Οι χαμηλότερες τιμές
Αποστολή την επόμενη μέρα
Εξουσιοδοτημένος διανομέας
Δωρεάν αποστολή σε vaporizer

Arizer Air 2

199 €
Arizer Air 2 - Colours
Arizer Air 2 - Colours Arizer Air 2 - Display Arizer Air 2 - Battery Arizer Air 2 - Glass Mouthpiece Arizer Air 2 - Included Arizer Air 2 - Carbon Black Arizer Air 2 - Mystic Blue
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
199 €
199 €


Σας εγγυόμαστε τις πιο πρόσφατες/μοντέρνες εκδόσεις ατμοποιητών. Παραλάβαμε αυτό το απόθεμα του Arizer Air 2 στις 15 Mar. 2018.

5
Ανάγνωση 1 Κριτική(ές) | Γράψτε την Κριτική σας

Το Arizer Air 2 είναι το νέο προϊόν με ένα κομψό άγγιγμα, είναι λεπτό και φορητό. Αυτός ο εντυπωσιακός vaporizer είναι ευχάριστος στο μάτι. Έρχεται σε δύο έγχρωμες παραλλαγές - Carbon Black και Mystic Blue. Με την πρώτη ματιά μοιάζει με μια αναβαθμισμένη εκδοχή ενός power bank, αλλά μετά από λεπτομερή έλεγχο, δεν μπορεί κανείς παρά να θαυμάσει το στιλβωμένο σχέδιο που σχεδιάστηκε επιδέξια για να χωράει σαν γάντι σε όλους τους τύπους χεριών. Αυτός ο vaporizer χειρός είναι αρκετά ευδιάκριτος και φορητός ώστε να παρουσιάσει την αισθητική του ελκυστικότητα και όμως έχει σχεδιαστεί αρκετά έξυπνα ώστε να ταιριάζει στις πιο στενές τσέπες και τα λεπτότερα πορτοφόλια.


Το Arizer Air 2, βασισμένο στην καναδική τεχνολογία, προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη με το ισχυρό κεραμικό στοιχείο θέρμανσής του που μπορεί να μετατρέψει τα εύγευστα βότανα σε παχιά σύννεφα ατμών. Η τροφοδοσία της μονάδας είναι μια αφαιρούμενη και επαναφορτιζόμενη μπαταρία που δίνει μία διαφορετική έννοια στη λέξη ευκολία και κάνει τον κόσμο σας λίγο πιο εύκολο προσφέροντας την ευκολία να την πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.


Διαθέσιμο σε Carbon Black και Mystic Blue

Arizer Air 2 – Χαρακτηριστικά

 • Θερμαίνεται γρήγορα
 • Έλεγχος θερμοκρασίας σε βαθμό
 • 50% Μεγαλύτερης χωρητικότητας εναλλάξιμες μπαταρίες με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
 • Υψηλής ποιότητας εξαρτήματα
 • Φορητό και κομψό
 • Παράγει πυκνούς ατμούς
 • Εύκολο στη χρήση - δεν απαιτείται περίπλοκο εγχειρίδιο χρήστη
 • Χωρίς συντήρηση
 • θύρα φόρτισης USB
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη φόρτιση
 • Καθαρότητα ατμού - Απομονωμένη διαδρομή αέρα που έχει ως αποτέλεσμα τον πιο αγνό ατμό
 • Διαδρομή ατμού από γυάλινο πυρίτιο που εκπέμπει τον πιο γευστικό ατμό

 

Arizer Air 2 – Αξεσουάρ που Περιλαμβάνονται

 • Μπαταρία
 • Φορτιστής USB
 • Γυάλινος Σωλήνας Αρωμάτων - 70mm
 • Γυάλινος Σωλήνας Αρωμάτων - 70 mm με Άκρη
 • Γυάλινο Δίσκος Βοτάνων
 • 2 x Stem Caps Σιλικόνης
 • Θήκη Μεταφοράς με Ζώνη
 • Εργαλείο Ανάδευσης από Ανοξείδωτο Χάλυβα
 • 4 x Οθόνες Φίλτρων από Ανοξείδωτο Χάλυβα

