COVID-19: Οι αποθήκη μας δεν έχει επιρρεαστεί. Χρόνος αποστολής είναι 1 έως 3 εργάσιμες μέρες.

Arizer ArGo

Βαθμολογία:
4.45

165 € 219 € Γλιτώνετε: 54 €

SKU
SKU1515
Η On Balance Champion είναι Ζυγαριά Ακριβείας που μπορεί να ζυγίσει μέχρι 500 g με 0,01 g ακρίβεια
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 500 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 500 g, 17,64 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

Arizer Air 2 - Μπαταρία
Arizer Air 2 / ArGo - Μπαταρία
18,75 € 25 €

Ψάχνετε να διπλασιάσετε τη διάρκεια ζωής μπαταρίας του Arizer Air 2 ή του Arizer ArGo; Αυτή η 3000 mAh 18650 Arizer Μπαταρία είναι ίδια με την αυθεντική μπαταρία της συσκευασίας του Arizer Air 2 ή του ArGo και είναι ιδανικός τρόπος να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής ή να αντικαταστήσετε την μπαταρία που έχει φθαρεί από τη χρήση. 

Προορίζεται για χρήση με το: Arizer Air, Arizer Air 2 και Arizer ArGo.

Arizer ArGo - Screen Pack
Arizer ArGo - Πακέτο Σίτες
3,75 € 5 €

Το Arizer ArGo Πακέτο Σίτες περιλαμβάνει έξι υψηλής ποιότητας σίτες από ανοξείδωτο ατσάλι που χωράνε στους γυάλινους σωλήνες.

Οι γυάλινοι σωλήνες έχουν ήδη προεγκατεστημένες σίτες από γυαλί για να κρατήσουν τον ατμό αγνό και γεμάτο γεύση, αλλά αν προτιμάτε πιο ψιλοκομμένα βότανα τότε αυτές οι σίτες θα διασφαλίσουν πως ο ατμός σας παραμένει υψηλής ποιότητας.

Προορίζεται για χρήση με: Arizer ArGo.

Αποθηκεύστε με ασφάλεια τον ατμοποποιητή Arizer στις εξόδους σας σε αυτή τη Μαλακή Αποθηκευτική Θήκη.
Arizer - Μαλακή Αποθηκευτική Θήκη
21,75 € 29 €

Ετοιμαστείτε για την επόμενή σας έξοδο με την Arizer Μαλακή Αποθηκευτική Θήκη. Η ευρύχωρη αυτή θήκη έχει αρκετό χώρο για να πάρετε μαζί σας όλα όσα θα χρειαστείτε για την επόμενη ατμιστική σας συνεδρία. 

Προορίζεται για χρήση με: Arizer Air 2Arizer ArGo και Arizer Solo 2.

Arizer ArGo - Glass Aroma Tube
Arizer ArGo - Γυάλινος Σωλήνας
8,25 € 11 €

Ο Γυάλινος Σωλήνας λειτουργεί ως στόμιο, ίδιο με εκείνον που περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία του Arizer ArGo.

Αν οι γυάλινοι σωλήνες σας έχουν χαλάσει, σπάει ή απλά φθαρεί, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. 

Προορίζεται για χρήση με το: Arizer ArGo.

Χαρακτηριστικά

 • Μικρός & φορητός 
 • Εντυπωσιακή ζωή μπαταρίας 
 • Πλήρης έλεγχος θερμοκρασίας 
 • Χρόνος θέρμανσης 60 δευτερόλεπτα 

Σε ποιόν ταιριάζει το Arizer ArGo;

Το Arizer ArGo είναι ιδανικό για αυτούς που ψάχνουν έναν υψηλής ποιότητας vaporizer να τους συντροφεύει στις περιπέτειές τους. Είναι φορητός και χωράει στις περισσότερες μεσαίου μεγέθους τσέπτες, πράγμα που σημαίνει πως αυτός ο vaporizer προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ βολικού μεγέθους και ψηφιακού ελέγχου θερμοκρασίας, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και βότανα με εξαιρετική γεύση. 

