COVID-19: Οι αποθήκη μας δεν έχει επιρρεαστεί. Χρόνος αποστολής είναι 2 έως 5 εργάσιμες μέρες.

DaVinci IQ2

Βαθμολογία:
4.15

239 € 299 € Γλιτώνετε: 60 €

SKU
ignore-this-59
Νέα Έκδοση! (2020.12)
Το TightVac MiniVac διατηρεί τα βότανά σας φρέσκα και περιορίζει την μυρωδιά μέσα
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα βότανά σας είναι ένα αυθεντικό TightVac MiniVac! Αφού προσθέσετε τα βότανά σας και κλείσετε το καπάκι, πατήστε το κουμπί για να αποκλείσετε τον αέρα. Τα βότανά σας τώρα διατηρούνται φρέσκα και δε διαφεύγει καμία μυρωδιά από το MiniVac. Για να το ανοιξετε, πατήστε ξανά το κουμπί για να αφαιρέσετε το καπάκι. 

Το TightVac MiniVac έχει χωρητικότητα 0,12 L δηλαδή χωράει περίπου 10 έως 30 γραμμάρια βοτάνων, ανάλογα με την πυκνόητα των βοτάνων. Χάρις τον καινοτόμο του σχεδιασμό είναι πολύ ανθεκτικό, πλήρως αεροστεγές, και εντελώς αδιάβροχο. 

Η On Balance Champion είναι Ζυγαριά Ακριβείας που μπορεί να ζυγίσει μέχρι 500 g με 0,01 g ακρίβεια
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 500 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 500 g, 17,64 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

Το άτμισμα κεριών και ελαίων είναι εύκολο με αυτό το Κιτ Συγκεντρώσεων για τον DaVinci IQ2
DaVinci IQ2 - Κιτ Συγκεντρώσεων
6,75 € 9 €

Ξεκινήστε να ατμίσετε συγκεντρώσεις (κεριά και έλαια) με τον DaVinci IQ2 με τη βοήθεια αυτού του Κιτ Συγκεντρώσεων. Οι δίσκοι συγκεντρώσεων και τα pad από βαμβάκι που περιλαμβάνονται στο κιτ εισάγονται μέσα σε μία κάψουλα δοσολογίας με την αγαπημένη σας συγκέντρωση. 

Περιλαμβάνει:

 • Δίσκους συγκεντρώσεων (6)
 • Pads από βαμβάκι (6)

Προορίζεται για χρήση με: DaVinci IQ2.

Συνδέστε τον DaVinci IQ2 με σωλήνα νερού, "bubbler" ή "bong" με αυτόν τον Προσαρμογέα Νερόπιπας
DaVinci IQ2 - Προσαρμογέας Νερόπιπας
9,75 € 13 €

Ο Προσαρμογέας Νερόπιπας καθιστά τον DaVinci IQ2 λειτουργικό με νερόπιπες και "bubblers". Αυτός ο προσαρμογέας ταιριάζει με κάθε αξεσουάρ νερού που έχει θηλυκή σύνδεση 10 mm. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί ως μακρύ στόμιο. 

Προορίζεται για χρήση με: DaVinci IQ2.

Αυτό το Στόμιο είναι ίδιο με εκείνο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του DaVinci IQ2 σε περίπτωση που θέλετε να το αλλάξετε ή απλώς θέλετε ένα έξτρα.
DaVinci IQ2 - Στόμιο
6,75 € 9 €

Αυτό το Στόμιο είναι ανταλλακτικό εξάρτημα για τον DaVinci IQ2 σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσετε αυτόν της συσκευασίας, ή απλά θέλετε ένα έξτρα. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ζιρκόνιο και ίδιο με εκείνο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. 

Προορίζεται για χρήση με: DaVinci IQ2.

Το Μαργαριτάρι εξαπλώνει ομοιόμορφα τη θερμότητα μέσα στον φούρνο του DaVinci IQ2 oven
DaVinci IQ2 - Μαργαριτάρι
6,75 € 9 €

Το Μαργαριτάρι είναι μικρό, αλλά εκτελεί μια σημαντική λειτουργία καθώς εξαπλώνει τη θερμότητα μέσα στον φούρνο και διασφαλίζει πως τα βότανά σας ατμίζονται ομοιόμορφα. Αυτό το Μαργαριτάρι είναι ίδιο με εκείνο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία της συσκευής. 

Προορίζεται για χρήση με: DaVinci IQ2.

Χαρακτηριστικά

 • Κάψουλα δοσολογίας
 • Ατμοποιεί βότανα, κερί και έλαια 
 • Πέντε ρυθμίσεις ροής αέρα 
 • Αφαιρούμενη μπαταρία 
 • Γρήγορη θέρμανση (λιγότερο από ένα λεπτό)
 • 1 ώρα χρήσης μεταξύ φορτίσεων (6 έως 8 συνεδρίες)
 • "Smart Paths" και πλήρως ψηφιακές ρυθμίσεις θερμοκρασίας 
 • Λειτουργίες "Boost" και "Stealth"
 • 10 χρόνια εγγύηση 

Σε ποιόν ταιριάζει ο DaVinci IQ2;

Αν ψάχνετε έναν φορητό vaporizer τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να ατμοποιήσει βότανα και συγκεντρώσεις, τότε πρέπει να δείτε τον DaVinci IQ2. Είναι λίγο μεγαλύτερος από τον προκάτοχό του, το DaVinci IQ, αλλά έχει κάποια καινούργια χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως ρυθμιζόμενα επίπεδα ροής αέρα και έλεγχο δοσολογίας και είναι τέλειος για αυτούς που το θέλουν για ιατρική χρήση και χρειάζονται συγκεκριμένες δοσολογίες. Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη και κρατάει μέχρι και για 8 συνεδρίες ανά φόρτιση, που σημαίνει πως είναι καλή επιλογή για εκείνους που εκτιμούν την φορητότητα και το άτμισμα εκτός σπιτιού.  