 

Σχεδιασμός 

Εκτός από τις κομψές και φορητές σχεδιαστικές του ιδιότητες, το Arizer 2 προσφέρει πολύ περισσότερα. Για αρχάριους, έχει μια αεριζόμενη κορυφή που μειώνει τη θερμοκρασία του σώματος του vaporizer. Το προηγούμενο Arizer Air έχει μια εξωτερική εμφάνιση που έχει ένα διακόπτη "up-down" στη μέση της βαλβίδας ενώ ο Air 2 έχει τρία κουμπιά αντί για σχέδιο διακόπτη. Η αεριζόμενη κορυφή για τα χρώματα του Mystic Blue και του Carbon Black έρχεται σε μαύρο χρώμα και έχει ένα καπάκι στο επάνω άκρο του ανοίγματος που μπορεί να ανοίξει με κίνηση ολίσθησης στο πλάι.

 

Το κάτω μέρος του vaporizer (μπλε για το Mystic Blue και το μαύρο για το Carbon Black) έχει ένα καπάκι που μπορεί να αφαιρεθεί για να αποκαλυφθεί η υποδοχή όπου η μπαταρία ταιριάζει καλά στη θέση της. Μια ματιά στο εσωτερικό του vaporizer δείχνει ένα βοριοπυριτικό γυαλί που μπορεί εύκολα να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί. Έχει ένα κοίλο λεπτότερο άκρο, όπου βγαίνουν τα παχιά σύννεφα ατμού, δημιουργώντας μια γεύση από τα βότανα μας που δεν μπορεί να ταιριάξει με τη μέθοδο καύσης.

 

Γιατί το Aizer Air 2; 

Χρειάζεστε περαιτέρω πειστήρια για να δοκιμάσετε αυτή τη φορητή συσκευή; Ας ξεκινήσουμε αρχικά με τους ωραίους παράγοντες. Σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη χρήση, ειδοποιεί το χρήστη για το επίπεδο της μπαταρίας. Έχει ένα χρονοδιακόπτη αυτόματης απενεργοποίησης και οθόνη τροφοδοσίας που είναι εύκολος για χρήση (αυτό βασίζεται στο χαρακτηριστικό εύκολης χρηστικότητας). Είναι φιλικό προς τον χρήστη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε από τον αδέξιο αρχάριο έως τον έμπειρο ειδικό. Ένα από τα ωραία χαρακτηριστικά είναι ότι δεν χρειάζεται συντήρηση. Αυτό είναι ανακούφιση σχετικά με τα χιλιάδες άλλων gadgets στο σπίτι που απαιτούν συντήρηση. Ένα λιγότερο "gadget" για να ανησυχείτε!

 

Για τον ενθουσιώδη που δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να φορτιστεί πλήρως το Arizer Air 2, ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει ενώ φορτίζει ακόμα. Προσθέστε σε αυτό την ευκολία που έχετε να το πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Το Air 2 αποτελείται από ένα υψηλής ποιότητας κεραμικό θερμαντικό στοιχείο που του δίνει το πλεονέκτημα και εγγυάται την ανθεκτικότητα και τη μακροζωία. Η ποιότητα δεν αφορά μόνο τα εξαρτήματα που απαρτίζουν τον vaporizer. Η ποιότητα αφορά επίσης την εμπειρία των χρηστών. Η καθαρότητα του ατμού που αυτή η μικροσκοπική μονάδα μπορεί να παράγει και να μεταφέρει μέσω της βοριοπυριτικού γυαλιού δίνει στον χρήστη μια γευστική εμπειρία σε κάθε χρήση.

