PAX Plus

Βαθμολογία:
PAX Plus 4.5 5

199 € 249 € Γλιτώνετε: 50 €

SKU
ignore-this-115
Δωρέαν Αποστολή
Δείτε περισσότερα grinders
Δείτε περισσότερα Αξεσουάρ

Χαρακτηριστικά

 • Νεότερη έκδοση (2024.05)
 • Διακριτικός, ανθεκτικός και έξυπνος σχεδιασμός
 • Προσαρμόσιμο μέγεθος μπολ (0.25 έως 0.5 g)
 • Τέσσερις λειτουργίες εμπειρίας: Διακριτική, Απόδοσης, Γεύσης και Ενισχυμένη
 • Νέα 3D οθόνη φούρνου που αφαιρείται εύκολα
 • Θερμαίνεται σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα
 • Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 2 ώρες
 • Λειτουργεί με βότανα και συμπυκνώματα
 • Βελτιωμένο πολυεργαλείο
 • Εγγύηση 10 ετών

Σε ποιον ταιριάζει το PAX Plus;

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, η PAX Labs έχει εδραιωθεί και είναι γνωστή στην αγορά για την αποτελεσματικότητα και την ανθεκτικότητα κατασκευής των vaporizers που θερμαίνονται επαγωγικά, και το PAX Plus δεν αποτελεί εξαίρεση. Το PAX Plus διαθέτει τον ίδιο κλασικό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό με τα προηγούμενα μοντέλα PAX, χωρίς κουμπιά στην επιφάνεια εκτός από τα τέσσερα LED σε σχήμα πετάλου στο μπροστά μέρος και την μαγνητική σύνδεση φόρτισης στο πίσω τμήμα.

Αν είστε από εκείνους που εκτιμούν τον συνδυασμό της φορητότητας και της διακριτικότητας, ο PAX Plus είναι ιδανική επιλογή, καθώς έχει ύψος μόλις 10 εκατοστά και μπορείτε να το κρύψετε εύκολα στην παλάμη ή την τσέπη σας. 

Γευστικός ατμός σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα

Ο ατμός που παράγεται από την επαγωγική θέρμανση του PAX Plus είναι αμείωτα ισχυρός και γευστικός. Και επειδή θερμαίνεται σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα τις ατμιστικές συνεδρίες σας.

Αν και η ποιότητα του ατμού δεν είναι το ίδιο καλή με τον ατμό ενός μεγαλύτερου vape (όπως το Mighty Plus ή το Tinymight 2), το PAX Plus αποδίδει καλύτερα από τους περισσότερους μικρού μεγέθους vaporizers.

Νέες λειτουργίες ατμιστικής συνεδρίας

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς vaporizers, με τους οποίους μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία χειροκίνητα, το PAX Plus διαθέτει τέσσερις μοναδικές λειτουργίες εμπειρίας: Διακριτική, Απόδοσης, Γεύσης και Ενισχυμένη.

Για να αλλάξετε τη ρύθμιση, απλά κρατήστε το κουμπί πατημένο μέχρι τα φωτάκια (πέταλα) αλλάξουν υποδεικνύοντας την επιθυμητή λειτουργία. 

Η διακριτική λειτουργία (ένα φωτισμένο πέταλο), είναι για όταν πρέπει να είστε διακριτικοί. Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, τα LED χαμηλώνουν και η θερμότητα προσαρμόζεται στον ελάχιστο εμφανή ατμό.

Η λειτουργία απόδοσης (δύο φωτισμένα πέταλα) αντίθετα, είναι για όσους απολαμβάνουν τις αργές και χαλαρωτικές συνεδρίες. Αυτή η λειτουργία εξάγει στο έπακρο τα βότανά σας με αργό ρυθμό.

Η λειτουργία γεύσης (τρία φωτισμένα πέταλα), παράγει την πιο ισχυρή γεύση σε σχέση με όλες τις άλλες λειτουργίες. Αν απολαμβάνετε τις λεπτές διαφορές γεύσεων ανάμεσα στα διαφορετικά στελέχη βοτάνων, τότε αυτή η λειτουργία δημιουργήθηκε για εσάς.

Η ενισχυμένη λειτουργία (τέσσερα φωτισμένα πέταλα) είναι για τις έντονες και γρήγορες συνεδρίες. Αυτή η λειτουργία φτάνει στις υψηλότερες θερμοκρασίες που χρειάζονται για τη μέγιστη παραγωγή ατμού. Η ρύθμιση αυτή λειτουργεί καλύτερα με συμπυκνώματα, χρησιμοποιώντας το ένθετο συμπυκνωμάτων. 

Προσαρμόσιμο μέγεθος φούρνου

Με το PAX Plus μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος του φούρνου, καθώς διαθέτει καπάκια φούρνου δύο τύπων. Το κανονικό καπάκι φούρνου είναι ιδανικό για όταν θέλετε να γεμίσετε πλήρως τον φούρνο (0,5g) για μια μεγάλη συνεδρία, ή θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία με τους φίλους σας. 

Το μισό καπάκι φούρνου σας επιτρέπει να μειώσετε το μέγεθος του φούρνου στο μισό του κανονικού μεγέθους, καθιστώντας το ιδανικό για μικροδοσολογία και διαφύλαξη των βοτάνων σας. Τα καπάκια είναι μαγνητικά, πράγμα που διασφαλίζει πως παραμένουν σταθερά στη θέση τους κατά τη διάρκεια της χρήσης. 

Έξυπνη λειτουργία αναμονής

Σε αντίθεση με τα περισσότερα vaporizer βοτάνων που χρονομετρούν τις συνεδρίες σας για μόλις πέντε λεπτά πριν απενεργοποιηθούν αυτόματα, το PAX Plus σας επιτρέπει να απολαύσετε το άτμισμα για όσο επιθυμείτε χάρη στη τεχνολογία ανίχνευσης χειλιών και το ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε να απενεργοποιήσετε το PAX Plus μετά τη χρήση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αν η συσκευή μείνει ανενεργή, θα μπει αυτομάτως στη λειτουργία αναμονής, όπως υποδεικνύεται από τα μπλε φωτάκια που αναβοσβήνουν. Μετά από ένα λεπτό μη χρήσης, το μέσο θέρμανσης θα σταματήσει να λειτουργεί, και μετά από δύο ακόμα λεπτά μη χρήσης, θα απενεργοποιηθεί. 

Δυο διαφορετικά στόμιο

Το PAX Plus διαθέτει δύο επιλογές στα στόμια: ένα επίπεδο στόμιο και ένα ανυψωμένο στόμιο. Το επίπεδο στόμιο βρίσκεται στο ίδιο ύψος με τη συσκευή και διαθέτει μια μικρή εγκοπή όπου μπορείτε να βάλετε τα χείλη σας για να εισπνεύσετε. 

Το ανυψωμένο στόμιο σχεδιάστηκε για να παράγει πιο γεμάτο και δροσερό ατμό. Οι περισσότεροι χρήστες το βρίσκουν πιο άνετο στη χρήση, αλλά μειώνει ελαφρώς την παραγωγή ατμού. 

Για βότανα και συμπυκνώματα

Το PAX Plus είναι ένα πολυχρηστικό vape που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε με βότανα και συμπυκνώματα. Με το ένθετο συμπυκνωμάτων που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, η εναλλαγή μεταξύ βοτάνων και συμπυκνωμάτων είναι εύκολη, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε vapes.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ενώ το PAX Plus είναι ικανό να ατμοποιήσει συμπυκνώματα, υπάρχουν vapes που είναι καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. Όμως αν θέλετε να χρησιμοποιείτε συμπυκνώματα περιστασιακά, τότε οι δυνατότητες του PAX Plus θα σας καλύψουν πλήρως. Όμως, αν σας αρέσει να απολαμβάνετε συχνά το άτμισμα συμπυκνωμάτων, τότε συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα vape που σχεδιάστηκε ειδικά για συμπυκνώματα.

Μπαταρία που διαρκεί για έως και 2 ώρες

Το PAX Plus είναι εξοπλισμένο με μια ενσωματωμένη μπαταρία 3300 mAh που παρέχει έως και δύο ώρες χρήσης στη χαμηλότερη λειτουργία εμπειρίας (διακριτική), όταν είναι πλήρως φορτισμένη. Αν προτιμάτε πιο έντονες λειτουργίες εμπειρίας, το χρονόμετρο συνεδρίας θα μειωθεί ανάλογα με τη λειτουργία. 

Όταν έρθει η στιγμή να το φορτίσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το συνδέσετε στο καλώδιο και τον μαγνητικό σταθμό φόρτισης στο πίσω μέρος του PAX Plus. Ο χρόνος φόρτισης από την εντελώς άδεια έως την πλήρως φορτισμένη μπαταρία είναι δύο με τρεις ώρες.

Λιγότερη συντήρηση

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα συσκευών της PΑΧ, το PAX Plus κατασκευάστηκε για να είναι πιο εύκολο στον καθαρισμό, επιτρέποντάς σας να περάσετε περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας το vaporizer σας και λιγότερο χρόνο στη συντήρηση. Αυτό είναι δυνατό χάρη στην καινοτόμα 3D σίτα του φούρνου, η οποία βελτιώνει τη ροή του αέρα και μπορεί να αφαιρεθεί πιο εύκολα για βαθύ καθαρισμό.

Το βουρτσάκι καθαρισμού και ο νέος σχεδιασμός του πολυεργαλείου, μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον φούρνο καθαρό, καθώς είναι εξαιρετικά για τι γέμισμα και την αφαίρεση υλικού από τους φούρνους του PAX Plus και του PAX Mini.

Εγγύηση

Όλοι οι PAX Plus vaporizers που πωλούνται από την MagicVaporizers, έναν εγκεκριμένο διανομέα των προϊόντων της PAX Labs, είναι αυθεντικοί και διαθέτουν εγγύηση 10 ετών, που περιορίζεται σε φυσιολογική χρήση. 

Οδηγίες Χρήσης

PAX Plus

Περιεχόμενο

 • PAX Plus vaporizer
 • Επίπεδο στόμιο
 • Ανυψωμένο στόμιο
 • 3D σίτες φούρνου (3)
 • Καπάκι φούρνου
 • Καπάκι φούρνου μισής γέμισης
 • Ένθετο συμπυκνωμάτων
 • Πολυεργαλείο
 • Βουρτσάκι καθαρισμού
 • Φορτιστής USB
 • Εγχειρίδιο χρήσης
PAX Plus

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 3.1 × 2.2 × 9.8 εκ
Βάρος: 91 γρ
Θέρμανση: Επαγωγική
Χρόνος θέρμανσης: Λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρία (3300 mAh)
Κατασκευαστής: PAX
Εγγύηση: 10 έτη
Χώρα κατασκευής: Κίνα

Άλλοι vaporizers από την PAX

 1. PAX 3 Vaporizer
  Βαθμολογία:
  PAX 3 Vaporizer

  189 € 249 €

  • Θέρμανση σε μόλις 15 δευτερόλεπτα
  • Διακριτικό και σε μέγεθος τσέπης
  • 10 χρόνια εγγύηση
 2. PAX Mini - Small
  Βαθμολογία:
  (6)
  PAX Mini

  129 € 149 €

  • Εύκολο στη χρήση
  • Θερμαίνεται σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα
  • Εξαιρετικά φορητό
Φόρτωση...
Γράψτε την δική σας κριτική για τον PAX Plus