Έλεγχος δοσολογίας 

Ο έλεγχος δοσολογίας είναι η τελευταία καινοτομία της DaVinci Technologies και μαζί με αυτόν έχετε πλήρη έλεγχο του πόσο ατμίσατε - ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αν ψάχνετε σταθερά αποτελέσματα με κάθε συνεδρία. Απλά εισάγεται τη δύναμη του είδους βοτάνου και την ποσότητα του βοτάνου ή της συγκέντρωσης που βάλατε στον φούρνο, έτσι ώστε ο DaVinci IQ2 θα ελέγξει και θα σας ενημερώσει για την δόση ανά τζούρα. Αν κατεβάσετε την εφαρμογή [αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες Android], μπορείτε ακόμα και να ορίσετε μέγιστη δοσολογία, και θα σας έρθει ειδοποίηση μόλις τη φράσετε. 

Ρυθμιζόμενη Ροή Αέρα 

Το DaVinci IQ2 σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη ροή αέρα με το νέο σύστημα Air Dial™- το οποίο σας επιτρέπει να ορίσετε πόσο πυκνό θέλετε τον ατμό σας. Αν προτιμάτε ψυχρό ατμό, αυξήστε τη ροή αέρα και αν προτιμάτε πιο πυκνό ατμό, μειώστε τη ροή αέρα. Συνολικά υπάρχουν πέντε ρυθμίσεις για να πειραματιστείτε και να βρείτε την ποσότητα ατμού που σας ταιριάζει περισσότερο. 

Πάντα Μέγιστη Γεύση

Ο DaVinci IQ2 χρειάζεται περίπου ένα λεπτό για να θερμανθεί, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να περιμένετε πολύ πριν ατμίσετε. Εισάγετε την κάψουλα δοσολογίας (μέχρι 0,2 g) ή προσθέστε το υλικό απ' ευθείας στον ρυθμιζόμενο φούρνο (μέχρι 0,5 g) και ξεκινήστε τη διαδικασία θέρμανσης. Ο ατμός αφού παράγεται περνά από τη κεραμική ροή αέρα η οποία σε συνδυασμό με τα ζιρκόνια και τον φούρνο με γυάλινη επικάλυψη διασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα και γεύση. 

Αφαιρούμενη Μπαταρία

Το DaVinci IQ2 έχει μια 3500 mAh Li-Ion 18650 μπαταρία, ίδιου τύπου με εκείνη του αρχικού DaVinci IQ. Πλήρως φορτισμένη, η μπαταρία σας προσφέρει μία ώρα ατμίσματος, δηλαδή περίπου 6 έως 8 συνεδρίες. Επίσης είναι αφαιρούμενη, και μπορείτε να την αλλάξετε με μία φορτισμένη για να ατμίσετε περισσότερο. Η μπαταρία χρειάζεται 6 ώρες για να φορτίσει μέσω θύρας micro-USB, αλλά μόνο 3 ώρες με εξωτερικό φορτιστή (δεν περιλαμβάνεται). 

Λειτουργίες 

Δύο λειτουργίες μπορούν να ρυθμιστούν πατώντας τα κουμπιά της συσκευής του DaVinci IQ2:

 • Λειτουργία "Stealth" - χαμηλώνει τα φώτα LED στο μπροστά μέρος της συσκευής. 
 • Λειτουργία "Boost" - αυξάνει γρήγορα τη θερμοκρασία του φούρνου μέχρι τους  220°C.

Για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας στον DaVinci IQ2 υπάρχουν ακόμα δύο επιλογές: 

 • Λειτουργία Ακριβείας - ορίστε την θερμοκρασία που επιθυμείτε και ο DaVinci IQ2 θα την κρατήσει σταθερή. 
 • "Smart path" - αυξήστε τη θερμοκρασία σταδιακά, διαλέξτε μία από τις 4 προ-ρυθμισμένες επιλογές, ή τροποποιήστε μόνοι σας μέσω της εφαρμογής. 

Εγγύηση

Όλοι οι vaporizers DaVinci IQ2 που πωλούνται από την MagicVaporizers, έναν εγκεκριμένο διανομέα της DaVinci, είναι αυθεντικοί και έχουν 10 χρόνια εγγύηση για τη συσκευή και 1 χρόνο εγγύηση για τη μπαταρία. 

DaVinci IQ2

Περιεχόμενο

 • Vaporizer DaVinci IQ2 
 • Μπαταρία
 • Στόμιο 10 mm 
 • Καλώδιο φόρτισης USB 
 • Εργαλείο συσκευασίας
 • Κάψουλα δοσολογίας 
 • Pad συγκεντρώσεων 
 • Pads από βαμβάκι (9)
 • Μαντηλάκια με αλκοόλ (9)
 • Εγχειρίδιο Χρήσης
DaVinci IQ2

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 4,5 x 2,5 x 9,2 cm
Βάρος: 159 g
Θέρμανση: Αγωγιμότητα
Χρόνος θέρμανσης: 60 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (3500 mAh)
Θερμοκρασία: 121°C έως 221°C
Κατασκευαστής: DaVinci
Εγγύηση: 10 χρόνια
Χώρα κατασκευής: Κίνα
Αξιολογείτε:DaVinci IQ2
Βαθμολογία