Μικρός & Φορητός 

Με διαστάσεις μόλις 5 x 2.5 x 9 cm, ο0 Arizer ArGo είναι εύκολος στη μεταφορά και όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού. Αυτός ο vaporizer χωράει άνετα στην παλάμη του χεριού σας και μπορεί να κρυφτεί εύκολα. Το αποσπώμενο πάνω μέρος διασφαλίζει πως όλα τα μέρη μένουν στη θέση τους κατά τη μεταφορά όταν δεν χρησιμοποιείται, έτσι ώστε να μπορείτε να ετοιμάσετε τα βότανά σας για χρήση από πριν. Αν εκτιμάτε έναν vaporizer εύκολο στη μεταφορά που όμως μπορεί να σας προσφέρει και πυκνό ατμό, ο Arizer ArGo θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Εύκολος στη χρήση

Ο Arizer ArGo είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους με λίγη ατμιστική εμπειρία καθώς είναι εύκολος στη χρήση. Μπορείτε να αλλάξετε την μπαταρία και ακόμα να τον χρησιμοποιήσετε ακόμα και όσο φορτίζει, έτσι ώστε να μην ανησυχείτε ποτέ μην κοπεί η εμπειρία σας στη μέρη! Ακόμα έχει εύκολα κουμπιά ελέγχου και καλό έλεγχο θερμοκρασίας έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάζετε τις ρυθμίσεις χωρίς να δυσκολεύεστε. 

Εξαιρετική γεύση

Με μια πρωτοποριακή ροή αέρα από ανοξείδωτο ατσάλι και υβριδική θέρμανση, η υψηλής ποιότητας γεύση των βοτάνων είναι εγγυημένη. Το ArGo θα παράγει εξαιρετικό ατμό σε κάθε ατμιστική συνεδρία και η αποτελεσματικότητά του διασφαλίζει πως θα ατμίζετε πάντα τα βότανά σας με τη μέγιστη ευχαρίστηση. 

Θερμαίνεται σε μόλις 60 δευτερόλεπτα 

Το Arizer ArGo είναι ικανό να φτάσει μέση θερμοκρασία σε μόλις 60 δευτερόλεπτα και τη μέγιστη θερμοκρασία 220°C σε μόλις 90 δευτερόλεπτα, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα ξαναχρειαστεί να περιμένετε για πολύ ώστε να θερμανθεί ο vaporizer της. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια χαλαρωτική συνεδρία ατμίσματος αμέσως μόλις το επιθυμήσετε με το Arizer ArGo.

Αντικαθιστώμενη Μπαταρία

Η μπαταρία που το συνοδεύει, η 18650 τύπου 3000 mAh μπορεί να σας προσφέρει 75 λεπτά ατμιστικής εμπειρίας, αλλά κάποιες φορές ενδέχεται να επιθυμείτε περισσότερο. Ευτυχώς, μπορείτε απλά να αλλάξετε την μπαταρία με μία πλήρως φορτισμένη, που σημαίνει πως το μόνο όριο που θα συναντήσετε είναι ο αριθμός μπαταριών που έχετε μαζί σας. 

Ακόμα καλύτερα, το Arizer ArGo διαθέτει ένα πρωτοποριακό χρονόμετρο αυτόματης απενεργοποίησης αν δεν χρησιμοποιείτε τον vaporizer για εκτεταμένο χρονικό διάστημα. Αυτό βοηθάει να εξοικονομήσετε μπαταρία σε περίπτωση που κοιμηθείτε ή ξεχαστείτε.  

Εγγύηση

Το ArGo έχει εγγύηση εφ' όρου ζωής για το στοιχείο θέρμανσης και περιορισμένη εγγύηση 2 ετών που καλύπτει δυσλειτουργία υλικών ή κατασκευής, με εξαίρεση την μπαταρία. 

Arizer ArGo

Περιεχόμενο

 • Vaporizer Arizer ArGo 
 • Μπαταρία
 • Φορτιστής
 • Θήκη
 • Εργαλείο ανάμειξης
 • Γυάλινα τζάμια (2)
 • Καλύμματα τζαμιών από σιλικόνη (2)
 • Τζάμια PVC με καλύμματα (2)
 • Σίτες (4)
 • Οδηγίες Χρήσης
Arizer ArGo

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 5,2 x 2,4 x 9,3 cm
Βάρος: 97 g
Θέρμανση: Μετατροπή
Χρόνος θέρμανσης: 60 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (3000 mAh)
Θερμοκρασία: 50°C έως 220°C
Κατασκευαστής: Arizer Tech
Εγγύηση: 2 έτη+
Χώρα κατασκευής: Καναδάς
Αξιολογείτε:Arizer ArGo
Βαθμολογία