DaVinci IQC

Βαθμολογία:
DaVinci IQC 4.3 5

219 € 229 € Γλιτώνετε: 10 €

SKU
ignore-this-85
Δωρέαν Αποστολή
Δείτε περισσότερα grinders
Δείτε περισσότερα Αξεσουάρ

Χαρακτηριστικά

 • Τελευταία έκδοση! (2024.03)
 • Εξωτερικό από αμμοβολημένο αλουμίνιο
 • Αεροστεγής ροή αέρα από ζιρκόνια και γυαλί 
 • Φούρνος με γυάλινη επίστρωση και χωρητικότητα 0,5γρ.
 • “Έξυπνη ροή”, Ακρίβεια και λειτουργία Boost
 • Ακρίβεια θερμοκρασίας 1 βαθμού (0 έως 221°C)
 • Ώρα θέρμανσης 30-δευτερολέπτων 
 • Φορτίζει σε λιγότερο από 2 ώρες (USB-C)
 • Μπαταρία 3000 mAh (αποσπώμενη) για έως 2 ώρες χρήσης
 • Εγγύηση 5 ετών

Σε ποιον ταιριάζει ο DaVinci IQC;

Ο Davinci IQC είναι για εκείνους που θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο στις ατμιστικές τους συνεδρίες. Διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που τον καθιστούν τέλειο για πειραματισμό και για να ζήσετε την εμπειρία των διαφορετικών γεύσεων στο άτμισμα, όπως ο θάλαμος γεύσης από ζιρκόνια, διαφορετικές λειτουργίες θέρμανσης και μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. Η λειτουργία ακριβείας θα σας διευκολύνει στο να εξερευνήσετε όλες τις διαφορετικές διαθέσιμες θερμοκρασίες (0 έως 221°C) χωρίς καμία δυσκολία!

Αεροστεγής ροή ατμού από Ζιρκόνια/Γυαλί

Η τελευταία καινοτομία του DaVinci είναι μία αεροστεγής ροή ατμού από ζιρκόνια και γυαλί. Αυτό σημαίνει πως κανένα μέταλλο και πλαστικό δεν θα έρθει σε επαφή με τον ατμό σας, γεγονός που διασφαλίζει πως θα γευτείτε μόνο τον πιο αγνό και εύγευστο ατμό με το IQC!

Εξαιρετική γεύση

Ο φούρνος του DaVinci είναι ασυναγώνιστος. Ο κεραμικός φούρνος με επίστρωση από γυαλί του DaVinci IQC διαθέτει ένα σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας με ακρίβεια ενός βαθμού, και προσφέρει επίσης μία λειτουργία ακριβείας, για τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας, καθώς και μία λειτουργία “Smart Path”, η οποία σας παρέχει έναν εύχρηστο και πρακτικό τρόπο για να πειραματιστείτε με τις προκαθορισμένες, διαδοχικές αυξήσεις της θερμοκρασίας. 

Ισχυρή και αποσπώμενη μπαταρία 

Ο DaVinci IQC διαθέτει μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία 18650, 3000 mAh, η οποία παρέχει έως και δύο ώρες συνεχούς χρήσης. Αυτό τον καθιστά την τέλεια συντροφιά για εκδρομές στην φύση, ή μεγάλα ταξίδια όπου δεν θα έχετε πρόσβαση σε ρεύμα. 

Ακόμα, η μπαταρία είναι επαναφορτιζόμενη, γι' αυτό αν σκοπεύετε να μείνετε για πολύ έξω, πάρτε μαζί σας μερικές έξτρα - ποτέ δεν ξέρετε που θα σας χρειαστούν! 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πάνω και κάτω κουμπιά για να δείτε πόσο μπαταρία απομένει στον vaporizer. Ακόμα, δονείται όταν απομένει μόνο 10% μπαταρία. 

Μπορείτε να το συνδέσετε σε εργαλεία νερού 

Ο IQC διαθέτει έναν προσαρμογέα ναργιλέ, τον οποίον μπορείτε να συνδέσετε σε κάθε ναργιλέ 10 mm για ακόμα πιο καλό και καθαρό ατμό. Όταν ο ατμός περνάει μέσα από ένα εργαλείο νερού, ψύχεται και είναι πιο εύκολος στην εισπνοή.

3 τρόποι ελέγχου της θερμοκρασίας 

“Smart Path”

Με την λειτουργία “Smart Path” στον DaVinci IQC, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές ρυθμίσεις που αυξάνουν σταδιακά την θερμοκρασία στον κεραμικό φούρνο. Η πρώτη ρύθμιση ονομάζεται "Γεύση", και ξεκινάει από τους 176°C καταλήγοντας στους 188°C μετά από 8 λεπτά. 

Υπάρχουν τρεις ακόμα λειτουργίες: Μυαλό, Σώμα και Ξεκούραση, οι οποίες ξεκινάνε από διαφορετικές θερμοκρασίες και καταλήγουν 8 λεπτά αργότερα σε θερμοκρασία 12°C βαθμούς μεγαλύτερη. 

