COVID-19: Οι αποθήκη μας δεν έχει επιρρεαστεί. Χρόνος αποστολής είναι 1 έως 3 εργάσιμες μέρες.

Arizer Solo 2

Βαθμολογία:
4.75

165 € 199 € Γλιτώνετε: 34 €

SKU
ignore-this-49
Νέα Έκδοση! (2020.08)
Ζυγαριά Τσεπης - On Balance Champion - 500 με 0,01γρ
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 500 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 500 g, 17,64 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

Το TightVac MiniVac διατηρεί τα βότανά σας φρέσκα και περιορίζει την μυρωδιά μέσα
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα βότανά σας είναι ένα αυθεντικό TightVac MiniVac! Αφού προσθέσετε τα βότανά σας και κλείσετε το καπάκι, πατήστε το κουμπί για να αποκλείσετε τον αέρα. Τα βότανά σας τώρα διατηρούνται φρέσκα και δε διαφεύγει καμία μυρωδιά από το MiniVac. Για να το ανοιξετε, πατήστε ξανά το κουμπί για να αφαιρέσετε το καπάκι. 

Το TightVac MiniVac έχει χωρητικότητα 0,12 L δηλαδή χωράει περίπου 10 έως 30 γραμμάρια βοτάνων, ανάλογα με την πυκνόητα των βοτάνων. Χάρις τον καινοτόμο του σχεδιασμό είναι πολύ ανθεκτικό, πλήρως αεροστεγές, και εντελώς αδιάβροχο. 

Arizer - Προσαρμογέας Αρώματος από Γυαλί με μήκος 14mm
Arizer - Γυάλινος Προσαρμογέας (14 mm)
14,25 € 19 €

Αυτός ο Γυάλινος Προσαρμογέας ταιριάζει με τους περισσότερους φορητούς vaporizers της Arizer Tech και χρησιμοποιείται για να συνδέσει ένα εργαλείο νερού. Ο προσαρμογέας έχει μήκος 14 mm καιχωράει σε κάθε ίδιου μεγέθους bong ή νεροσωλήνα. Αν θέλετε να πάτε την απόδοση του Arizer vaporizer στο επόμενο επίπεδο, αυτό είναι το αξεσουάρ που πρέπει να επιλέξετε!

Προορίζεται για χρήση με το: Arizer Air 2 και Arizer Solo 2.

Αν χρειάζεστε νέο στόμιο για τον φορητό vaporizer Arizer πρέπει να αγοράσετε τον Ίσιο Γυάλινο Σωλήνα
Arizer - Ίσιος Γυάλινος Σωλήνας
9,75 € 13 €

Ο Arizer Ίσιος Σωλήνας λειτουργεί τόσο ως στόμιο όσο και χώρος να βάλετε τα βότανά σας πριν το άτμισμα. Ταιριάζει με τους περισσότερους φορητούς vaporizers της Arizer Tech.

Αν ο παλιός σας σωλήνας έχει σπάσει, χαλάσει ή απλά φθαρεί, αυτός ο ανταλλακτικός Ίσιος Γυάλινος Σωλήνας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. 

Προορίζεται για χρήση με: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 και Arizer Solo 2.

Ο Γυάλινος Κυρτός Σωλήνας ταιριάζει με τους περισσότερους φορητούς vaporizers Arizer
Arizer - Γυάλινος Κυρτός Σωλήνας
9,75 € 13 €

Ο Arizer Κυρτός Σωλήνας χρησιμεύει τόσο ως στόμιο όσο και ως χώρος για να τοποθετήσετε τα βότανά σας πριν το ατμίσμα. Ταιριάζει με τους περισσότερους vaporizers της Arizer Tech.

Αν ο παλιός σας σωλήνας έχει σπάσει, χαλάσει ή απλά φθαρει, αυτός ο ανταλλακτικός Γυάλινος Κυρτός Σωλήνας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Προορίζεται για χρήση με: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 και Arizer Solo 2.

Arizer Air - Γυάλινος Σωλήνας Αρώματος Μικρός
Arizer - Γυάλινος Σωλήνας με Στόμιο
11,25 € 15 €

Ο Γυάλινος Σωλήνας με Στόμιο, μήκους 7 cm για τον Arizer φορητό vaporizer σας. 

Προορίζεται για χρήση με: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 και Arizer Solo 2.

Arizer Air - Γυάλινο Πιάτο Αρώματος
Arizer - Γυάλινο Πιάτο
4,50 € 6 €

Το Arizer Γυάλινο Πιάτο έχει σχεδιαστεί για αρωματοθεραπεία με αιθέρια έλαια ή μείγματα αρωματοθεραπείας. Αφού ανακατέψετε τα έλαια/μείγματα μπορείτε να τα θερμάνετε σε αυτό το δοχείο και να αφήσετε τα αρώματα να γεμίσουν την ατμόσφαιρα. 

Προορίζεται για χρήση με: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 και Arizer Solo 2.

