περιστρέψτε το μεταλλικό δακτύλιο που βρίσκεται στο στόμιο.

Συνεδρίες 5 λεπτών

Σχεδιασμένο για χρήση ως vape συνεδριών, το Angus διαθέτει αυτόματο χρονόμετρο απενεργοποίησης 5 λεπτών. Ακόμα κι αν δεν διαθέτετε πολύ χρόνο, μπορείτε να απολαύσετε μια εξαιρετική συνεδρία με μερικές μεγάλες τζούρες με τις ρυθμίσεις στο μέγιστο. Είτε προτιμάτε τις μεγαλύτερες συνεδρίες είτε μικρές αλλά έντονες, το Angus παρέχει μέγιστη ικανοποίηση.

Περιλαμβάνεται θήκη μεταφοράς

Το Angus διαθέτει επίσης μια κομψή και όμορφη θήκη, που καθιστά ιδιαίτερα εύκολη τη μεταφορά του vaporizer όπου κι αν πάτε. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, και παρέχει μέγιστη προστασία ενάντια στις πιθανές φθορές. Αυτή η θήκη όχι μόνο παρέχει μεγαλύτερη άνεση, αλλά και τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τον vaporizer σας σε ένα ασφαλές και προστατευμένο σημείο.

Δυνατότητα βελτίωσης

Επιθυμείτε ακόμα καλύτερο ατμό; Ο Angus vaporizer διαθέτει έναν προσαρμογέα νερόπιπας, που μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά για να πάτε την εμπειρία ατμίσματός σας στο επόμενο επίπεδο. Ο προσαρμογέας σας επιτρέπει να το συνδέσετε στο αγαπημένο σας εργαλείο νερού (ο προσαρμογέας ταιριάζει σε θηλυκές συνδέσεις 18 mm και 14 mm), επιτρέποντας στον ατμό να ψυχθεί καλύτερα καθώς περνάει μέσα από το νερό, για να απολαμβάνετε τον ατμό στο μέγιστο σε κάθε εισπνοή.

Πως να χρησιμοποιήσετε τον Angus vaporizer

Ακόμα και χωρίς οθόνη, ο Angus είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση:

 1. Ενεργοποιήστε τον Angus πατώντας το κουμπί τρεις φορές.
 2. Είτε γεμίστε τον θάλαμο βοτάνων πριν τον ενεργοποιήσετε, είτε γεμίστε τον με τα βότανα τις επιλογής σας τώρα.
 3. Περιμένετε περίπου 90 δευτερόλεπτα μέχρι να ενεργοποιηθεί ο Angus. Η απτική ανάδραση θα δονηθεί όταν φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία.
 4. Απολαύστε υπέροχο ατμό!
 5. ...ή αλλάξτε τη θερμοκρασία πατώντας το κουμπί για εναλλαγή μεταξύ των πέντε ρυθμίσεων θερμοκρασίας: 180, 190, 200, 210, και 220°C.
 6. Μόλις φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία, μπορείτε να κρατήσετε το κουμπί πατημένο για να αυξήσετε την θερμοκρασία κατά 10°C. Ο Angus θα δονηθεί υποδεικνύοντας πως η θερμοκρασία έχει ενισχυθεί.
 7. Μόλις τελειώσετε, είτε πατήστε ξανά τρεις φορές το κουμπί, ή περιμένετε να τερματιστεί το χρονόμετρο συνεδρίας (5 λεπτά).

Εγγύηση

Όλοι οι Angus vaporizers που πωλούνται από την MagicVaporizers, έναν εγκεκριμένο διανομέα των προϊόντων YLL Vape, είναι αυθεντικοί και διαθέτουν εγγύηση για 1 έτος, που περιορίζεται σε φυσιολογική χρήση.

Οδηγίες Χρήσης

Angus Vaporizer

Περιεχόμενο

 • Angus vaporizer
 • Γυάλινο στόμιο
 • Θήκη μεταφοράς
 • Βουρτσάκι καθαρισμού
 • Καλώδιο φόρτισης USB-C
 • Τσιμπιδάκι
 • Κάψουλες δοσολογίας (2)
 • O-rings σιλικόνης (2)
 • Σίτες φίλτρου (3)
 • Εγχειρίδιο χρήσης

Μόνο στην MagicVaporizers: Συμπεριλαμβάνουμε δυο ισχυρές μπαταρίες 18650 Molicel (2800 mAh) με κάθε αγορά του Angus vaporizer!

Angus Vaporizer

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 7.6 × 3.1 × 13.3 εκ
Βάρος: 260 γρ
Θέρμανση: Αλογόνο
Χρόνος θέρμανσης: 5 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρίες (2 × 18650)
Θερμοκρασία: 180°C έως 230°C
Κατασκευαστής: YLL Vape
Εγγύηση: 1 έτος
Χώρα κατασκευής: Κίνα
Φόρτωση...
Γράψτε την δική σας κριτική για τον Angus Vaporizer