Boundless Tera V3

Βαθμολογία:
Boundless Tera V3 4.4 5

199 € 219 € Γλιτώνετε: 20 €

SKU
ignore-this-80
Λάβετε αμέσως ειδοποίηση μέσω email μόλις το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο
Το TightVac MiniVac διατηρεί τα βότανά σας φρέσκα και περιορίζει την μυρωδιά μέσα
TightVac - MiniVac 0,12 L
7 € 9 €

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα βότανά σας είναι ένα αυθεντικό TightVac MiniVac! Αφού προσθέσετε τα βότανά σας και κλείσετε το καπάκι, πατήστε το κουμπί για να αποκλείσετε τον αέρα. Τα βότανά σας τώρα διατηρούνται φρέσκα και δε διαφεύγει καμία μυρωδιά από το MiniVac. Για να το ανοιξετε, πατήστε ξανά το κουμπί για να αφαιρέσετε το καπάκι. 

Το TightVac MiniVac έχει χωρητικότητα 0,12 L δηλαδή χωράει περίπου 10 έως 30 γραμμάρια βοτάνων, ανάλογα με την πυκνόητα των βοτάνων. Χάρις τον καινοτόμο του σχεδιασμό είναι πολύ ανθεκτικό, πλήρως αεροστεγές, και εντελώς αδιάβροχο. 

Βεβαιωθείτε πως δε θα μπουν βότανα μέσα στο στόμιο με αυτές τις Σίτες Στομίου για το Boundless Tera
Boundless Tera - Σίτες Στομίου
5 € 7 €

Κρατήστε το Boundless Tera σαν καινούργιο με αυτές τις ανταλλακτικές Σίτες Στομίου. Η σίτα στομίου μπαίνει μέσα στο στόμιο και αποτρέπει τα βότανα από το να εισέλθουν στο στόμιο. 

Συμπεριλαμβάνει:

 • Σίτες Στομίου (2)

Προορίζεται για χρήση με: Boundless Tera V3.

Βεβαιωθείτε πως τα βότανα δεν μπαίνουν στον στοιχείο θέρμανσης με αυτές τις σίτες θαλάμου για τον Boundless Tera
Boundless Tera - Σίτες Θαλάμου
5 € 7 €

Οι Σίτες Θαλάμου τοποθετούνται στο κάτω μέρος του θαλάμου βοτάνων στον Boundless Tera διαφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει άμεση επαφή μεταξύ του στοιχείου θέρμανσης και των βοτάνων που βρίσκονται μέσα στον θάλαμο. 

Περιλαμβάνει:

 • Σίτες Θαλάμου (5)

Προορίζεται για χρήση με: Boundless Tera V3.

Χρησιμοποιείστε το Pad Συγκεντρώσεων αν θέλετε να ατμοποιήσετε κεριά ή έλαια με τον Boundless Tera
Boundless Tera - Pad Συγκεντρώσεων
7 € 9 €

Αυτό το Pad Συγκεντρώσεων από ανοξείδωτο ατσάλι επιτρέπει στον Boundless Tera να ατμοποιήσει συγκεντρώσεις όπως κεριά και έλαια. Απλά βάλτε τη συγκέντρωση πάνω σε αυτό το pad συγκεντρώσεων και ρίξτε το στον θάλαμο. Ρυθμίστε το Boundless Tera σε λειτουργία συγκεντρώσεων και είστε έτοιμοι να ατμίσετε τις συγκεντρώσεις σας! 

Προορίζεται για χρήση με: Boundless Tera V3.

Boundless Tera - Προσαρμογέας Νερόπιπας
Boundless Tera - Προσαρμογέας Νερόπιπας
21 € 28 €

Ο Προσαρμογέας Νερόπιπας ταιριάζει σε αρσενικούς (10 mm, 14 mm, και 18 mm) και θηλυκούς (14 mm και 18 mm) σωλήνες. Χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα νερόπιπας με το Boundless Tera όχι μόνο η ατμιστική σας εμπειρία φτάνει σε άλλο επίπεδο αλλά και αποφεύγεται τυχόν ερεθισμός λόγω του θερμού ατμού αλλά και επίσης εντείνει τη γεύση του ατμού. 