Ακριβείας

Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να ελέγχεται την θερμοκρασία επακριβώς στον βαθμό που επιθυμείτε. Για να ενεργοποιήσετε την λειτουργία ακριβείας, κάντε κλικ στο κουμπί ενεργοποίησης, το οποίο θα σας δείξει την τρέχουσα θερμοκρασία, και μετά μπορείτε να την ρυθμίσετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω με τα αντίστοιχα βελάκια, για να επιλέξετε την θερμοκρασία που επιθυμείτε. 

Boost

Αν πατήσετε το κόκκινο κουμπί ενεργοποίησης κατά την διάρκεια της συνεδρίας σας, μπορείτε να ανεβάσετε την θερμοκρασία έως τους 210°C. Κρατήστε το κουμπί πατημένο για όσο επιθυμείτε, και πατήστε οποιοδήποτε από τα δύο βελάκια όταν τελειώσετε, έτσι ώστε ο IQC vaporizer να επιστρέψει από την λειτουργία Boost, στην θερμοκρασία που ορίσατε προηγουμένως. 

Φόρτιση μέσω USB-C

Φορτίστε τον IQC vaporizer σε μόλις 2 ώρες με την φόρτιση μέσω USB-C. Επιπλέον, αν βρίσκεστε εν κινήσει και πρέπει να φορτίσετε το κινητό σας, τότε η λειτουργία αντίστροφης φόρτισης είναι τέλεια για την περίπτωση αυτή! 

Εφαρμογή για επιπλέον εξατομίκευση 

Η τελευταία καινοτομία του DaVinci, είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή τόσο για iOS όσο και για Android OS, η οποία σας επιτρέπει να ελέγξετε τον IQC σας όχι μόνο από το κινητό, αλλά και μέσω τάμπλετ ή υπολογιστή. 

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εξατομικευμένα “Smart Paths”, τα οποία θα απλοποιήσουν τις συνεδρίες σας με τον DaVinci IQC, δημιουργώντας, ονοματίζοντας και αποθηκεύοντας τις αυτόματες ρυθμίσεις.

Σε τι διαφέρει ο DaVinci IQC από τον IQ2;

Ο IQ2 και ο IQC είναι δύο πολύ παρόμοιοι vaporizers. Η πλειοψηφία των διαφορών έγκειται στο πως ο IQC διαθέτει φόρτιση USB-C, καθώς επίσης και επιστόμιο από μαλακό υλικό, ενώ παράλληλα συνοδεύεται από καπάκι για τον θάλαμο γεύσης και προσαρμογέα νερόπιπας. Ωστόσο, δεν διαθέτει παρακολούθηση δοσολογίας και τεχνολογία AirDial, τα οποία συναντάμε στον DaVinci IQ2.

Εγγύηση

Όλοι οι DaVinci IQC vaporizers που πωλούνται από την MagicVaporizers, έναν εγκεκριμένο διανομέα της DaVinci, είναι απολύτως αυθεντικοί και διαθέτουν 5 χρόνια εγγύηση για την συσκευή και 1 έτος εγγύηση για την μπαταρία.

Οδηγίες Χρήσης

DaVinci IQC

Περιεχόμενο

 • DaVinci IQC vaporizer
 • Μπαταρία
 • Προσαρμογέας νερόπιπας 10 mm
 • Εργαλείο ανάμειξης
 • Βουρτσάκι
 • Πλεκτό καλώδιο 90 εκ. USB-A σε USB-C
 • Αλκοολούχα μαντηλάκια (3)
 • Εγχειρίδιο χρήσης
DaVinci IQC

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 4,4 × 2,5 × 9,2 εκ.
Βάρος: 147 γρ.
Θέρμανση: Αγωγιμότητα
Χρόνος θέρμανσης: 30 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (3000 mAh)
Θερμοκρασία: 0 έως 221°C
Κατασκευαστής: DaVinci
Εγγύηση: 5 έτη
Χώρα κατασκευής: Κίνα

Άλλοι vaporizers από την DaVinci

 1. DaVinci IQ2 Vaporizer
  Βαθμολογία:
  DaVinci IQ2

  249 € 299 €

  • Πέντε Ρυθμίσεις Ροής Αέρα
  • Θερμαίνεται σε λιγότερο από ένα λεπτό
  • Καινοτόμος έλεγχος δοσολογίας
 2. DaVinci MIQRO Vaporizer
  Βαθμολογία:
  DaVinci MIQRO-C

  129 €

  • 3 λειτουργίες: Ακριβείας, "Smart Path" και "Boost"
  • Ρυθμιζόμενος θάλαμος (0,1 – 0,25 g)
  • Αντικαθιστώμενη μπαταρία (900 mAh)
Φόρτωση...
Γράψτε την δική σας κριτική για τον DaVinci IQC