Χαρακτηριστικά

 • Εξαιρετική απόδοση
 • Πολύ γρήγορη θέρμανση
 • Γυάλινη ροή αέρα
 • Εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας
 • Ατμός με εξαιρετική γεύση 
 • Εύκολο στον καθαρισμό

Σε ποιόν ταιριάζει το Arizer Solo 2;

Με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του και το φορητό του μέγεθος, το Arizer Solo 2 είναι ο τέλειος vaporizer για αυτός που αναζητούν την υψηλή ποιότητα χωρίς να συμβιβάζονται στη βολικότητα. Είναι μικρό, ελαφρύ & έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε έμπειρους αλλά και αρχάριους για μέγιστη απόδοση κάθε τύπου βοτάνου.

Εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας

Το Arizer Solo 2 έχει απίστευτα μακρά διάρκεια μπαταρίας, μέχρι 3 ώρες διαρκούς ατμίσματος όταν είναι πλήρως φορτισμένο, δηλαδή το διπλάσιο από άλλους φορητούς vaporizers. Εγγυημένα μπορεί να αντέξει άτμισμα επί μακρόν χωρίς να χρειαστεί διάλειμμα για φόρτιση, γι' αυτό είναι κατάλληλο για χρήση τόσο στο σπίτι όσο και στο δρόμο. Κι αν δεν αρκεί αυτό, αυτός ο vaporizer είναι ακόμα πιο βολικός καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ φορτίζει. 

Μικρό & Διακριτικό 

Παρ' ότι δίνει καλύτερη παραγωγή ατμού, το Arizer Solo 2 είναι στην πραγματικότητα μικρότερο από τον προκάτοχό του και χωράει άνετα στις περισσότερες μεσαίου μεγέθους τσέπες ή τσάντες. Η μοντέρνα εμφάνησή του το κάνει πολύ διακριτικό και η ελαφριά κατασκευή του δε θα σας βαρύνει ποτέ όσο είστε εκτός σπιτιού. 

Βελτιωμένη ροή αέρα & Γεύση 

Ενώ τα προηγούμενα μοντέλα σίγουρα δεν απογοητεύουν από πλευράς γεύσης ατμού, το Arizer Solo 2 φτάνει το άτμισμα σε άλλα επίπεδα. Διαθέτει σύστημα ροής αέρα από καθαρό γυαλί και προχωρημένη τεχνολογία θέρμανσης, που σημαίνει πως όλος ο ατμός που παράγεται θα έχει φανταστική γεύση, καθώς επίσης ο ατμός θα είναι κρύος και εύκολος στην εισπνοή.  

Ακόμα και οι πιο δυνατές εισπνοές θα είναι εύκολες, καθώς ο Arizer Solo 2 έχει αυξημένη ροή αέρα σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα. Το σύστημα θέρμανσης που βρίσκεται στο εσωτερικό μπώλ εγγυάται σταθερή θέρμανση ανεξαρτήτως δύναμης εισπνοής. 

Πλήρης Ψηφιακός Έλεγχος 

Με την βολική ψηφιακή του οθόνη, ο vaporizer είναι πολύ εύκολος στη χρήση - δίνοντάς σας την δυνατότητα να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετεκάποια εφαρμογή καθώς ρυθμίζεται τη συσκευή με τα εύκολα στη χρήση κουμπιά πάνω στη συσκευή. Μπορείτε να αλλάξετε τη θερμοκρασία, τη λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης, τη φωτεινότητα και τις ειδοποιήσεις.

Γρήγορη Θέρμανση 

Ανεξαρτήτως της θερμοκρασίας που θα επιλέξετε (το εύρος ρύθμισης είναι μεταξύ 50°C και 220°C), το Arizer Solo 2 θα θερμανθεί πλήρως σε 30 δευτερόλεπτα! Τέλειο για μια αυθόρμητη συνεδρία ατμίσματος ή για γρήγορες τζούρες κατά τη διάρκεια της μέρας. Δε θα χειαστεί να περιμένετε ποτέ, αγανακτισμένοι με τον χρόνο που χρειάζεται ο vaporizer σας για να θερμανθεί. 

Εγγύηση

Όλοι οι vaporizers Arizer Solo 2 που πωλούνται από την MagicVaporizers είναι αυθενρικοί και με εφ' όρου ζωής εγγύηση για το κεραμικό στοιχείο θέρμανσης, 2 χρόνια εγγύηση κατασκευής και βλαβών και 1 χρόνο εγγύηση για την μπαταρία. 

Arizer Solo 2

Περιεχόμενο

 • Vaporizer Arizer Solo 2 
 • Γυάλινος δίσκος
 • Θήκη μεταφοράς
 • Εργαλείο ανάμειξης
 • Φορτιστής
 • Γυάλινα τζάμια (90 mm & 110 mm)
 • Καλύμματα τζαμιών από σιλικόνη (2)
 • Σίτες (4)
 • Οδηγίες Χρήσης
Arizer Solo 2

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 4,3 x 2,5 x 11,3 cm
Βάρος: 210 g
Θέρμανση: Υβριδική (Μετατροπή+Αγωγή)
Χρόνος θέρμανσης: 30 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (3400 mAh)
Θερμοκρασία: 50°C έως 220°C
Κατασκευαστής: Arizer Tech
Χώρα κατασκευής: Καναδάς
Εγγύηση: 2 χρόνια+
Αξιολογείτε:Arizer Solo 2
Η βαθμολογία σας