Προορίζεται για χρήση με το: Boundless Tera V3.

Η On Balance Champion είναι Ζυγαριά Ακριβείας που μπορεί να ζυγίσει μέχρι 500 g με 0,01 g ακρίβεια
Ζυγαριά Τσέπης - 500 x 0,1 g
19 € 25 €

Η αυθεντική Ζυγαριά Τσέπης της On Balance είναι έμπιστη και ακριβής ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Είναι τέλεια για να ζυγίσετε τα βότανα ή τις συγκεντρώσεις σας! Η On Balance Champion ζυγίζει μέχρι και 1000 γραμμάρια με ακρίβεια 0,1 γραμμάριο. Χωάει στις περισσότερες τσέπες και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας! 

Χωρητικότητα: 1000 g, 35,28 oz
Ακρίβεια: 0,1 g, 0,01 oz
Μονάδες μέτρησης: g, oz, dwt, ozt
Αυτόματη απενεργοποίηση: 60 δευτερόλεπτα
Μπαταρίες: 2x AAA μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 118 x 80 x 20 mm
Βάρος: 140 grams

Χαρακτηριστικά

 • Νέα Έκδοση! (2022.08)
 • Γερός, εργονομικός σχεδιασμός 
 • Περιλαμβάνει 2 αντικαθιστώμενες μπαταρίες 
 • Καθαρή γεύση ατμού 
 • Γρήγορη θέρμανση 
 • Πλήρης έλεγχος της θερμοκρασίας

Σε ποιόν ταιριάζει ο Boundless Tera;

Αν ψάχνετε για έναν πολύ αξιόπιστο vaporizer που θα αντέξει για πολλά χρόνια, ο Boundless Tera είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι φορητός και χωράει με ευκολία στην παλάμη του χεριού, παρέχοντας εντυπωσιακή δύναμη μέσω της κυκλοθερμικής θέρμανσης, και παράγει ατμό εξαιρετικής γεύσης κάθε φορά. Το μέγεθος του Boundless Tera είναι λίγο μεγαλύτερο από το μικρότερο στην κατηγορία των φορητών vaporizers, αλλά το μεγάλο μέγεθος αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς το ανταγωνίζεται μόνο το ακόμα μεγαλύτερο Mighty vaporizer ως προς τη δύναμη. 

Κυκλοθερμικό Σύστημα

Το Boundless Tera χρησιμοποιεί κυκλοθερμικό σύστημα θέρμανσης που σημαίνει πως μόνο ο αέρας γύρω από τα βότανα θερμαίνεται αντί να θερμαίνονται απευθείας τα βότανα (αγωγιμότητα). Η ροή αέρα από τον θάλαμο στο στόμιο είναι εντελώς ξεχωριστή από όλα τα μεταλλικά ηλεκτρονικά κομμάτια, διασφαλίζοντας έτσι καθαρό ατμό χωρίς μεταλλική γεύση και τοξίνες. Για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα από το κυκλοθερμικό σύστημα, συστήνεται να κάνετε βαθιές, αργές εισπνοές για να έχετε πιο εύγευστο και πυκνό ατμό. 

Δύο Αντικαθιστώμενες Μπαταρίες 

Μπορείτε με ευκολία να ατμίζετε για πολύ ώρα καθώς το Boundless Tera περιλαμβάνει όχι μία αλλά δύο αντικαθιστώμενες μπαταρίες 18650 2500 mAh. Κάθε πλήρως φορτισμένη μπαταρία προσφέρει 60 λεπτά συνεχούς ατμίσματος. Απλά αλλάξτε την μπαταρία που έχει εξαντληθεί με μία φορτισμένη αν θέλετε να ατμίσετε κι άλλο. Οι μπαταρίες μπορούν να φορτιστούν είτε μέσω της μονάδας με θύρα USB είτε με φορτιστή πρίζας (δεν περιλαμβάνεται). 

Μικρός & Φορητός 

Ο Boundless Tera χωράει με ευκολία σε οποιαδήποτε τσάντα και ζυγίζει μόνο περίπου 300 γραμμάρια. Χάρις στον εξαιρετικό σχεδιασμό δε θα ξαναχρειαστεί να φοβάστε μην χαλάσει ο vaporizer σας σε μεγάλα ταξίδια. Οι διαστάσεις του είναι 11 x 4 x 5.5 cm, που σημαίνει ότι μπορεί να είναι λίγο μεγάλος για να χωράει στη τσέπη του παντελονιού σας, αλλά μπορείτε να τον κρατήσετε άνετα στην παλάμη του χεριού σας. 

Γρήγορη Θέρμανση & Απλός Έλεγχος Θερμοκρασίας 

Ανάλογα με τη θερμοκρασία που επιθυμείτε, ο Boundless Tera θερμαίνεται πλήρως σε μόλις 20 – 30 δευτερόλεπτα. Η ταχύτητα με την οποία θερμαίνεται είναι πολύ πρακτική καθώς σας επιτρέπει να ατμίσετε αμέσως. Ακόμα καλύτερα, έχετε πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας, καθώς μπορείτε να διαλέξετε από το εντυπωσιακό εύρος μεταξύ 60°C και 220°C. Η ψηφιακή LED οθόνη δείχνει την τρέχουσα μέτρηση θερμοκρασίας καθώς και τη στάθμη της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της χρήσης για να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ξέρετε την κατάσταση του vaporizer σας. 

Όχι μόνο για βότανα

Αλλά ο Tera δεν σταματά στα βότανα - μπορείτε ακόμα να ατμίσετε κεριά και έλαια στους 260°C με τη λειτουργία συγκεντρώσεων. Όπως με το να γεμίζετε βότανα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε κερί ή έλαια μέσα στο pad που σας παρέχεται πριν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία συγκεντρώσεων πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης τρείς φορές. 

Συμπεριλαμβάνεται Προσαρμογέας Νερόπιπας 

Ο Boundless Tera περιέχει έναν βολικό προσαρμογέα νερόπιπας για να δώσει επιλογές στις ατμιστικές σας συνεδρίες. Είναι εύκολος στη χρήση με οποιαδήποτε γυάλινη σύνδεση 10, 14 ή 18 για να ταιριάζει έτσι με μία μεγάλη γκάμα πολλών διαφορετικού μεγέθους εργαλείων νερού. 

Κι αν αυτά δεν σας αρκούν, με το Boundless μπορείτε ακόμα να διαλέξετε ανάμεσα σε 2 διαφορετικά μαγνητικά στόμια. Το πλαστικό στόμιο είναι τέλειο για άνεση καθώς γυρίζει σε διαφορετική θέση όπως χρειαστεί. Αν ο καθαρός και γεμάτος ατμός είναι σημαντικός για εσάς, το γυάλινο στόμιο με τη ψύξης ροής αέρα είναι καλύτερη επιλογή.  

Εγγύηση

Όλοι οι vaporizers Boundless Tera που πωλούνται από την MagicVaporizers, έναν εγκεκριμένο διανομέα της Boundless, είναι αυθεντικοί και έχουν 2 χρόνια εγγύηση. 

Οδηγίες Χρήσης

Boundless Tera V3

Περιεχόμενο

 • Vaporizer Boundless Tera 
 • Μπαταρίες (2)
 • Γυάλινο στόμιο 
 • Πλαστικό στόμιο Plastic
 • Προσαρμογέας νερόπιπας 
 • Pad συγκεντρώσεων
 • Βουρτάκι καθαρισμού
 • Φορτιστής USB
 • Σίτες θαλάμου (5)
 • Σίτες στομίου (2)
 • Οδηγίες Χρήσης
Boundless Tera V3

Λεπτομέρειες

Περισσότερες Πληροφορίες
Μέγεθος: 4,0 × 5,5 × 11,0 cm
Βάρος: 279 g
Θέρμανση: Κυκλοθερμική
Χρόνος θέρμανσης: 35 δευτερόλεπτα
Πηγή ενέργειας: Μπαταρίες (2 x 2500 mAh)
Θερμοκρασία: 60°C έως 220°C και 260°C
Κατασκευαστής: Boundless
Εγγύηση: 2 έτη
Χώρα κατασκευής: Κίνα
Γράψτε την δική σας κριτική για τον Boundless Tera V3
Αξιολογείτε:Boundless Tera V3
Βαθμολογία