 

Με την βολική θήκη μεταφοράς με κλιπ ζώνης, ο vaporizer Arizer Air 2 είναι εύκολο να μεταφερθεί. Η θήκη κρατά τον vaporizer, μια επιπλέον μπαταρία και ένα γυάλινο σωλήνα αρώματος. Το Arizer Air 2 έχει τη ξεχωριστή ιδιότητα να είναι φορητό και ισχυρό, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον καθαρότερο, πιο γευστικό ατμό σε κίνηση χωρίς καμία ταλαιπωρία. Ο γρήγορος χρόνος θέρμανσης είναι ιδανικός για να ατμίζεται σε λίγο χρόνο και η φόρτιση USB διευκολύνει την τροφοδοσία από το αυτοκίνητο, τον υπολογιστή, το σταθμό φόρτισης από απόσταση και πολλά άλλα. Το Air 2 vape είναι ο ιδανικός σύντροφος για τους ενθουσιώδεις των στεγνών βοτάνων που θέλουν την ποιότητα που προσφέρουν οι μεγαλύτερες επιτραπέζιες μονάδες, αλλά με ένα συμπαγές, φορητό σχεδιασμό.

 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Arizer Air 2 είναι το νέο προϊόν που έχει πολλά να προσφέρει - όμορφο και με αισθητικά ελκυστικό σχεδιασμό, ποιοτική εμπειρία χρήστη και ποιοτικά εξαρτήματα, άνεση, ανθεκτική ισχύ μπαταρίας και πολλά άλλα. Το Arizer Air 2 έχει τα πάντα σε ένα φορητό vaporizer.  

 

Εγγύηση

Όλοι οι vaporizers Arizer Air 2 που πωλούνται από το MagicVaporizers είναι απόλυτα αυθεντικοί και υποστηρίζονται από εγγύηση εφόρου ζωής για το κεραμικό θερμαντικό στοιχείο, 2ετή εγγύηση για την κατασκευή και τα ελαττώματα και εγγύηση 1 έτους για την μπαταρία. 

Πρόσθετες Πληροφορίες

Μπορεί να ατμοποιήσει Μείγματα
Κατασκευαστής Arizer Tech
Στυλ Carbon Black or Mystic Blue
Πηγή Ισχύος Battery
Θερμαντικό Στοιχείο Ceramic Heating Element
Μέθοδος Παράδοσης Ατμού Direct
Χώρα Κατασκευής Canada
Εγγύηση Ceramic heating element: lifetime, workmanship and defects: 2 years, battery: 1 year

Κριτικές από Arizer Air 2

Μέση Βαθμολογία:

5 Με βάση 1 βαθμολογία
 • 5 Star
   1
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Great portable vaporizer

Amos
I'm very satisfied with this vaporizer!

I can only compare it to my first vaporizer - an Ascent from DaVinci.

From my experience the Arizer Air II, is much better in many ways, compared to the DaVinci Ascent vaporizer.
Some examples are, airflow is stronger, heating is faster, cleaning is easier, changeable battery, higher capacity, lower magnetic flux density.

The Arizer company seem to have a good expertise where the opposite can be said about DaVinci. I'm a highly sensitive person and thus getting internal pain in my hand while using a DaVinci Ascent vaporizer, which to my surprise have a very strong electromagnetic field (EMF) when measuring the magnetic flux density (11,6 µT). While asking DaVinci about this, they couldn't tell if such a strong EMF was intentional, because as they explained - they aren't able to measure the magnetic flux density.

Arizer on the other hand was able to tell me measurements on both Air (0,2 µT) and Air II (0,4 µT). Although my own measurement of Air II is higher (5,7 µT) it is still lower than from an Ascent vaporizer, which mean I can use the Air II without experiencing any pain (only a tingling feeling in the hand). For measurements I used the Gauss meter ED78S from Cornet.

All in all I recommend Arizer over DaVinci and Air II for portable use.

1 Είδος(η)

ανα σελίδα

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Γράφετε κριτική: Arizer Air 2

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *