Οι χαμηλότερες τιμές
Αποστολή την επόμενη μέρα
Εξουσιοδοτημένος διανομέας
Δωρεάν αποστολή σε vaporizer

Arizer Solo 2

232 €

239 € Αποθήκευση 7 €

Arizer Solo 2
Arizer Solo 2 Arizer Solo 2 - Colors Arizer Solo 2 - Size Arizer Solo 2 - Display Arizer Solo 2 - Package
 •  
 •  
 •  
 •  

232 €

239 € Αποθήκευση 7 €

232 €

239 € Αποθήκευση 7 €


Σας εγγυόμαστε τις πιο πρόσφατες/μοντέρνες εκδόσεις ατμοποιητών. Παραλάβαμε αυτό το απόθεμα του Arizer Solo 2 στις 05 Jul. 2017.

4.3
Ανάγνωση 6 Κριτική(ές) | Γράψτε την Κριτική σας

Όταν πρόκειται για στυλ, απόδοση και κόστος, έχετε την επιλογή ανάμεσα σε πολλούς φορητούς vaporizers στην αγορά σήμερα. Το τελευταίο δώρο από τhν Arizer, τον γνωστό καναδικό κατασκευαστή, για τους λάτρεις των vaporizer παντού είναι το Arizer Solo 2. Αυτός ο νέος vaporizer είναι μια αναβάθμιση του αγαπημένου Arizer Solo Vaporizer. Το νέο Solo 2 είναι απλά μία από τις καλύτερες μονάδες της σειράς των προϊόντων Arizer.


Μία φαινομενικά μικρή αλλαγή μπορεί να είναι τεράστια. Η αλλαγή στο Arizer Solo 2 είναι τόσο μικρή που πολλοί μπορεί να την θεωρούν μη σημαντική, αλλά δεν είναι έτσι. Τι έχει να σας προσφέρει το Solo 2; Το νέο προϊόν έχει το διάσημο γυάλινο σωλήνα ατμού Arizer και διαθέτει οθόνη LED και ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας. Για να είναι εύκολο στη χρήση και για την απόλυτη απόλαυσή σας, το Solo 2 έρχεται με ένα κεντρικό κουμπί "Μενού" που σας επιτρέπει να δείτε τις διάφορες ρυθμίσεις, να επιλέξετε και να προσαρμόσετε το προϊόν με τον τρόπο που θέλετε. Απλώς αναζητήστε τις διάφορες θερμοκρασίες χρησιμοποιώντας το κουμπί Μενού και επιλέξτε αυτή που θέλετε. Τα οφέλη από αυτήν την προσθήκη στο Solo 2 είναι τόσο ξεκάθαρα που περιμένουμε να δούμε και άλλους κατασκευαστές να το χρησιμοποιούν στο μέλλον στους vaporizers τους. Το Solo 2 διαθέτει επίσης ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας. Αυτή τη λειτουργία δεν την είχαν οι vaporizers και είναι πλέον μοναδική στο Solo 2. Με την οθόνη LED, μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα τη θερμοκρασία οπουδήποτε μεταξύ 50 - 220 βαθμών Κελσίου.


 


Διαθέσιμο σε Carbon Μαύρο και Mystic Μπλε.

Κύρια Χαρακτηριστικά 

• Υψηλή ισχύς / Υψηλή απόδοση
• Αξιόπιστη καθημερινή χρήση ατμού / Μέχρι 20 χρήσεις ανά φόρτιση
• Θερμαίνεται τρεις φορές πιο γρήγορα σε σύγκριση με το Solo 1
• Μέγιστος ατμός
• Βελτιωμένη ροή αέρα
• Σκληρό χτύπημα / Παραγάγει παχιά σύννεφα
• Υψηλής ποιότητας συστατικά ιατρικής ποιότητας
• Γυάλινες (Boro-silicate) διαδρομές ατμού για την παροχή καθαρού, εύγευστου  ατμού
• Απαιτείται ελάχιστη συντήρηση / Εύκολος καθαρισμός

 

Το Arizer Solo 2, ο νέος και βελτιωμένος vaporizer χειρός από την Arizer, είναι βέβαιο ότι θα είναι ανάμεσα στους αγαπημένους σας vaporizer. Η μονάδα θερμαίνεται γρήγορα και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ατμού. Υπάρχει επίσης μια ψηφιακή οθόνη για την επιλογή της ακριβής θερμοκρασίας που θέλετε. Θα απολαύσετε το μικρότερο μέγεθος του Solo 2 που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε και όπου κι αν βρίσκεστε διακριτικά.

 

Το Arizer Solo 2 είναι καλά σχεδιασμένο, μικρό, ελαφρύ, άνετο στο κράτημα και ανθεκτικό. Ο vaporizer έχει κάθε χαρακτηριστικό και λειτουργικότητα που θα χρειαστείτε για γρήγορη και εύκολη χρήση, εν κινήσει.

 

Περιλαμβάνονται 

• 2x γυάλινα στελέχη (90mm & 110mm)

• 2x καπάκια σιλικόνης

• 4x ανοξείδωτες οθόνες

• Γυάλινο πιάτο για άρωμα

• Θήκη μεταφοράς

• Εργαλείο ανάδευσης από ανοξείδωτο ατσάλι

• Φορτιστής τοίχου 

 

Περιβάλλον Χρήστη

Πιθανώς η μεγαλύτερη αναβάθμιση μεταξύ του αρχικού vaporizer Arizer Solo και του νέου Solo 2 είναι τα 7 φώτα θερμοκρασίας στην λαμπερή οθόνη LED. Τα κουμπιά πλοήγησης βρίσκονται κάτω από την οθόνη LED και το κουμπί Μενού που είναι στο κέντρο (σημειωμένο με το "M"). Το κουμπί μενού κάνει την πλοήγηση εύκολη και απλή και σας δίνει πολλές επιλογές προσαρμογής. Ενεργοποιήστε τον vaporizer απλά πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί μενού μαζί με το κουμπί επάνω. Στην κορυφή και κάτω από το κουμπί μενού θα βρείτε τα κουμπιά βέλους προς τα πάνω και προς τα κάτω για αύξηση και μείωση της θερμοκρασίας ή για αλλαγή των ρυθμίσεων στο μενού. 

  

Χρησιμοποιήστε το κουμπί μενού για να κάνετε το προϊόν να εκτελέσει τη λειτουργία που θέλετε. 

 

Λειτουργία Πλήκτρου Μενού

Το κουμπί μενού σας επιτρέπει να αναζητήσετε τις διάφορες ρυθμίσεις και να επιλέξετε αυτό που θέλετε:

 • Όγκος: Χαμηλός/Μέτριος/Υψηλός/Απενεργοποιημένος
 • Χρονοδιακόπτης: 5 έως 15 λεπτά (Με το 10 να είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση) 
 • Χρονοδιακόπτης έναρξης: 4, 6 και 8 δευτερόλεπτα
 • Μέτρηση θερμοκρασίας: Κελσίου και Φαρενάιτ
 • Φωτεινότητα οθόνης: Χαμηλή / Μεσαία / Υψηλή 

 

Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας

Η ακριβής λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας του Arizer Solo 2 σας δίνει την ελευθερία επιλογής. Σας δίνει επιπλέον 10 βαθμούς περισσότερους από το αρχικό Solo και Arizer Air. Μπορείτε να ρυθμίσετε το Solo 2 οπουδήποτε μεταξύ 50 - 220 βαθμών Κελσίου χρησιμοποιώντας το κουμπί μενού και την οθόνη LED. Το Solo 2 θερμαίνεται γρηγορότερα από τα άλλα προϊόντα, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε γρηγορότερα καθαρό και εύγευστο ατμό.

 

Ποιότητα Ατμού

Οι vaporizers Arizer είναι γνωστοί για τους γυάλινους σωλήνες αρωμάτων που παράγουν καθαρό ατμό για την απόλαυση των χρηστών. Μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι το Solo 2 θα μπορούσε να το βελτιώσει αυτό, αλλά το πιστεύουμε. Όταν χρησιμοποιείτε τις πρώτες φορές το Solo 2 θα έχετε καλύτερη ποιότητα, και πιο γευστικούς ατμούς. 

 

Το Arizer Solo 2 είναι καλά κατασκευασμένο και το επάνω και το κάτω μέρος σφραγίζονται με ανοξείδωτο χάλυβα. Θα απολαύσετε τη βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την ανθεκτικότητα, την κορυφαία λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης. Το προϊόν είναι επίσης πολύ εύκολο στη συντήρηση.

 

Εγγύηση 

Όλοι οι vaporizers Arizer Solo 2 που πωλούνται από την MagicVaporizers είναι απόλυτα αυθεντικοί και υποστηρίζονται από εγγύηση ζωής για το κεραμικό θερμαντικό στοιχείο, με 2ετή εγγύηση για την κατασκευή και εγγύηση 1 έτους για την μπαταρία. 

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

Μπορεί να ατμοποιήσει Μείγματα
Κατασκευαστής Arizer Tech
Μέγεθος (μήκος x πλάτος x ύψος) 3.5 x 4.5 x 11.4 cm
Βάρος Vaporizer 210 g
Στυλ Carbon Black and Mystic Blue
Πηγή Ισχύος Battery
Θερμαντικό Στοιχείο High-quality ceramic heating element
Μέθοδος Παράδοσης Ατμού Direct
Χώρα Κατασκευής Canada
Εγγύηση Workmanship and defects - 2 years, battery - 1 year, ceramic heating element - lifetime.

Κριτικές από Arizer Solo 2

Μέση Βαθμολογία:

4.3 Με βάση 6 βαθμολογίες
 • 5 Star
   3
 • 4 Star
   2
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Papa bless

555
quick delivery. nice vape. heats up very quikly and gets me to the clouds in notime. papa bless magicvaporizers and solo 2

My thoughts

O-o
Quite frankly I’m over the moon that Arizer decided to update an old classic. The Solo 2 is my new favorite ‘at-home portable’. What it lacks in stealth and portability it more than makes up for through its performance.

If you’re in the market for something you can throw in your pocket, take on a hike or outdoor adventure, the Solo 2 probably isn’t for you. If you’re primarily vaporizing at home and want to have an uncompromising vaporizing experience, get a Solo 2.

NIce

White Widow 2
Vaping is love. Vaping is life. Arizer Solo 2 is my new best friend.

Best I've ever had

The notorious P.I.G
I received my Solo 2 in the mail yesterday and it's such a joy to use! I never thought a portable vape could deliver vapor the way this vape can, but I'm happily proven wrong! Do yourself a favor and get yourself one too!

/P.I.G

Okay

Nina
I use vaporizers for medical reasons and I usually vape at home meaning my Volcano vape is doing the work but I thought it would be nice to get a protable vape for outside fun. Magicvaporizers delivered quickly and i didnt waste many minutes before loading up and giving it a try. It definitely gives me pleasure, but not the same way the volcano does. Im not sure if its user error or if the effect just is smaller from portable vapes

Worth the upgrade

Solo owner since 2012
Arizer Tech is my favorite company and they don't disappoint with the upgrade to the Solo. Having been a faithful Solo owner since it's inception I knew I had to get the Solo 2, and so far I'm very happy I did.

6 Είδος(η)

ανα σελίδα

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Γράφετε κριτική: Arizer Solo 2

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *