Οι χαμηλότερες τιμές
Αποστολή την επόμενη μέρα
Εξουσιοδοτημένος διανομέας
Δωρεάν αποστολή σε vaporizer

Boundless Tera

219 €
Boundless Tera Vaporizer
Boundless Tera Vaporizer Boundless Tera - Included Boundless Tera - Mouthpiece Switch Boundless Tera - Top Boundless Tera - Chamber Boundless Tera - Batteries Boundless Tera - Glass Mouthpiece Boundless Tera - Plastic Mouthpiece Boundless Tera - Water Pipe Adapter Boundless Tera - Box
219 €
Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο
Φορτώνει...
219 €
0
Ανάγνωση 0 Κριτική(ές) | Γίνετε οι πρώτοι που θα γράψετε κριτική για αυτό το προϊόν

Αν ψάχνετε για έναν ατμοποιητή που συνδυάζει υψηλή απόδοση με εξαιρετική ευελιξία, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Boundless Tera. Παράλληλα με την άτμιση τόσο των ξηρών βοτάνων, των συμπυκνωμάτων κεριών όσο και των ελαίων, αυτή η μονάδα διπλής χρήσης προσφέρει στους χρήστες ακριβείς ελέγχους θερμοκρασίας και εναλλάξιμα επιστόμια για μια πραγματικά προσαρμόσιμη εμπειρία.


Το καλύτερο από όλα, αντίθετα από κάποιες άλλες συσκευές που θυσιάζουν τη δύναμη για να έχουν περισσότερα χαρακτηριστικά, το Boundless Tera ξεχωρίζει σε ποσότητα και ποιότητα χάρη στον μοναδικό συνδυασμό κορυφαίων εξαρτημάτων. Οι διπλές μπαταρίες θερμαίνουν το θάλαμο αλουμινίου του ατμοποιητή σε λιγότερο από ένα λεπτό και παρέχουν έως και 50 λεπτά χρόνου λειτουργίας ανά φόρτιση. Αυτό, παράλληλα με την ευελιξία και την ευκολία χρήσης, είναι αυτό που κάνει την Tera μια εξαιρετική επιλογή για σόλο χρήστες που αναζητούν μια συσκευή όλα σε ένα, καθώς και ομάδες με διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις.


Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Κυριότερα Χαρακτηριστικά

 • Ένας εξατμιστής με λειτουργία συμπύκνωσης
 • Μεγάλος θάλαμος αλουμινίου για αποτελεσματική θέρμανση
 • Συμβατό με ξηρό βότανο, συμπυκνώματα κεριών και έλαια
 • Χρόνος θέρμανσης 30 έως 40 δευτερολέπτων
 • Ακριβής ρύθμιση θερμοκρασίας μέχρι 220 ° C (430 ° F)
 • Λειτουργία συμπυκνώματος για εξάτμιση στους 260 ° C (500 ° F)
 • Διαρκεί έως και 10 συνεδρίες
 • Θέρμανση με αγωγιμότητα 100% με πλεονεκτήματα αγωγιμότητας
 • Εργονομικός σχεδιασμός με βολικό μαγνητικό κλείσιμο
 • Λειτουργεί με 3 μετακινούμενα επιστόμια: πλαστικό, γυαλί και σωλήνα νερού

 

Αξεσουάρ (περιλαμβάνονται)

 • 2 x μπαταρίες LG 18650 2500 mAh
 • 5 οθόνες θαλάμου από ανοξείδωτο χάλυβα
 • 2 οθόνες
 • Γυάλινο επιστόμιο
 • Περιστρέψτε το πλαστικό επιστόμιο
 • Προσαρμογέας σωλήνα νερού
 • Συμπυκνωμένο υπόθεμα από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Βούρτσα καθαρισμού
 • Φορτιστής USB


Η ελάχιστη μορφή συναντά την μέγιστη λειτουργία

Σε ύψος περίπου 10,5 cm πλάτους 5,5 cm (4,25 x 2,25 ίντσες), το Boundless Tera μπορεί να είναι πολύ μεγάλο για να ταιριάζει στις περισσότερες τσέπες, αλλά ο εργονομικός σχεδιασμός του είναι ασύγκριτος. Συνδυάζει ένα απλό, καμπύλο σώμα που αισθάνεται άνετα στο χέρι σας με οθόνη κορυφής, ώστε να μπορείτε να δείτε τις θερμοκρασίες και τα επίπεδα μπαταρίας χωρίς να απελευθερώσετε τη λαβή σας. Αλλά ενώ η μορφή του ψεκαστήρα είναι μινιμαλιστική, η λειτουργικότητα είναι οτιδήποτε άλλο. Βελτιώνοντας την CFV χωρίς περιορισμούς, το Boundless Tera τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες 18650, οι οποίες μπορούν να φορτιστούν μέσω USB σε λίγες μόνο ώρες ή να αντικατασταθούν ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτές οι μπαταρίες θερμαίνουν το θάλαμο βοτάνων γρήγορα και αποτελεσματικά, διατηρώντας τον εξατμιστή σε λειτουργία για 7 έως 10 συνεδρίες. Το Boundless έχει επίσης συμπληρώσει το φιλικό προς το χρήστη σχήμα του Tera προσθέτοντας φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά, όπως εύκολο χειρισμό θερμοκρασίας, δυνατότητες απτικής ανατροφοδότησης και ασφαλή μαγνητικό κάλυμμα επιστομίου και μπαταριών.


Προσαρμόστε στις προτιμήσεις σας

Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του Tera είναι ο υψηλός βαθμός προσαρμοστικότητας του. Οι χρήστες και οι βετεράνοι χρήστες θα αγαπούν τα ακριβή χειριστήρια ξηρής βότανης που σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε τη συσκευή σε οποιαδήποτε θερμοκρασία από 60 ° C έως 220 ° C (140 ° F έως 428 ° F). Είναι επίσης εύκολο στη χρήση τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες. Απλά αφαιρέστε το επιστόμιο για να φορτώσετε το βότανο σας, στη συνέχεια ενεργοποιήστε τη συσκευή και επιλέξτε τη θερμοκρασία χρησιμοποιώντας τα κουμπιά και στις δύο πλευρές. Αφού θερμανθεί (που διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα για 185 ° C και 40 δευτερόλεπτα για τη ρύθμιση της μέγιστης θερμοκρασίας), είστε έτοιμοι να εισπνεύσετε.

 

Αλλά το Tera δεν σταματάει στο ξηρό βότανο - μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε κερί ή λάδι στους 260 ° C με τη λειτουργία συμπυκνώματος. Παρόμοια με τη φόρτωση σε ξηρό βότανο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθαρίσετε το κερί ή το λάδι που στάζει πάνω στο προβλεπόμενο παρένθεμα και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία συμπυκνώματος πιέζοντας το κουμπί τροφοδοσίας 3 φορές. Αν αυτό δεν είναι αρκετή προσαρμογή για εσάς, το Boundless σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε 3 διαφορετικά μαγνητικά ακροφύσια με το Tera. Το πλαστικό επιστόμιο είναι ιδανικό για την ευκολία, περιστρέφοντας σε διπλωμένη θέση όπως απαιτείται. Αν ο καθαρός, ομαλός ατμός είναι πιο σημαντικός για εσάς, το γυάλινο επιστόμιο είναι το ιδανικό μονοπάτι ψύξης. Και για τους οπαδούς της κλασικής διήθησης του νερού, τίποτα δεν κερδίζει τον καθαρό, δροσερό ατμό που θα έχετε με τον προσαρμογέα σωλήνα νερού.


Ισχυρή και αποτελεσματική θέρμανση

Η ικανότητα του Tera να παράγει τέτοιους απαλούς, έντονα αρωματισμένους ατμούς είναι όλα κάτω από τη μέθοδο θέρμανσης. Αυτός ο εξατμιστής χρησιμοποιεί θέρμανση με βάση το σύστημα convector 100%, αλλά προσφέρει επίσης τα πλεονεκτήματα ενός υβριδικού συστήματος μεταφοράς αγωγών χάρη στον θάλαμο ψύξης αλουμινίου. Καθώς κάθε σύνοδος εξελίσσεται, η θερμότητα μεταφοράς θερμαίνεται στο αλουμίνιο για να προσθέσει παθητική αγωγιμότητα. Το Tera χρησιμοποιεί αυτόν τον συνδυασμό θερμότητας για να απομακρύνει πλήρως τον ατμό από τα βότανα σας διατηρώντας παράλληλα τις ενώσεις γεύσης. Παίρνετε όλη τη δύναμη της διπλής θέρμανσης χωρίς τα μειονεκτήματα ενός πραγματικού υβριδικού συστήματος αγωγιμότητας, επομένως δεν χρειάζεται να ανακατεύετε τα βότανα σας κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας. Απλά θυμηθείτε να παίρνετε μακριές, αργές αναλήψεις για την πιο ξεκάθαρη ατμό με αυτή τη μονάδα. 

 

Εγγύηση

Όλοι οι εξατμιστές Boundless Tera που πωλούνται από την MagicVaporizers, εξουσιοδοτημένο διανομέα της τεχνολογίας Boundless Vapes, είναι απόλυτα αυθεντικοί και υποστηρίζονται από εγγύηση 2 ετών.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Μπορεί να ατμοποιήσει Μείγματα, Έλαια, Κεριά
Κατασκευαστής Boundless Vape Technology
Μέγεθος (μήκος x πλάτος x ύψος) 4,0 cm x 5,5 cm x 11,0 cm
Βάρος Vaporizer 279 g
Στυλ Black
Πηγή Ισχύος 2 x LG 18650 2500 mAh batteries
Θερμαντικό Στοιχείο Ceramic heating rod (100% convection)
Μέθοδος Παράδοσης Ατμού Direct
Χώρα Κατασκευής China
Εγγύηση 2 years

Κριτικές από Boundless Tera

Μέση Βαθμολογία:

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Γράφετε κριτική: Boundless Tera

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *